הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם לא לנעול עד הסוף בסקוואט?

• פותח/ת השרשור Geva
  • פורסם בתאריך

Geva

משתמש פעיל
435
3
נק' מוניטין:
563
435
3
היום אחד המתאמנים בחדר כושר שבמקרה אני מכיר די הרבה זמן חזר בידיוק מקורס מדריכים,ואמרתי לו כזה שיסתכל על הסקוואט ויתן הערות.
והוא נתן לי הערות די מוזרות ורצינו לשמוע אם זה הגיוני:
הוא אמר שלא צריך לנעו ללגמרה ברכיים ולהישאר עם התחת קצת בחוץ כשעושים סקוואט כדי שהלחץ לא יעבור לחוליות או משו כזה..יש הגיון בדבר?
תודה לעוזרים

נערך לאחרונה:
היום אחד המתאמנים בחדר כושר שבמקרה אני מכיר די הרבה זמן חזר בידיוק מקורס מדריכים,ואמרתי לו כזה שיסתכל על הסקוואט ויתן הערות.
והוא נתן לי הערות די מוזרות ורצינו לשמוע עם זה הגיוני:
הוא אמר שלא צריך לנעו ללגמרה ברכיים ולהישאר עם התחת קצת בחוץ כשעושים סקוואט כדי שהלחץ לא יעבור לחוליות או משו כזה..יש הגיון בדבר?
תודה לעוזרים
אם כולם היו מקשיבים לכל מי שחזר מקורס מדריכים,המצב היה ממש על הפנים...
לנעול כמו שלטיסימוס כתב.

• פותח/ת השרשור
אחלה אפשר גם לנעול תאשכול
ותודה

תלוי למה הוא אומר את זה. אנשים שלא נועלים באופן כללי מפרקים עושים את זה לכאורה מסיבות בריאותיות (אני אומר לכאורה, כי לא בטוח שזה מה שגורם לכאבים). אם אתה לא מאלו שמרגישים כאבים בברכים, אין סיבה שלא תנעל. אם כבר לא לרדת יותר מדי נמוך. ואם אתה מנסה להשאיר את הלחץ על הרגליים בעלייה תדחוף למעלה בקוו ישר, לא קדימה/אלכסון שזה יותר גב תחתון ובטן.

נערך לאחרונה:
תלוי למה הוא אומר את זה. אנשים שלא נועלים באופן כללי מפרקים עושים את זה לכאורה מסיבות בריאותיות (אני אומר לכאורה, כי לא בטוח שזה מה שגורם לכאבים). אם אתה לא מאלו שמרגישים כאבים בברכים, אין סיבה שלא תנעל. אם כבר לא לרדת יותר מדי נמוך. ואם אתה מנסה להשאיר את הלחץ על הרגליים בעלייה תדחוף למעלה בקוו ישר, לא קדימה/אלכסון שזה יותר גב תחתון ובטן.

מה זה יותר מדי נמוך? סקוואט מלא הוא מתחת ל-90 מעלות.
בכל וריאציה של סקוואט (גם בפרונט) , יש נטייה כלשהי של הגו באלכסון.

Back
למעלה תחתית