עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן מכיר כמה. אני אישית הייתי שחיף, אבל לא בתת משקל.
אבל לא דיברנו על תת משקל ברמה של שואה, דיברנו על תת משקל ברמה של "לא נכנס אף פעם לחדר כושר". זה שונה, מישהו בתת משקל מבחינה רפואית זה כבר סיפור אחר, זה כבר לא עניין של להיכנס לכושר וזה לא לדיבור של מתאמנים, זה כבר לדיבור של רופאים.
בדר"כ יתאים לאנשים שהם בתת משקל והמטרה שלהם לעלות כמה שיותר מהר בלי דגש כמה שריר וכמה שומן .
בגדול זה מה שאמרתי , אדם שהוא בתת משקל , לא צריך תפריט מסודר ולא עלייה נקייה במסה , הוא צריך לאכול כל מה שהוא רוצה ומתי שהוא רוצה , כמו שכתבתי בהודעות הקודמות
מחילה לא מסכים , יש אנשים שהם רזים שהם חושבים שהם לעולם לא ישמינו וכאילו זה משימה בלתי אפשרית , קודם כל הייתי דואג שהם יראו שהמשקל שלהם עולה .. ולהגדיל קצת את "הבלון" בבטן ושיתחילו לאכול ..
אין מה לתת לאדם שצריך לעלות 20 קילו לעלות אחוז ממשקל הגוף שלו בחודש ..
בגדול זה מה שאמרתי , אדם שהוא בתת משקל , לא צריך תפריט מסודר ולא עלייה נקייה במסה , הוא צריך לאכול כל מה שהוא רוצה ומתי שהוא רוצה , כמו שכתבתי בהודעות הקודמות , העיקר שיראה שהמשקל עולה ויגדיל את "הבלון" בבטן .
צריך כן לעזור לו לעלות , לתת לו את המינימום אבל לא להגיד לו שהמינימום זה גם המקסימום , מתי שהוא מרגיש שהוא יכול עוד שיאכל עוד גם אם הוא אכל את כל התפריט שיש לו.אני עדיין חושב שזה צריך להיות בפיקוח של תפריט וזמני ארוחות בגלל שלאדם כזה אין משמעת
ואם תיתן לו יד חופשית הוא ימשיך להיות שחיף פשוט עם כאב בטן תמידי.
וכמובן שצריך לדאוג למקרו-נוטריאנטים בכמות מספקת.
אני עדיין חושב שזה צריך להיות בפיקוח של תפריט וזמני ארוחות בגלל שלאדם כזה אין משמעת
ואם תיתן לו יד חופשית הוא ימשיך להיות שחיף פשוט עם כאב בטן תמידי.
וכמובן שצריך לדאוג למקרו-נוטריאנטים בכמות מספקת.
אני אשאל את זה קצת שונה, כל משקל שאני מעלה מעל קילו בחודש הולך נטו לשומן? או שבמסה מלוכלכת יש יתרון בעליה של שריר על מסה נקייה?
כמובן שאני שואל במידה ואוכלים חלבון כמו שצריך בשני המקרים, וגם אני יודע שאפילו קילו בחודש זה לא כזה נקי