הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג שיקום של סטודנט (פצוע) תימני שרוצה ק!בי!ת

לוג שיקום של סטודנט (פצוע) תימני שרוצה ק!בי!ת

• פותח/ת השרשור talp
  • פורסם בתאריך
איך הגב מרגיש במהלך הריצות שלך?
האמת שמצויין.
בזמן האחרון ( מאז החולצות של האדידס ) הריצות כבר לא מהוות לי טריגר לכאבים, אלא אם כן אני רץ בעצימות גבוהה מידי ( או במהירות גבוהה מידי או שאני לא מספיק להתאושש ואז אני מרגיש שאני סוחה את הריצה בכח).

הטריגרים שלי הם שכיבה או ישיבה ממושכת מבלי לשנות תנוחה..בבית כשאני שוכב על הספה או יושב בכסא מחשב אז מבלי לשים לב אני משנה תנוחות וזה לא משפיע עליי, אבל לעומת זאת כשאני ישן או יושב בכסא רגיל בזמן ארוחה למשל אז נוצר טריגר שעובר בדכ אחרי שעה שעתיים 1533413_10202225394810603_122848064_n.jpg 1543157_10202224888997958_855897414_n.jpg
זה הסיכום השבועי שלי נכון לאתמול.
אני מאמין שצריך להוסיף לו עוד טיפה קלוריות (לא חישבתי אלכוהול וחטיפים מהיציאה בשישי חחח)
אגב משום מה האפליקצייה מחשבת לי את השריפה היומית ל 2750 בערך, שבפועל זה אמור להיות 2350

וזאת האדידס קומפרשן, אחרי הריצה עכשיו..
מחזיקה לי את כל העניינים 😃

לא יותר מידי... אבל ארוחות שישי או מסעדות או פאבים הורגים אותי כי הזמן עובר מהר ובלי לשים לב אני יושב רצוף שעה-שעתיים.
הכאב הוא בכל הגב\ כל הגב תחתון? יש גם כאבים באגן? כשכואב הגב אז כואב גם בצד מסויים באגן\גב?

הכאב הוא בכל הגב\ כל הגב תחתון? יש גם כאבים באגן? כשכואב הגב אז כואב גם בצד מסויים באגן\גב?
בד"כ הכאב באגן (אחד הצדדים) או שמידי פעם הוא מרגיש כאילו הוא באמצע בעמוד שדרה.
במידה ועשיתי אימון חזק והזוקפים שלי תפוסים אז הכאב עולה יותר למעלה (שוב פעם בד"כ באחד הצדדים) והופך לכאב שרירי נטו.

מה שכן התדירות והרמה של הכאבי שרירים(אלה שלמעלה יותר או שקורים כשהזוקפים תפוסים) ירדו משמעותית מאז שאני אצל הכירופרקט.
והכאבים באגן לא בתדירות כ"כ גבוה, אלא אם כן יש לי טריגר.

בד"כ הכאב באגן (אחד הצדדים) או שמידי פעם הוא מרגיש כאילו הוא באמצע בעמוד שדרה.
במידה ועשיתי אימון חזק והזוקפים שלי תפוסים אז הכאב עולה יותר למעלה (שוב פעם בד"כ באחד הצדדים) והופך לכאב שרירי נטו.

מה שכן התדירות והרמה של הכאבי שרירים(אלה שלמעלה יותר או שקורים כשהזוקפים תפוסים) ירדו משמעותית מאז שאני אצל הכירופרקט.
והכאבים באגן לא בתדירות כ"כ גבוה, אלא אם כן יש לי טריגר.
הבנתי..נראה שאין לך באמת כאבי גב וזה רק הקרנה. אני קניתי את החגורת הסרולה סאקרומאיליאק שאמורה להגיע עוד שבוע שבועיים, ואז נראה איך אני ארגיש איתה. אם היא תמנע ממני כאבים אני אדע בוודאות מה הבעיה, ואוכל למנוע את זה יחד עם החגורה ( עד שאני אתחזק\אחלים) ואז אם לא אצטרך אני אביא לכם!!

הבנתי..נראה שאין לך באמת כאבי גב וזה רק הקרנה. אני קניתי את החגורת הסרולה סאקרומאיליאק שאמורה להגיע עוד שבוע שבועיים, ואז נראה איך אני ארגיש איתה. אם היא תמנע ממני כאבים אני אדע בוודאות מה הבעיה, ואוכל למנוע את זה יחד עם החגורה ( עד שאני אתחזק\אחלים) ואז אם לא אצטרך אני אביא לכם!!
אתה יכול לפרט?

יש חגורה מיוחדת למותניים שמייצבת את המפרק SI, וכן מונעת חיכוכים\תזוזה של המפרק, ובכך גם אולי תמנע כאבים\דלקתיות באזור

יש חגורה מיוחדת למותניים שמייצבת את המפרק SI, וכן מונעת חיכוכים\תזוזה של המפרק, ובכך גם אולי תמנע כאבים\דלקתיות באזור
השאלה אם זה יחליש/ימנע מהשרירים המייצבים באיזור את העבודה שלהם, ואז תגיע למצב שאתה מעלה משקלים והשרירים המייצבים חלשים מידי.
זה פחות או יותר החסרון של כל החגורות, וממה שאני זוכר בפורום פה לא ממליצים על זה אלא אם כן אתה מרים משקלים מטורפים (יחס של 2-2.5 בסקוואט מהמשקל גוף).

השאלה אם זה יחליש/ימנע מהשרירים המייצבים באיזור את העבודה שלהם, ואז תגיע למצב שאתה מעלה משקלים והשרירים המייצבים חלשים מידי.
זה פחות או יותר החסרון של כל החגורות, וממה שאני זוכר בפורום פה לא ממליצים על זה אלא אם כן אתה מרים משקלים מטורפים (יחס של 2-2.5 בסקוואט מהמשקל גוף).
לא זה לא העניין, ואת החגורה אני משתמש על מנת לייצב את המקום לפחות עד שאני אתחזק, כי כרגע פשוט אין טעם..(עושה פיזיו תוך כדי)

לא זה לא העניין, ואת החגורה אני משתמש על מנת לייצב את המקום לפחות עד שאני אתחזק, כי כרגע פשוט אין טעם..(עושה פיזיו תוך כדי)
סבבה תעדכן... אם יעזור לך אני גם אזמין ריצת חימום 2.4 ק"מ + הליכה = 4 ק"מ שזה 330 קלוריות מהאירובי

סקוואט קל 60
10X3
סקוואט לביקורת 80 קילו
http://www.lbs.co.il/threads/48503/

בנץ
60, 70, 80, 90, 92.5
בקושי סיימתי, הרגשתי קצת חלש
מתח משקל גוף 85.5 + 10 = 95.5
5, 6, 7, 7
ראשון חימום בלי משקל (5)
בגלל שלא שתיתי הרבה לפני האימון אז אני שוקל עכשיו פחות. למרות שככה הרבה יותר קל לעשות מתח.

יד אחורית

בטן + core

נערך לאחרונה:
סבבה תעדכן... אם יעזור לך אני גם אזמין ריצת חימום 2.4 ק"מ + הליכה = 4 ק"מ שזה 330 קלוריות מהאירובי

סקוואט קל 60
10X3
סקוואט לביקורת 80 קילו

בנץ
60, 70, 80, 90, 92.5
בקושי סיימתי, הרגשתי קצת חלש
מתח משקל גוף 85.5 + 10 = 95.5
5, 6, 7, 7
ראשון חימום בלי משקל (5)
בגלל שלא שתיתי הרבה לפני האימון אז אני שוקל עכשיו פחות. למרות שככה הרבה יותר קל לעשות מתח.

יד אחורית

בטן + core
טוב קבעתי צילום רנטגן... הכאבים כבר מוזרים ואני מתחיל להתייאש...בצילום שלך מחקו כל אפשרות של נזק חולייתי \ עצמות?

טוב קבעתי צילום רנטגן... הכאבים כבר מוזרים ואני מתחיל להתייאש...בצילום שלך מחקו כל אפשרות של נזק חולייתי \ עצמות?
עצמות כן, נזק חולייתי אני לא בטוח, נראה לי שזה שלל שבר באחת החוליות אבל לא משהו כמו בקע או בלט דיסק, ובשביל זה חייב CT או MRI

http://www.lbs.co.il/threads/48503/
סקוואט לביקורת מהיום

האנדר ארמור
1525353_10202231681607769_1277858057_n.jpg

נערך לאחרונה:
אז אולי יש לנו נזק חולייתי? צילום רנטגן = קרינה לא?
תראה, יכול להיות שיש לנו בלט/פריצת/בקע דיסק.
אבל לפי הכירופרקט וזה גם מה שאני חושב, הכאבים שלנו נובעים מהאגן ומקרינים לגב.
ככה שאולי אין לנו כלום בעמוד שדרה, או שיש לנו משהו ואנחנו לא מרגישים אותו(יש מלא אנשים שחיים עם פריצות/בקעים וכו' ולא מרגישים).
אבל המקור לכאב (לפחות אצלי) זה מתיחה של גיד באגן, כתוצאה מכך האגן לא יושב טוב, צמוד מידי או רופף מידי, וכתוצאה מכך גם השרירים מסביב הורגלו להיות לא שווים ומכאן הכאבים.
רנטגן זה כלום קרינה, בדיקת C.T. שווה ל1000 צילומי רנטגן, ככה שמC.T. הייתי ממליץ לך להמנע, במיוחד אם עשית פעם (עשיתי פעם בראש בשביל לשלול מיגרנה).
MRI זה הבדיקה האידיאלית, אבל היא יקרה (הקופות חולים יעשו לך טרור לפני שישחררו לך אחת) וגם אני מאמין שלרוב יש תור ארוך של כמה חודשים טובים.

תראה, יכול להיות שיש לנו בלט/פריצת/בקע דיסק.
אבל לפי הכירופרקט וזה גם מה שאני חושב, הכאבים שלנו נובעים מהאגן ומקרינים לגב.
ככה שאולי אין לנו כלום בעמוד שדרה, או שיש לנו משהו ואנחנו לא מרגישים אותו(יש מלא אנשים שחיים עם פריצות/בקעים וכו' ולא מרגישים).
רנטגן זה כלום קרינה, בדיקת C.T. שווה ל1000 צילומי רנטגן, ככה שמC.T. הייתי ממליץ לך להמנע, במיוחד אם עשית פעם (עשיתי פעם בראש בשביל לשלול מיגרנה).
MRI זה הבדיקה האידיאלית, אבל היא יקרה (הקופות חולים יעשו לך טרור לפני שישחררו לך אחת) וגם אני מאמין שלרוב יש תור ארוך של כמה חודשים טובים.
אני מעט נאנח שאין לי כאבים בגב, בכלל...אבל אני עדיין קורא שפגיעות גב יכולות להיות מלוות ללא כאב כלל. הכירופרקט שלח אותי לצילום רנטגן ואמר שאם עדיין כואב לי אז אולי יש לי שם חוליות שלוחצות על האזור...או משהוא. ניסיתי למצוא כל מידע על כאבי אגן וחוליות ולא מצאתי כלום. כל המידע על כאבי אגן קשורים אך ורק ולאגן עצמו. מטריד...

אני מעט נאנח שאין לי כאבים בגב, בכלל...אבל אני עדיין קורא שפגיעות גב יכולות להיות מלוות ללא כאב כלל. הכירופרקט שלח אותי לצילום רנטגן ואמר שאם עדיין כואב לי אז אולי יש לי שם חוליות שלוחצות על האזור...או משהוא. ניסיתי למצוא כל מידע על כאבי אגן וחוליות ולא מצאתי כלום. כל המידע על כאבי אגן קשורים אך ורק ולאגן עצמו. מטריד...
אני מאמין שהכאבי גב שלי נוצרים אך ורק מהמערכת עצבים שמגנה על העמוד שדרה בזמן שהאגן כואב ועקום.
אם אנחנו באותו המצב אז אתה אפילו במצב טוב משלי, לפני כמה זמן נפצעת תזכיר לי?
אני פניתי מאוד מאוחר לכירופרקט ויכול להיות שבגלל זה הכאבי גב שלי, בהתחלה אחרי חודש חודשיים מהפציעה הכאבים שלי בגב דיי נרגעו וחזרו רק אחרי כמה חודשים...

בכל מקרה תעשה רנטגן, אם לא מוצאים כלום אז המקסימום שיש לך זה בלט או בקע אם אני לא טועה (האורתופדים צחקו עליי שחשבתי שיש לי פריצת דיסק, אחרי הצילום רנטגן)

אני מאמין שהכאבי גב שלי נוצרים אך ורק מהמערכת עצבים שמגנה על העמוד שדרה בזמן שהאגן כואב ועקום.
אם אנחנו באותו המצב אז אתה אפילו במצב טוב משלי, לפני כמה זמן נפצעת תזכיר לי?
אני פניתי מאוד מאוחר לכירופרקט ויכול להיות שבגלל זה הכאבי גב שלי, בהתחלה אחרי חודש חודשיים מהפציעה הכאבים שלי בגב דיי נרגעו וחזרו רק אחרי כמה חודשים...

בכל מקרה תעשה רנטגן, אם לא מוצאים כלום אז המקסימום שיש לך זה בלט או בקע אם אני לא טועה (האורתופדים צחקו עליי שחשבתי שיש לי פריצת דיסק, אחרי הצילום רנטגן)
אני אומר לך את האמת אני לא מבין בדיוק איך נפצעתי, שום דבר לא היה מלווה במשקלים כבדים או כאב חזק. היו לי עקיצות בתחת לפני 3 שבועות מסקוואט(80 קילו!) עם טכניקה טובה, הפסקתי, עשיתי דדליפט עם 105 קילו(!) והרגשתי לחץ באותו אזור + לחץ\כאבים בצד של הירך. הפסקתי גם דגליפט והלכתי לרוץ יום למחרת. אחרי הריצה הרגשתי חולשה קיצונים באגן שהטרידה אותי במשך 4 ימים בערך, אז הלכתי לכירופרקט. מאז הכל נראה תקין מלבד הצד הימני של האגן.. בשום סיפור הגב לא היה מעורב

אני אומר לך את האמת אני לא מבין בדיוק איך נפצעתי, שום דבר לא היה מלווה במשקלים כבדים או כאב חזק. היו לי עקיצות בתחת לפני 3 שבועות מסקוואט(80 קילו!) עם טכניקה טובה, הפסקתי, עשיתי דדליפט עם 105 קילו(!) והרגשתי לחץ באותו אזור + לחץ\כאבים בצד של הירך. הפסקתי גם דגליפט והלכתי לרוץ יום למחרת. אחרי הריצה הרגשתי חולשה קיצונים באגן שהטרידה אותי במשך 4 ימים בערך, אז הלכתי לכירופרקט. מאז הכל נראה תקין מלבד הצד הימני של האגן.. בשום סיפור הגב לא היה מעורב
לדעתי אין לך כלום בגב, וגם אם יש לך משהו אז הוא לא מורגש.
הרנטגן לא יכול להזיק, אצל מי קבעת אותו? אצל אורתופד?
תשאל אותו מה זה לדעתו, תדגיש לו שהכאב בא מהאגן ולא מהגב

לדעתי אין לך כלום בגב, וגם אם יש לך משהו אז הוא לא מורגש.
הרנטגן לא יכול להזיק, אצל מי קבעת אותו? אצל אורתופד?
תשאל אותו מה זה לדעתו, תדגיש לו שהכאב בא מהאגן ולא מהגב
מה זאת אומרת אצל מי קבעתי? כלומר מי נתן לי את ההפניה?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית