הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות

• פותח/ת השרשור omri69
  • פורסם בתאריך

omri69

משתמש מתחיל
184
1
נק' מוניטין:
-10
184
1
אהלן,
יש לי כמה שאלות על דברים שלא ברורים לי לחלוטין:
1.כשאני מבצע העמסה (של חמש שעות פעם בשבוע) ללא קשר לצריכת הפחמימות, להשאיר את התפריט כמו שהוא או להוריד מהחלבונים כדי להשאיר את כמות הקלוריות של תפריט החיטוב?
2.אני רוצה להתחיל אימונים אינטרוולים, איך לשלב את זה עם אימוני הכוח וכמה פעמים לעשות בשבוע ? אם אני לא צורך יהומבין זה כזה משנה ?
3. בחיטוב PSMF עד כמה גרם שומן מותר לצרוך ?
אלו שאלות בסיסיות שלא מצאתי להן תשובה בשום מקור.
תודה רבה.

1.בעיקרון ביום של העמסה החלבון אמור להיות שונה בAD אומרים 60% פחמימה 25% שומן ו15% חלבון
2.לא יודע כמה הייתי ממליץ על זה בחיטוב..אני אישית לא אהבתי..קשה להתאושש מזה

3.לא עכבתי אחרי הדיאטה הספציפית אבל אני יוצא מנק' הנחה שאפשר להתייחס לכל דיאטת דל פחמימה
אז אני אתן לך תשובה לפי AD
בעיקרון השומן אמור להכיל 60% מהקלוריות היומיות שלך

• פותח/ת השרשור
תודה רבה אבל זו דיאטה דלת שומן ופחמימות..
http://www.kilogram.co.il/1872/%D7%93%D7%99%D7%90%D7%98%D7%AA-%D7%9B%D7%90%D7%A1%D7%97-the-rapid-fat-loss-psmf/
(אני עושה את קטגוריה 2)
ולא כתוב שם עד כמה שומן מותר לי לצרוך...
ושמעתי שסוג האימונים האלה ממש עוזר להוריד את השומן העיקש..
אבל לא הבנתי איך לשלב את האימונים האלה עם שלושה אימוני כוח בשבוע ועם שאר האירובי שבזמן האימונים האלה.

אף אחד באמת לא יודע בפורום הזה.. ?

גבר זה לא צ'ט יחזירו לך תשובה תחכה.
אני ממליץ לך לא לעשות אינטרולים עצימים(85%דופק ומעלה) עם יהומבין,אתה תרגיש כאילו יש לך התקף לב,קרה לי שנה שעברה
אני אישית ההיתי עושה אימון כוח לו'ח את יהומבין ומתחיל אירובי,אבל כך בחשבון שאתה בצום לפני ויש מצב שזה ישפיע לך על האימון כוח אז תשקול הכול טוב לפני

• פותח/ת השרשור
תודה אח שלי אבל יש לי שתי שאלות עיקריות:
בסוג דיאטה שאני עושה עד כמה שומן מותר לי לצרוך.
והשאלה השנייה היא איך אני משלב את האימונים האינטרוולים עם אימוני הכוח (הכוונה היא האם בימי אימוני הכוח ואם כן בתחילת האימון או בסוף האימון...)

תודה אח שלי אבל יש לי שתי שאלות עיקריות:
בסוג דיאטה שאני עושה עד כמה שומן מותר לי לצרוך.
והשאלה השנייה היא איך אני משלב את האימונים האינטרוולים עם אימוני הכוח (הכוונה היא האם בימי אימוני הכוח ואם כן בתחילת האימון או בסוף האימון...)
ענו לך על כל השאלות שקראת פה אם היית באמת קורא את התשובות

• פותח/ת השרשור
באמת קראתי את התשובות ואני מודה לך עליהן אבל זה לא כלכך הגיוני שבדיאטה שהיא גם דלת שומן , 60% מכמות צריכת הקלוריות היומית שלי תבוא משומן.
ובקשר לאינטרוולים, בהנחה שאני רוצה לעשות אותם לא משנה חיטוב או לא זאת הכוונה, איך אני משלב אותם..

באמת קראתי את התשובות ואני מודה לך עליהן אבל זה לא כלכך הגיוני שבדיאטה שהיא גם דלת שומן , 60% מכמות צריכת הקלוריות היומית שלי תבוא משומן.
ובקשר לאינטרוולים, בהנחה שאני רוצה לעשות אותם לא משנה חיטוב או לא זאת הכוונה, איך אני משלב אותם..
למה זה לא הגיוני ? ולמה אתה כל כך מתעקש על אינטרוולים ? זה סתם ייפגע לך בהתאוששות ?

אתה מדבר על דיאטת "דלת שומן"
לא הזכרת את זה מקודם
מה זאת הדיאטה הזאת.? למה להיות דל שומן בחיטוב?זה טיפשי

• פותח/ת השרשור
נורא מצחיק שכשאתם יורדים עליי שאני מבצע דיאטה "דלת שומן" (אגב הזכרתי שהיא דלת שומן ופחמימות) כי "שומן זה משמין", אתם בעצם יורדים על המאמרים שמפרסמים בפורטל של פורום LBS הנשגב.😣
במקום כל פעם לחפש אנשים ולענות להם בציניות, שמילא הייתה מתוחכמת אבל היא חסרת ביסוס ובעיקר בעלת טמטום, תקראו את המאמרים שמפרסמים חבריכם המבינים בתחום:
http://www.kilogram.co.il/1872/דיאטת-כאסח-the-rapid-fat-loss-psmf/
ואני מצפה לתשובה מאנשים שקצת מבינים בנושא, לא מסתם ציניים שנמאס כבר מחוסר המקצועיות שלהם...
תודה רבה.

נערך לאחרונה:
עומרי הם צודקים,אתה צריך את השומן הזה:''השומן מהווה מקור האנרגיה העיקרי שלנו'' ויש עוד המון סיבות למה השומן הוא חיוני...
בחיטוב צריך שומן(כמובן שגם במסה).

סבבה אחי, אבל אל תגידו את זה לי, תגידו ללייל מקדונלד...

+ יש ויטמינים בגוף שחייבים שומן בשביל להיספג(A,D,K...וכו)
+ כשאתה אתה בגירעון קלורי אתה גורם לכול מיני בעיות למערכת ההורמנלית שלך,וכמו שאנחנו יודעים שומנים הם המקור אנרגיה העיקרי ליצור הורמונים בגוף
+ שומן הוא מקור האנרגיה העיקרי שלך במנוחה
ועוד אלף ואחת סיבות שזה דבר חיוני ביותר לגוף.

• פותח/ת השרשור
תקשיבו אני לא אטום, אתם אומרים את זה כאילו אני עושה את זה מיוזמתי..
קראתי על הדיאטה הזאת שקוראים לה PSMF בפורטל של הפורום והחלטתי שהיא מתאימה לי...
בקיצור אני כבר באמת לא מבין מה לעשות...

נורא מצחיק שכשאתם יורדים עליי שאני מבצע דיאטה "דלת שומן" (אגב הזכרתי שהיא דלת שומן ופחמימות) כי "שומן זה משמין", אתם בעצם יורדים על המאמרים שמפרסמים בפורטל של פורום LBS הנשגב.😣
במקום כל פעם לחפש אנשים ולענות להם בציניות, שמילא הייתה מתוחכמת אבל היא חסרת ביסוס ובעיקר בעלת טמטום, תקראו את המאמרים שמפרסמים חבריכם המבינים בתחום:
http://www.kilogram.co.il/1872/%D7%93%D7%99%D7%90%D7%98%D7%AA-%D7%9B%D7%90%D7%A1%D7%97-the-rapid-fat-loss-psmf/
ואני מצפה לתשובה מאנשים שקצת מבינים בנושא, לא מסתם ציניים שנמאס כבר מחוסר המקצועיות שלהם...
תודה רבה.
נורא מצחיק שהבנת הנקרא שלך כנראה בפיגור.
שיהיה בהצלחה.אני אחכה שאחד המנהלים האחרים יענו לך (או יותר נכון,אתה תחכה,אם בכלל)

בחיטוב PSMF עד כמה גרם שומן מותר לצרוך ?

לשאלה 3: "אומגה 3 : 6-10 קפסולות ביום עם הארוחות. (קפסולות של 180/120, 300 מ"ג אומגה 3 בקפסולה, סה"כ קפסולה 1 גרם).
חשוב לציין שצריכת האומגה 3 היא חלק מהתפריט, אין לוותר עליה בשום מקרה, היא מתפקדת כמקור השומן היחידי בתפריט ולכן הכרחית ביותר." - מתוך המאמר שלינקקת.

• פותח/ת השרשור
נורא מצחיק שיש לי 100 סופי בבגרות בלשון.
תודה רבה אבל זו דיאטה דלת שומן ופחמימות..
http://www.kilogram.co.il/1872/דיאטת-כאסח-the-rapid-fat-loss-psmf/

אתה מדבר על דיאטת "דלת שומן"
לא הזכרת את זה מקודם
מה זאת הדיאטה הזאת.? למה להיות דל שומן בחיטוב?זה טיפשי

נורא מצחיק שעוד יש לך זכות דיבור 😃

ובקשר לאומגה 3, הבנתי שזה אמור להיות מקור השומן היחיד בדיאטה אבל זה לא באמת אפשרי בגלל שבכל מאכל יש מעט שומן אז שאלתי בכללי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית