הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העמסה מלוכלכת לכמעט 48 שעות.

• פותח/ת השרשור masa
  • פורסם בתאריך

masa

משתמש מתחיל
219
0
נק' מוניטין:
-183
219
0
אוקי התחלתי היום בבוקר את העמסה אחרי 14 ימיים של חיטוב , בהעמסה אכלתי המון אגוזים וקוקוסים מובשים מסוכרים והרבה פיתות אורז חומוס וסושי,
עכשיו האלה היא האם אפשר להמשיך את ההעמסה על ארוחת החג , ועד כמה זה נורא אם בכלל העמסה שיש בה הרבה שומן יחסית??
תודה לעוזרים כי אני פשוט לא רוצה לדפוק לעצמי את החיטוב.

זה לא כ"כ נורא אבל העמסות כאלו הייתי משאיר ל24 שעות.

• פותח/ת השרשור
זה לא כ"כ נורא אבל העמסות כאלו הייתי משאיר ל24 שעות.
במידה והיום אני יעמיס מאוד מלוכלך ואני עומד לאכול גם הרבה פיצה בערב ומחר אני יהיה על +2500 קלוריות בערך בעיקר מפחמימות ולא ישתגע בארוחת חג זה יהיה בסדר ?
שחכתי לציין שאני על 110 גרם פחמימה הייתי וזה העמסה הראשונה שלי מאז החיטוב....והאם אחרי העמסה אני יוכל לחזור ל100-90 גרם פחמימות ? או שאני צריך לחזור לזה בהדרגה ? תודה רבה מראש

היה לי בראש שאתה עושה דל פחמימה.

בכל אופן - בדיאטה רגילה, העמסות לפי המאמר לחיטוב בפורטל 500-1000 מעל התחזוקה. אבל לא תמיד צריכים להיות קשיחים מדי (למרות שאני עם עצמי בדיאטה לא מוותר לעצמי) ואולי בגם בייחוד בארוחות החג.

• פותח/ת השרשור
היה לי בראש שאתה עושה דל פחמימה.

בכל אופן - בדיאטה רגילה, העמסות לפי המאמר לחיטוב בפורטל 500-1000 מעל התחזוקה. אבל לא תמיד צריכים להיות קשיחים מדי (למרות שאני עם עצמי בדיאטה לא מוותר לעצמי) ואולי בגם בייחוד בארוחות החג.
לא נורא אני אחרי שנה אולי בלי יום אחד שחרגתי מסך הקלוריות....אז הרשתי לעצמי , עכשיו לא הבנתי עדיין מה בקשר לפחמימות לאחר העמסה אני יכול ישר להתחיל עם 90 גרם או שאני יצטרך לחזור בהדרגה שוב ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית