הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דדליפט סטים

know_lege

משתמש מתחיל
140
10
נק' מוניטין:
94
140
10
שלום לכולם!

בזמן האחרון התחילו לי כאבי גב תחתון שמפריעים לי מאוד(אני אפילו לא מצליח לרוץ שיעור ספורט)
אז אני חושב שזה נובע בגלל שהגב שלי התחתון שלי מאוד חלש אז החלטתי להתחיל לעשות דדליפט.
עד היום לא עשיתי דדליפט מכיוון שאני מתאמן בבית יש לי משקולות מתברגות.
אז יש לי 4 שאלות:
1. יש סירטון או ספר שמסביר הכל על דדליפט איך הגב צריך להיות, איפה שרגליים צריכים להיות וכו'
2. ראיתי קצת תמונות ושמתי לב שחלק מאנשים מבצעים דדליפט עם גב תחתון ועליון מוקשתים
וחלק מבצעים אותו עם גב עגול רפוי לחלוטין
3. כמה חזרות צריך לעשות?(אני מזכיר המטרה שלי היא לא לעלות במשקלים אלה לחזק כמה שיותר את הגב התחתון)
4. כמה סטים לעשות באימון? (אני מתאמן 3 פעמים בשבוע תוכנית FBW )

נ.ב אם זה משנה אני בן 17

תודה רבה לכולם. 😃

• פותח/ת השרשור
תודה התחלתי לקרוא את הספר 😃
אך מה לגבי מספר הסטים והחזרות?

• פותח/ת השרשור
הקפצה
בבקשה זאת שאלה חשובה

נהוג לעשות סט אחד כבד פעם או פעמיים בשבוע.

• פותח/ת השרשור
אז אם לדוגמא אני אעשה סט או שניים בשבוע זה יספיק כדי לחזק את הגב התחתון וכדי שכאבי הגב התחתון יחלפו?

שמע , לפני שאתה נכנס לדדליפט תבדוק שאין לך בעיה רפואית בגב התחתון , להזכירך דד ליפט יוצר עומס עצום על האזור , ואם יש בעיה אורטופדית שם אתה לא רוצה לגמור בכסא גלגים בגלל זה.

שמע , לפני שאתה נכנס לדדליפט תבדוק שאין לך בעיה רפואית בגב התחתון , להזכירך דד ליפט יוצר עומס עצום על האזור , ואם יש בעיה אורטופדית שם אתה לא רוצה לגמור בכסא גלגים בגלל זה.
שטויות..

תמצא לי רופא שייקח אחריות על מטופל ויגיד לו לעשות דדליפט

כנראה לא הבנת אותי , אם יש כאבים במיוחד באזור גב תחתון בזמן פעילות ספורטיבית עדיף שיבדוק מה קורה שם רפואית לפני שמעמיס על המקום עוד דדליפטים.

כנראה לא הבנת אותי , אם יש כאבים במיוחד באזור גב תחתון בזמן פעילות ספורטיבית עדיף שיבדוק מה קורה שם רפואית לפני שמעמיס על המקום עוד דדליפטים.

לרוב האוכלוסייה יש כאבי גב דווקא בגלל גב חלש, וסקוואט ודדליפט בהרבה מאוד מקרים רק עוזרים. לא על כל כאב הולכים לרופא ונמנעים מפעילות. להתחיל לעשות דדליפט עם ק"ג וללמוד את הטכניקה עוד לא הכניס אף אחד לכסא גלגלים.

לרוב האוכלוסייה יש כאבי גב דווקא בגלל גב חלש, וסקוואט ודדליפט בהרבה מאוד מקרים רק עוזרים. לא על כל כאב הולכים לרופא ונמנעים מפעילות. להתחיל לעשות דדליפט עם ק"ג וללמוד את הטכניקה עוד לא הכניס אף אחד לכסא גלגלים.

מסכים איתך לגמרי לגבי תשובה כללית , אבל במקרה הזה הבחור לא יכול לרוץ בשעור ספורט בגלל כאב גב, זה נראה לך כלל האוכלסיה בגלל "גב חלש" ??? ההגיון הבריא אומר שלו ולא.

מסכים איתך לגמרי לגבי תשובה כללית , אבל במקרה הזה הבחור לא יכול לרוץ בשעור ספורט בגלל כאב גב, זה נראה לך כלל האוכלסיה בגלל "גב חלש" ??? ההגיון הבריא אומר שלו ולא.

ריצה יכולה להפריע מאוד בגלל הזעזועים שהגוף חוטף. אולי גם שלא ירים ארגז קולה?
פותח השרשור - תעלה סרטונים שלך מבצע דדליפט לצורך בדיקת טכניקה. תתחיל ממשקלים קלים.

Back
למעלה תחתית