- פותח/ת השרשור
יצא לי ממוצע של 11.2 קמ"ש...אתה רץ בעצימות גבוהה מדי, ריצה בקצב 11.5-12 קמ'ש הרבה יותר מתאימה
באופן יחסי הקצב היה לי קל (חוץ מהעליות ששם אוטומטית הדופק קופץ כמעט למקסימום)
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יצא לי ממוצע של 11.2 קמ"ש...אתה רץ בעצימות גבוהה מדי, ריצה בקצב 11.5-12 קמ'ש הרבה יותר מתאימה
אני מתכוון באופן כללי, הריצות שלך ברובן מתבצעות מעבר לסף האנאירובי והן מאוד מעייפות את הגוף לאורך זמן.יצא לי ממוצע של 11.2 קמ"ש...
באופן יחסי הקצב היה לי קל (חוץ מהעליות ששם אוטומטית הדופק קופץ כמעט למקסימום)
אני אקח לתשומת ליבי. בכל מקרה אני מוסיף עוד קילומטרים אז אוטומטית אני אוריד את הקצב. תודה 😃אני מתכוון באופן כללי, הריצות שלך ברובן מתבצעות מעבר לסף האנאירובי והן מאוד מעייפות את הגוף לאורך זמן.
אמממ בעיקרון אני מרגיש סבבה, בד"כ באימונים שלי ביום רביעי (פרס ודדליפט) אני מרגיש כאבים, אני חושב שזה כאבי שריר שנתפסים לי שגורמים לי לכאבים ולאוו דווקא האגן עצמו. (הדדליפט מעמיס כנראה על הגב תחתון).מה שלומך? יש חדש?
אני כדגע ממשיך עם מתיחות, אני עובר לסקוואט היי באר שלא מכאיב לי בכלל, ואני מתחיל גם פזיוטרפיה עצמית ע״פ יוטוב שנראים מבטיחים.
הכירופרקט אמר אחרי הטיפולים שאני נראה בסדר, אבל ממליץ על צילום של האגן
יש לי רק כאבים בחלק הימני של האגן, שום דבר.אחר חוץ מזה.
האם עשית צילום בעבר? מצאו משהוא?
הבנתי!אמממ בעיקרון אני מרגיש סבבה, בד"כ באימונים שלי ביום רביעי (פרס ודדליפט) אני מרגיש כאבים, אני חושב שזה כאבי שריר שנתפסים לי שגורמים לי לכאבים ולאוו דווקא האגן עצמו. (הדדליפט מעמיס כנראה על הגב תחתון).
אני מרגיש שהיציבה שלי השתפרה, ואני רץ 75 דקות כבר ועדיין הכאבים כמעט ולא מורגשים.
עשיתי רנטגן ומיפוי עצמות(נועד לבדקות בעיקר מחלות וגידולים) והכל היה תקין.
אני עושה את התרגילים של הכירופרקט בנוסף לתרגילים שלי של הבטן והCORE, אני שם כרית חמה (עם מים רותחים) על הגב,בטן והירכיים וזה מקל.
ואני גם עושה מתיחות מידי פעם...
אמנם המצב יחסית טוב אבל מספיק לי לשבת בפאב או בארוחת שישי שעתיים ברצף והכאבים חוזרים לי ליום יומיים של כאבים אקוטיים...
וקשה מאוד להמנע ממצבים כאלה :\
הבנתי!
אני כרגע מנסה לעשות גם את אלה:
http://www.youtube.com/results?search_query=si joint physical therapy&sm=1
אני מניח שבשבילך כאבי גב = כל האזור של הגב תחתון ולאו דווקא האגן? (גם הצד של האגן כואב לך, לא?) יכול להיות שיש לנו שני דברים שונים, אבל עדיין אפשר לעזור אחד לשני.
ד"א, עשית באיזה שהוא זמן הפסקה מדדליפט? או חגורה עם הדדליפט? אני כרגע מפסיק עם הדדליפט לגמרי, אני מרגיש ממש רע איתו.
מאיפה קנית וכמה עלה?(ואם אפשר תמונה)קניתי 2 חולצות קומפרשן של אדידס נוחות רצח,
בעיקרון יש לי את הכאב האקוטי (גב תחתון) ואת הכאב הקבוע באגן. בד"כ שיש לי את האקוטי אז אני לא מרגיש את הכאב באגן (או שהוא מקרין לאיזור של הגב או שפשוט אני מרגיש אותו כי הוא יותר חזק).
עכשיו נגיד אני מרגיש רק כאב באגן, אבל בצד ימין (הפציעה קרתה לי בצד שמאל).
אני גם עושה מידי פעם את התרגילים האלה, זה גם כן עזר לי
אמממ כרגע עם 60 קילו בסקוואט, שאני יורד או למקביל או טיפה מעל למקביל אני מרגיש הכי טוב, לא כואב לי כמעט בכלל וגם אני יחסית עובד על השרירים מסביב בסקוואט עצמו.
הדדליפט הוא יחסית קשה אולי בגלל זה הוא מכאיב.
חגורה עדיין לא ניסיתי, אבל קניתי חולצה compression שהיא דיי צמודה (16 אחוז פוליאסטר) והיא מרגישה כמו חגורה אבל ממש בקטנה, וזה יחסית עוזר לי, גם לשמור על חום של הגב תחתון וגם ליציבה ולתחושה שאני צריך להיות "מתוח".
אני לא מת על היי בר כי זה כואב בכתפיים, אבל פרונט זורם..מגניב, נראה טוב. תנסה לעשות סקוואט היי באר, הרבה פחות לחץ על האגן ופחות תנועה מהאגן. אולי הפסקה מדדליפט? @talp גם אשמח לדעת @ חולצות
מאיפה קנית וכמה עלה?(ואם אפשר תמונה)
http://www.wiggle.co.uk/adidas-techfit-preparation-top-aw13/תוכל לצלם את גב החולצה הכחולה של האדידס?
מסקרן אם זה כמו שלי..
כמו שלי,איכותי ותרמיhttp://www.wiggle.co.uk/adidas-techfit-preparation-top-aw13/
יש שם פרונט וגם מאחור
אני רוצה לתת הזדמנות אחרונה לlb עם פיסוק רחב. אם לא ילך אז hb/front.תעשה HB, אין לי כאב בכלל ב HB