עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
א. איפה קראת את זה?קראתי שאי אפשר לעלות יותר מקילו שריר בחודש , יכול להגיע גם לחצי קילו, אז מה היתרון במסה מלוכלכת? למה אנשים עושים את זה ?
תגיד לו שאין דבר כזה מסה מלוכלכתא. איפה קראת את זה?
ב. קילו שריר בחודש זה לכיוון המופרך אלא אם דרכת במכון בפעם הראשונה ממש לא מזמן. (וגם זה גבולי)
מסה מלוכלכת זה לאכול מה שמתחשק לך, מכל הבא ליד.קראתי שאי אפשר לעלות יותר מקילו שריר בחודש , יכול להגיע גם לחצי קילו, אז מה היתרון במסה מלוכלכת? למה אנשים עושים את זה ?
עצלנות, חוסר ראיה מרחקית בנוגע למטרה, בסוף שמסיימים הרבה מתחרטים כי ידעו שיכלו לחסוך שומן שהצטברקראתי שאי אפשר לעלות יותר מקילו שריר בחודש , יכול להגיע גם לחצי קילו, אז מה היתרון במסה מלוכלכת? למה אנשים עושים את זה ?
תגיד לו שאין דבר כזה מסה מלוכלכת
מסה מלוכלכת זה לאכול מה שמתחשק לך, מכל הבא ליד.
מה היתרון? שסביר להניח שתעלה יותר במסת שריר. אבל תעלה המון במסת שומן.
מה זה נותן לך בתכלס?
לא לספור קלוריות, לא להימנע מג'אנק פוד או מחטיפים או מכל הדברים הטעימים שרובנו אוהבים.
זה טיפשילגמרי יש.
לא בדיוק,
מסה מלוכלכת זה פשוט להיות בפלוס קלורי גס מה שיגרום לצבירת שומן מוגברת אם כי לעלייה מהירה במשקל גוף.
זה טיפשי
מתי אימון ביחד?
אין דבר כזה מסה מלוכלכלת אם כבר מסה טעימה .
בדר"כ יתאים לאנשים שהם בתת משקל והמטרה שלהם לעלות כמה שיותר מהר בלי דגש כמה שריר וכמה שומן .
לדוגמא אדם שהוא 1.7 והוא שוקל 45-55 לא חושב שכדאי לו לעשת מסה נקייה . כי עד שהוא יגיע למצב שהוא צריך להבחין בן שומן לשריר יש לו כמה קילוגרמים לעלות .
אבל אותו בחור שהוא על 1.7 אם הוא שוקל 60 קילו לדוגמא , אז יהיה עדיף לו לעשות שנה של מסה נקייה , לנסות להגיע ל67 קילו (אני סתם זורק מספרים כללים) והוא כבר יהיה במטרה (נניח שזאת המטרה שלו) מאשר לעלות במסה מלוכלכלת ל67 ואז לרדת ל63 בגלל שעלה בשומן .
מחילה לא מסכים , יש אנשים שהם רזים שהם חושבים שהם לעולם לא ישמינו וכאילו זה משימה בלתי אפשרית , קודם כל הייתי דואג שהם יראו שהמשקל שלהם עולה .. ולהגדיל קצת את "הבלון" בבטן ושיתחילו לאכול ..האמת שהייתי נותן לכולם (כל מי שמתחיל רזון) להתחיל עם מסה נקייה כי זה יכול לחסוך להם חיטוב בדרך, יכול להיות שאחרי שנתיים של עבודה הוא יראה חטוב ברמה מעולה, כמובן תלוי מה היה הדרך, גנטיקה וכו׳..
פשוט למתחילים מאוד קשה להיכנס להרגל ומשטר של מאזן קלורי חיובי עם מעקב מדוייק, אז סטטיסטית זה לרוב לא קורה.
מחילה לא מסכים , יש אנשים שהם רזים שהם חושבים שהם לעולם לא ישמינו וכאילו זה משימה בלתי אפשרית , קודם כל הייתי דואג שהם יראו שהמשקל שלהם עולה .. ולהגדיל קצת את "הבלון" בבטן ושיתחילו לאכול ..
אין מה לתת לאדם שצריך לעלות 20 קילו לעלות אחוז ממשקל הגוף שלו בחודש ..
אין סיבה לאף אחד לאכול יותר מ500 קלוריות מעל הניטרלי. נכון שאצל שחיפים זה לא יהיה נורא, אבל זה לא יתן להם יותר מידי. גם שחיפים צריכים לעלות מתון, במקרה הכי גרוע הם יוסיפו מסת שריר מכובדת וישארו על א.ש נמוך.מחילה לא מסכים , יש אנשים שהם רזים שהם חושבים שהם לעולם לא ישמינו וכאילו זה משימה בלתי אפשרית , קודם כל הייתי דואג שהם יראו שהמשקל שלהם עולה .. ולהגדיל קצת את "הבלון" בבטן ושיתחילו לאכול ..
אין מה לתת לאדם שצריך לעלות 20 קילו לעלות אחוז ממשקל הגוף שלו בחודש ..
אבל טעימה יותר:icecream:עצלנות, חוסר ראיה מרחקית בנוגע למטרה, בסוף שמסיימים הרבה מתחרטים כי ידעו שיכלו לחסוך שומן שהצטבר
חחחח בדוק, חוויתי את זה היה כיףאבל טעימה יותר:icecream:
אני לא מסכים .אין סיבה לאף אחד לאכול יותר מ500 קלוריות מעל הניטרלי. נכון שאצל שחיפים זה לא יהיה נורא, אבל זה לא יתן להם יותר מידי. גם שחיפים צריכים לעלות מתון, במקרה הכי גרוע הם יוסיפו מסת שריר מכובדת וישארו על א.ש נמוך.
מה זה חסר לו? מי קבע שהוא צריך עוד 20?תחשוב אדם שחסר לו 20 קיל
שוב, אני לא חושב שזה יהיה קריטי בשבילו, אבל ההבדל במסת שריר שתוסיף במסה נקייה ומלוכלכת הוא כל כך זניח שאני לא רואה סיבה לא לנצל את זה שהוא שחיף בשביל לעשות מסה ארוכה של שנתיים בערך, ואם הוא מתאמן כוח אז אפילו 3 והוא ישאר באחלה א.ש.לא אמור לפגוע לו במטרה ... אני חושב שיש בזה הרבה יותר תועלת מנזק
לא הבנתי מה רשמת .מה זה חסר לו? מי קבע שהוא צריך עוד 20?
שוב, אני לא חושב שזה יהיה קריטי בשבילו, אבל ההבדל במסת שריר שתוסיף במסה נקייה ומלוכלכת הוא כל כך זניח שאני לא רואה סיבה לא לנצל את זה שהוא שחיף בשביל לעשות מסה ארוכה של שנתיים בערך, ואם הוא מתאמן כוח אז אפילו 3 והוא ישאר באחלה א.ש.
כן מכיר כמה. אני אישית הייתי שחיף, אבל לא בתת משקל.פעם היית בתת משקל או שהכרת אדם מתאמן שהתחיל בתת משקל ?