* זה נראה ארוך הרוב הם התרגילים *
שלום לכולם קצת רקע, אני התחלתי להתאמן בגיל 14 עד 17 בחדר כושר עליתי מ55 ל100 קילו במהלך התקופה הזאת וממרץ עד יולי ירדתי ל82 קילו (נוכחי)
אני התאמנתי במהלך 7-8 חודשים בMMA עם דגש על אגרוף תאילנדי וג'יוג'יטסו.
עכשיו אני רוצה לחזור להתאמן (אחרי 6 חודשים שלא התאמנתי) אבל יותר עם דגש על בניית כח וסיבולת מאשר מסה.
אני התאמנתי בעבר בתוכנית SS וממש נהניתי אבל בגלל בעיות תקציביות הכלים היחידים שיש לי עכשיו הם שק אגרוף של 80 קילו, תיק מלא בחול וריצות.
אני מצאתי כמה תוכניות בפורום מסויים של MMA ורשום שצריך לשלב בינהם כי כל אחד מהתוכניות מתמקדת על משהו אחר אז אני צריך את העזרה שלכם לשילוב אידיאלי של התוכניות (2-3 תוכניות לכל אימון, 3 אימונים בשבוע)
אלה התוכניות (על כל אחת מהן חוזרים 3 פעמים לא ברצף דוגמה לאימון: תוכנית 1 לאחר מכן 2 שוב 1 שוב 2...):
שלום לכולם קצת רקע, אני התחלתי להתאמן בגיל 14 עד 17 בחדר כושר עליתי מ55 ל100 קילו במהלך התקופה הזאת וממרץ עד יולי ירדתי ל82 קילו (נוכחי)
אני התאמנתי במהלך 7-8 חודשים בMMA עם דגש על אגרוף תאילנדי וג'יוג'יטסו.
עכשיו אני רוצה לחזור להתאמן (אחרי 6 חודשים שלא התאמנתי) אבל יותר עם דגש על בניית כח וסיבולת מאשר מסה.
אני התאמנתי בעבר בתוכנית SS וממש נהניתי אבל בגלל בעיות תקציביות הכלים היחידים שיש לי עכשיו הם שק אגרוף של 80 קילו, תיק מלא בחול וריצות.
אני מצאתי כמה תוכניות בפורום מסויים של MMA ורשום שצריך לשלב בינהם כי כל אחד מהתוכניות מתמקדת על משהו אחר אז אני צריך את העזרה שלכם לשילוב אידיאלי של התוכניות (2-3 תוכניות לכל אימון, 3 אימונים בשבוע)
אלה התוכניות (על כל אחת מהן חוזרים 3 פעמים לא ברצף דוגמה לאימון: תוכנית 1 לאחר מכן 2 שוב 1 שוב 2...):
15 שכיבות סמיכה
50 אגרופים על שק כבד
15 שכיבות סמיכה
40 אגרופים על שק כבד
15 שכיבות שמיכה
30 אגרופים על שק כבד
15 שכיבות סמיכה
20 אגרופים על שק כבד
5 פול סמוך עם משקל (ממצב שכיבה לעמידה עם משקל)
5 פווארקלין
5 מיליטרי
5 סקוואטים
5 סיבובי פלג גוף עליון עם משקל (תופסים משקולת מסובבים לכל צד)
5 כפיפות "בוקר טוב" (סקוואט שכשעולים מטים את הגב אחורה)
5 סקוואטים קדמיים
15 מתח
דקה אחת של "גראונד ופאונד" (אגרופים ללא הפסקה על שק אגרוף)
15 מתח
דקה אחת של "גראונד ופאונד"
15 מתח
15 מתח
15 פאוורקלין + לחיצת כתפיים
30 שמאליות לשק אגרוף
30 ימניות לשק אגרוף
40 אגרופים ללא הפסקה
15 סקוואט עם רגל אחת
15 ספרינטים 10 שניות עם 45 שניות הפסקה
15 כפיפת ארבע ראשי
15 balane lunge (לא יודע איך קוראים לזה בעברית)
20 בעיטות לשק (כל רגל)
נערך לאחרונה: