הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דדליפט וכאבי גב

• פותח/ת השרשור eliran
  • פורסם בתאריך

eliran

משתמש מתחיל
261
7
נק' מוניטין:
43
261
7
מתאמן כשנתיים בחדר כושר,
משקלים סבירים מאוד(לא רוצה חוב)

רק לפני כחודש התחלתי לעשות דדליפט,
חפרתי את האינטרנט ואת הפורום בסירטונים ושיפור טכניקה והתחלתי לעבוד לפי הספר כלומר ממוט ריק ועד 75 קילו שאני מרים עכשיו.

משום מה התחילו לי באימונים האחרונים כאבים מוןזרים ודווקא לא בגב התחתון כמו שאומר ההיגיון אלה בואו נגיד 4-5 חוליות מעל החוליה האחרונה...
אני לא ילד מתלהב שקופץ להרים משקלים מטורפים לפני שאני יודע את הטכניקה פיקס ועשיתי את זה בהדרגתיות ולפי מה שראיתי פה בפורום ואף במכון זה לא משקל בכלל 75 קילו.

חשוב לציין!! הכאבים מופיעים כ3-4 שעות לאחר האימון ולא במהלך האימון או בסופו

מישהו מכיר? נתקל? רעיונות?

תעלה סרטון של הטכניקה. לפי מה שאתה מתאר, זה כנראה לא קשור, אבל תעלה סרטון כדי לפסול בעיות טכניקה.

• פותח/ת השרשור
תעלה סרטון של הטכניקה. לפי מה שאתה מתאר, זה כנראה לא קשור, אבל תעלה סרטון כדי לפסול בעיות טכניקה.
אני לא אומר כלום. יכול מאוד להיות שזה טכניקה. סטאר זה קורה לי בזמן האחרון גם בחתירה עם טי באר שאותו אני כבר עושה הרבה זמן עם משקלים מכובדים. אתה רואה קשר?
ואני יעלה סרטון של שניהם בהקדם

אני רואה קשר, זה היה גם לי. יכול להיות מתיחה חזקה, יכול להיות שאתה נותן לגב להיגרר עם התנועה למטה (גם בטי-באר), או שיכול להיות שאתה לא מחזיק את הגב מספיק בסקוואט וזה בא לידי ביטוי דווקא במשיכות הכבדות. הכי טוב שתעלה סרטון.

תתאר יותר מה אתה מרגיש אחרי..זה עובר לך אחרי כמה שעות ?

Back
למעלה תחתית