הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דלקת בכתף!! תעזרו לי בבקשה !!

ilan_grs

משתמש מתחיל
59
0
נק' מוניטין:
0
59
0
לפני כ3 חודשים החלו הכאבים (כן אני יודע שאני מפגר שלא הלכתי לרופא בזמן) בגלל עשיה לא נכונה של תרגיל דחיקת חזה עם מוט. הכאב לא עובר ואני מורח משחות שם קרח לוקח אטופן מה לא... בשבוע האחרון אני החלטתי לנסות (עד התור לאולטרסאונד) לעשות דחיקת חזה עם מוט בלי משקולות. זה עזר קצת.

משהו יכול להמליץ לי אולי על איזה משחה או דרך טיפול עד הצילום, (לא משנה כמה זה יעלה =\ )? אני סובל ממש וזה מעקב אותי. ד"א אני בחיטוב.

חיפשתי בפורום במנוע החיפוש על דלקות ולא מצאתי שום דבר. בבקשה חברים אני סובל מאוד
תודה מראש לעוזרים 🆘

אם הכאב ממש חזק יכול להיות שלא תהיה לך ברירה אלא לנוח קצת. (משהו כמו שבוע).
אם הכאב לא נורא אז תשתמש בפרוטוקול של ריפטו לטיפל בפציעות. אם תרגול עם מוט ללא משקולות גרם לשיפור, יש סיכוי טוב שהדלקת לא חמורה ותרגול נכון (לפי הפרוטוקול) יפתור לך את הבעיה.
ורק להשכלה כללית, הכתף זה אזור בעייתי וטיפול בפציעות שקשורות לכתף עלול להיות הרבה יותר מסובך מטיפול בפציעות באזורים אחרים.
אז בפציעות כתף מטפלים באופן מיידי ולא מתעלמים ולוקחים סיכון שהבעיה תחמיר.
בהצלחה.

אם הכאב ממש חזק יכול להיות שלא תהיה לך ברירה אלא לנוח קצת. (משהו כמו שבוע).
אם הכאב לא נורא אז תשתמש בפרוטוקול של ריפטו לטיפל בפציעות. אם תרגול עם מוט ללא משקולות גרם לשיפור, יש סיכוי טוב שהדלקת לא חמורה ותרגול נכון (לפי הפרוטוקול) יפתור לך את הבעיה.
ורק להשכלה כללית, הכתף זה אזור בעייתי וטיפול בפציעות שקשורות לכתף עלול להיות הרבה יותר מסובך מטיפול בפציעות באזורים אחרים.
אז בפציעות כתף מטפלים באופן מיידי ולא מתעלמים ולוקחים סיכון שהבעיה תחמיר.
בהצלחה.

זה לא פרוטוקול של ריפטו אלא של ביל סטאר. והוא עובד טוב בעיקר לפציעות בשריר. לא חושב שזה יעבוד במקרה של דלקת.

במקרה של דלקת, לוקחים משהו אנטי דלקתי ומתאמנים כמה שאפשר.

זה לא פרוטוקול של ריפטו אלא של ביל סטאר. והוא עובד טוב בעיקר לפציעות בשריר. לא חושב שזה יעבוד במקרה של דלקת.

במקרה של דלקת, לוקחים משהו אנטי דלקתי ומתאמנים כמה שאפשר.

אני יודע, אבל בעבר טיפלתי בדלקת בכתף לפי הפרוטוקול של ריפטו/ביל סטאר (לא יודע של מי משניהם ולא באמת משנה לי) וזה עבד טוב מאוד.
הוא כותב שהוא כבר לוקח אטופן...אז שווה לנסות את הפרוטוקול.

וואי אני שומע תמיד על כול מיני אנשים שיש להם דלקות בכול מיני מקומות וזה דיי מלחיץ אותי..
לפותח האשכול יש לי שאלה אליך..
אני מיתאמן במסה כבר חצי שנה כימעט והייתי די מזנח את הכתפיים (והיו תרגילים חשבוים שלא יהייתי עושה..) אז עכשיו אני מרגיש שיש לי קליקים בכתפיים (זה לא כואב או שמהו אבל תמיד יש לי) ופעם הייתי תרגיל כול שהוא לכתף והא יהיה כואב לי אז הייתי עושה עם מיקשל נמוך מאוד ועולה כול פעם והכאב עבר..אז גם לךהיה משהו כמו זה קליקים כאבים בתרגילים מסויים?
(סליחה על החפירה אני פשוט מפחד..)

• פותח/ת השרשור
וואי אני שומע תמיד על כול מיני אנשים שיש להם דלקות בכול מיני מקומות וזה דיי מלחיץ אותי..
לפותח האשכול יש לי שאלה אליך..
אני מיתאמן במסה כבר חצי שנה כימעט והייתי די מזנח את הכתפיים (והיו תרגילים חשבוים שלא יהייתי עושה..) אז עכשיו אני מרגיש שיש לי קליקים בכתפיים (זה לא כואב או שמהו אבל תמיד יש לי) ופעם הייתי תרגיל כול שהוא לכתף והא יהיה כואב לי אז הייתי עושה עם מיקשל נמוך מאוד ועולה כול פעם והכאב עבר..אז גם לךהיה משהו כמו זה קליקים כאבים בתרגילים מסויים?
(סליחה על החפירה אני פשוט מפחד..)

אמממ, יש כללים מסויימים בכל ענף ספורט כאשר מתאמן מתחיל או חוזר לאימונים. אני עברתי על חלק מהכללים האלה. בכל גוף האדם נמצאים גידים\רצועות\ואפילו עצמות מאוד קטנות שיש לחזק אותם טרם התחלה אינטנסיבית של אימונים. לכן בחודש-חודשיים הראשונים עובדים על הרבה חזרות עם משקלים נמוכים בכל הגוף. אני בתור נכנסתי חזק ומהר מדי וזה מה שקרה. ולא לא שמעתי קליקים, הקליקים שאתה שומע זה 2 עצמות שמתחככות זו בזו זה אומר כשנראה אתה עושה את התרגיל מהר מדי תבדוק את זה.

קורטיזון, עם כל הכבוד אתה תזריק לעצמך =\

אתמול אחרי הספינינג עבדתי עם מוט חסר משקל בדחיקת חזה, מלא חזרות, חזרתי הביתה החזקתי רבע שעה את האזור במים ממש חמים (ד"א כשהכאב כרוני אין טעם לשים קרח) והיום אני מרגיש הרבה הרבה הרבה יותר טוב.

תודה על הלינק 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית