הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג שיקום של סטודנט (פצוע) תימני שרוצה ק!בי!ת

לוג שיקום של סטודנט (פצוע) תימני שרוצה ק!בי!ת

• פותח/ת השרשור talp
  • פורסם בתאריך
אתה רץ בעצימות גבוהה מדי, ריצה בקצב 11.5-12 קמ'ש הרבה יותר מתאימה
יצא לי ממוצע של 11.2 קמ"ש...
באופן יחסי הקצב היה לי קל (חוץ מהעליות ששם אוטומטית הדופק קופץ כמעט למקסימום)

יצא לי ממוצע של 11.2 קמ"ש...
באופן יחסי הקצב היה לי קל (חוץ מהעליות ששם אוטומטית הדופק קופץ כמעט למקסימום)
אני מתכוון באופן כללי, הריצות שלך ברובן מתבצעות מעבר לסף האנאירובי והן מאוד מעייפות את הגוף לאורך זמן.

אני מתכוון באופן כללי, הריצות שלך ברובן מתבצעות מעבר לסף האנאירובי והן מאוד מעייפות את הגוף לאורך זמן.
אני אקח לתשומת ליבי. בכל מקרה אני מוסיף עוד קילומטרים אז אוטומטית אני אוריד את הקצב. תודה 😃

מה שלומך? יש חדש?
אני כדגע ממשיך עם מתיחות, אני עובר לסקוואט היי באר שלא מכאיב לי בכלל, ואני מתחיל גם פזיוטרפיה עצמית ע״פ יוטוב שנראים מבטיחים.
הכירופרקט אמר אחרי הטיפולים שאני נראה בסדר, אבל ממליץ על צילום של האגן
יש לי רק כאבים בחלק הימני של האגן, שום דבר.אחר חוץ מזה.

האם עשית צילום בעבר? מצאו משהוא?

מה שלומך? יש חדש?
אני כדגע ממשיך עם מתיחות, אני עובר לסקוואט היי באר שלא מכאיב לי בכלל, ואני מתחיל גם פזיוטרפיה עצמית ע״פ יוטוב שנראים מבטיחים.
הכירופרקט אמר אחרי הטיפולים שאני נראה בסדר, אבל ממליץ על צילום של האגן
יש לי רק כאבים בחלק הימני של האגן, שום דבר.אחר חוץ מזה.

האם עשית צילום בעבר? מצאו משהוא?
אמממ בעיקרון אני מרגיש סבבה, בד"כ באימונים שלי ביום רביעי (פרס ודדליפט) אני מרגיש כאבים, אני חושב שזה כאבי שריר שנתפסים לי שגורמים לי לכאבים ולאוו דווקא האגן עצמו. (הדדליפט מעמיס כנראה על הגב תחתון).
אני מרגיש שהיציבה שלי השתפרה, ואני רץ 75 דקות כבר ועדיין הכאבים כמעט ולא מורגשים.

עשיתי רנטגן ומיפוי עצמות(נועד לבדקות בעיקר מחלות וגידולים) והכל היה תקין.
אני עושה את התרגילים של הכירופרקט בנוסף לתרגילים שלי של הבטן והCORE, אני שם כרית חמה (עם מים רותחים) על הגב,בטן והירכיים וזה מקל.
ואני גם עושה מתיחות מידי פעם...

אמנם המצב יחסית טוב אבל מספיק לי לשבת בפאב או בארוחת שישי שעתיים ברצף והכאבים חוזרים לי ליום יומיים של כאבים אקוטיים...
וקשה מאוד להמנע ממצבים כאלה :\

אמממ בעיקרון אני מרגיש סבבה, בד"כ באימונים שלי ביום רביעי (פרס ודדליפט) אני מרגיש כאבים, אני חושב שזה כאבי שריר שנתפסים לי שגורמים לי לכאבים ולאוו דווקא האגן עצמו. (הדדליפט מעמיס כנראה על הגב תחתון).
אני מרגיש שהיציבה שלי השתפרה, ואני רץ 75 דקות כבר ועדיין הכאבים כמעט ולא מורגשים.

עשיתי רנטגן ומיפוי עצמות(נועד לבדקות בעיקר מחלות וגידולים) והכל היה תקין.
אני עושה את התרגילים של הכירופרקט בנוסף לתרגילים שלי של הבטן והCORE, אני שם כרית חמה (עם מים רותחים) על הגב,בטן והירכיים וזה מקל.
ואני גם עושה מתיחות מידי פעם...

אמנם המצב יחסית טוב אבל מספיק לי לשבת בפאב או בארוחת שישי שעתיים ברצף והכאבים חוזרים לי ליום יומיים של כאבים אקוטיים...
וקשה מאוד להמנע ממצבים כאלה :\
הבנתי!
אני כרגע מנסה לעשות גם את אלה:
http://www.youtube.com/results?search_query=si+joint+physical+therapy&sm=1

אני מניח שבשבילך כאבי גב = כל האזור של הגב תחתון ולאו דווקא האגן? (גם הצד של האגן כואב לך, לא?) יכול להיות שיש לנו שני דברים שונים, אבל עדיין אפשר לעזור אחד לשני.
ד"א, עשית באיזה שהוא זמן הפסקה מדדליפט? או חגורה עם הדדליפט? אני כרגע מפסיק עם הדדליפט לגמרי, אני מרגיש ממש רע איתו.

הבנתי!
אני כרגע מנסה לעשות גם את אלה:
http://www.youtube.com/results?search_query=si joint physical therapy&sm=1

אני מניח שבשבילך כאבי גב = כל האזור של הגב תחתון ולאו דווקא האגן? (גם הצד של האגן כואב לך, לא?) יכול להיות שיש לנו שני דברים שונים, אבל עדיין אפשר לעזור אחד לשני.
ד"א, עשית באיזה שהוא זמן הפסקה מדדליפט? או חגורה עם הדדליפט? אני כרגע מפסיק עם הדדליפט לגמרי, אני מרגיש ממש רע איתו.

בעיקרון יש לי את הכאב האקוטי (גב תחתון) ואת הכאב הקבוע באגן. בד"כ שיש לי את האקוטי אז אני לא מרגיש את הכאב באגן (או שהוא מקרין לאיזור של הגב או שפשוט אני מרגיש אותו כי הוא יותר חזק).
עכשיו נגיד אני מרגיש רק כאב באגן, אבל בצד ימין (הפציעה קרתה לי בצד שמאל).
אני גם עושה מידי פעם את התרגילים האלה, זה גם כן עזר לי

אמממ כרגע עם 60 קילו בסקוואט, שאני יורד או למקביל או טיפה מעל למקביל אני מרגיש הכי טוב, לא כואב לי כמעט בכלל וגם אני יחסית עובד על השרירים מסביב בסקוואט עצמו.
הדדליפט הוא יחסית קשה אולי בגלל זה הוא מכאיב.
חגורה עדיין לא ניסיתי, אבל קניתי חולצה compression שהיא דיי צמודה (16 אחוז פוליאסטר) והיא מרגישה כמו חגורה אבל ממש בקטנה, וזה יחסית עוזר לי, גם לשמור על חום של הגב תחתון וגם ליציבה ולתחושה שאני צריך להיות "מתוח".

בעיקרון יש לי את הכאב האקוטי (גב תחתון) ואת הכאב הקבוע באגן. בד"כ שיש לי את האקוטי אז אני לא מרגיש את הכאב באגן (או שהוא מקרין לאיזור של הגב או שפשוט אני מרגיש אותו כי הוא יותר חזק).
עכשיו נגיד אני מרגיש רק כאב באגן, אבל בצד ימין (הפציעה קרתה לי בצד שמאל).
אני גם עושה מידי פעם את התרגילים האלה, זה גם כן עזר לי

אמממ כרגע עם 60 קילו בסקוואט, שאני יורד או למקביל או טיפה מעל למקביל אני מרגיש הכי טוב, לא כואב לי כמעט בכלל וגם אני יחסית עובד על השרירים מסביב בסקוואט עצמו.
הדדליפט הוא יחסית קשה אולי בגלל זה הוא מכאיב.
חגורה עדיין לא ניסיתי, אבל קניתי חולצה compression שהיא דיי צמודה (16 אחוז פוליאסטר) והיא מרגישה כמו חגורה אבל ממש בקטנה, וזה יחסית עוזר לי, גם לשמור על חום של הגב תחתון וגם ליציבה ולתחושה שאני צריך להיות "מתוח".

מגניב, נראה טוב. תנסה לעשות סקוואט היי באר, הרבה פחות לחץ על האגן ופחות תנועה מהאגן. אולי הפסקה מדדליפט? @talp גם אשמח לדעת @ חולצות

מגניב, נראה טוב. תנסה לעשות סקוואט היי באר, הרבה פחות לחץ על האגן ופחות תנועה מהאגן. אולי הפסקה מדדליפט? @talp גם אשמח לדעת @ חולצות
אני לא מת על היי בר כי זה כואב בכתפיים, אבל פרונט זורם..

מאיפה קנית וכמה עלה?(ואם אפשר תמונה)

בעיקרון הזמנתי מkigbag.com 2 חולצות של אדידס, היה מבצע משלוח חינם זה עלה לי 73 דולר ( כמעט מע"מ )
וכשנגמר המבצע הזמנתי 2 של אנדר ארמור ( אמור להגיע בכל רגע ) מ wiggle.co.uk גם כן בסביבות ה72 דולר.

שמעתי שמוכרים בנתניה בחנות של אנדר ארמור ב130, ואם אתה מתעקש אז יכולים להוריד אותם ל 100.

http://www.elverys.ie/images/productImages/Zoom/adidas_techfit_1029627final.jpg

http://www.wigglestatic.com/product...leeve-tee-black-white-(1).jpg?w=430&h=430&a=7 חוזר אחרי מנוחה... לא עשיתי את אימון a שבוע ככה שהרגשתי חלוד.

ריצת חימום 2 ק"מ + הליכה = 5 ק"מ
שזה יותר מ400 קלוריות.

בנץ (ריסט)
60,60, 70, 80, 90
בשישי נתחיל עם 92.5
סקוואט קל 60
10X3
עשיתי פיסוק רחב יותר
מתח משקל גוף 87 + 10 = 97
5X3
יד קדמית

בטן + core @
nlr666
@
@
pala
pala
אגב קיבלתי הרגע את החולצות של אנדר ארמור, והן רגילות, הן מגיעות למתניים ולא מעבר לזה (בשונה מהאדידס שכן, ובזכות זה יש תמיכה בגב תחתון).
קחו בחשבון

תוכל לצלם את גב החולצה הכחולה של האדידס?
מסקרן אם זה כמו שלי..

שעה ריצה קלה קצב 12 יצא 12 ק"מ + הליכה = 15 ק"מ שזה 1250 קלוריות מהאירובי.

סיימתי על 82 אחוז דופק (164) תוך 2 דקות כבר ירד ל 120 😃 ריצת חימום 2 ק"מ + הליכה = 5 ק"מ
שזה יותר מ400 קלוריות מהאירובי

סקוואט קל 60
10X3
פרס
40, 45, 50, 57.5X4
לא הייתי מרוכז וחזרנ רביעית נתקעתי למטה בלי לקחת תנופה ולמרות זאת הצלחתי אותה, חמישית כבר לא הצלחתי...
דדליפט
60X10, 80X8, 100X6

יד אחורית

בטן + core
עשיתי בקטנה כי הדדליפט עייף אותי

ריצה בחוץ 80 דקות יצא בערך 16 ק"מ. מהירות ממוצעת 12 קמ"ש. בנוסף עוד 2 ק"מ הליכה.

יצא 18 ק"מ שזה 1500 קלוריות מהאירובי.

קמתי בבוקר 82.5 קילו.
אוכל כ3000 קלוריות ושורף כ600 קלוריות ( ממוצע של השבוע האחרון )

ריצת חימום 2.4 ק"מ + הליכה = 5 ק"מ שזה יותר מ400 קלוריות מהאירובי

סקוואט קל 60
10X3
פתחתי פיסוק טיפה יותר מרוחב כתפיים וירדתי מתחת למשביל. הרגשתי עקצוץ באגן, אני אנסה לראות אם זה כאב טוב או לא (לפעמים צריך טריגר כזה להרגיל את הגוף לתנועה)

בנץ
60, 70, 80, 90, 92.5X3, 80X8
היה דיי קל
בכוונה אני עושה 2 סטים כבדים.

מתח משקל גוף 87.2 + 10 = 97.2
5, 6,6, 6, 9.5
ראשון חימום בלי משקל, אחרון גם כן בלי משקל (דקה מנוחה לפני)

יד קדמית

בטן + core
( כמעט חצי שעה לקח לי)

תעשה HB, אין לי כאב בכלל ב HB
אני רוצה לתת הזדמנות אחרונה לlb עם פיסוק רחב. אם לא ילך אז hb/front.

בלי קשר ממליץ לך מאוד על המתיחה הזאת, דגש על הברך לחזה

תעביר ל 1:42.

ותרגיל סטטי טוב: תשכב על הגב כמו שעושים כפיפות בטן עם הברכיים למעלה ( עקבים קרובים לירכיים), אתה מעלה את התחת ומותח את הגב תחתון, אחרי נגיד 20 שניות אתה מיישר את אחת הרגליים ( לסירוגין) ובעצם שומר על התרגיל הסטטי אבל על רגל אחת תומכת. ממליץ בחום

בגלל המזג אוויר רצתי במכון. ...
70 דקות ריצה, 35 ברצב 12 ו 35 בקצב 13.
יצא 14.6 ק"מ + הליכה = 18 ק"מ שזה 1500 קלוריות מהאירובי.
20 דקות אחרונות משכתי בשיניים, סיימתי על 90% דופק

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית