ייעוץ עדכון חודשי בנוגע לחיטוב+כמה שאלות+תודה מיוחדת 😃

ilan_grs

משתמש מתחיל
59
0
נק' מוניטין:
0
59
0
אז ככה, בתחילת החודש שקלתי 82.7 והיום לאחר כמעט חודש אני שוקל 77.7
התפריט הוא 180 גר' חלבוחן ביום 70 גר' שומן ביום ו80-100 גר' פחמימות ביום 1600 קל' בערך. 200 דקות אירובי בשבוע.... העמסה אחת לשבועיים.

אז ככה קודם כל תודה מיוחדת למשה שעזר לי בבנית התפריט, תודה משה 😃

דבר שני, קניתי קריאטין וכמה חטיפי חלבון. האם להחשיב את הקלוריות של הקריאטין או לא?
יש 2 סוגים של חטיפים שקניתי. הסוג הראשון הוא 300 קל' 32 גר' חלבון 11 גר' שומן ו24 גר' פחמימות כשכתוב שבתאכלס צריך להחשיב רק 4 גרם פחמימות, ומה עם כל השאר??? קלקר?

הסוג השני (המפנק יותר) הוא 400 קל' 42 גר' פחמימות 12 גר' שומן ו32 גר' חלבון.

השאלה היא האם לדחוף אותם לפני או אחרי אימון? איך לשלב נכון את הקריאטין בחיטוב (ניסיתי אתמול וזה עובד מעולה אך אולי למשהו יש שיטה ספציפית?) האם יש בעיה לקחת אפדרין וקריאטין ביחד? ואולי עוד המלצות או עצות להמשך אני אשמח לקבל. 👹😈

בקשר לקריאטין: אין קלוריות בקריאטין לפי מה שאני יודע..
פשוט לוקחים 5 גרם ביום (כל יום...), ואין שום בעיות עם שילוב של קריאטין ואפדרין

אז ככה, בתחילת החודש שקלתי 82.7 והיום לאחר כמעט חודש אני שוקל 77.7
התפריט הוא 180 גר' חלבוחן ביום 70 גר' שומן ביום ו80-100 גר' פחמימות ביום 1600 קל' בערך. 200 דקות אירובי בשבוע.... העמסה אחת לשבועיים.

אז ככה קודם כל תודה מיוחדת למשה שעזר לי בבנית התפריט, תודה משה 😃

דבר שני, קניתי קריאטין וכמה חטיפי חלבון. האם להחשיב את הקלוריות של הקריאטין או לא?

כן

יש 2 סוגים של חטיפים שקניתי. הסוג הראשון הוא 300 קל' 32 גר' חלבון 11 גר' שומן ו24 גר' פחמימות כשכתוב שבתאכלס צריך להחשיב רק 4 גרם פחמימות, ומה עם כל השאר??? קלקר?

פחממות אלכוהליות, תלוי איזה סוג יש סוגים שנחשבים יותר ויש פחות, לדוגמא:
Erythritol = 0.2 cal/g
Mannitol = 1/5 cal/g
Maltitol = 2/7 cal/g

וכו'

הסוג השני (המפנק יותר) הוא 400 קל' 42 גר' פחמימות 12 גר' שומן ו32 גר' חלבון.

השאלה היא האם לדחוף אותם לפני או אחרי אימון?

זה לא משנה, מבחינה פיננסית העיקרון של חטיפי חלבון היא לצרוך אותם בשעת צורך כאשר לא נוח לאכול או אי זמינות לאוכל, אין צורך לאכול אותם דווקא לפני או אחרי אימון אך זו גם אופציה לא רעה אם מתחשק לך.

איך לשלב נכון את הקריאטין בחיטוב (ניסיתי אתמול וזה עובד מעולה אך אולי למשהו יש שיטה ספציפית?)

זמן הצריכה לא משנה, המנה מומלצת היא 5 גרם ליום.

האם יש בעיה לקחת אפדרין וקריאטין ביחד?

אין בעיה ממשית.
ואולי עוד המלצות או עצות להמשך אני אשמח לקבל. 👹😈

שמח שיש אנשים שלא הולכים ראש בקיר ובאמת מקבלים משהו מהמלצות האתר,
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע מה עם אחרים... אני יודע שבשבילי ההמלצות באתר הן מעבר להמלצות. עדין לא הייתה לי שאלה שלא קבלתי עליה מענה מידי ומקצועי (הייתי שמח לתרום לאתר).

זה מדהימים, אני לא ראיתי תוצאות כאלה אפעם עם שום תפריט והמדהים עוד יותר הוא שאני אפילו גדל תוך כדי... אני לא מאבד מסה.

תודה לעוזרים, אחזור עוד חודש עם עדכון נוסף...

חטיפי חלבון בחיטוב ממש לא מומלץ! הם לא משביעים כמו ארוחה נורמלית כי אין בהם שום זכר לסיבים, והם עשירים יחסית בסוכר ושומן רווי!
הם גם יקרים בנוסף לכל, וגם ידוע שהערכים שרשום עליהם דיי מוטלים בספק...
שורה תחתונה - אם אתה לא במסה דיי עצבנית ומלוכלכת - הם מאוד מאוד מיותרים!!!

• פותח/ת השרשור
חטיפי חלבון בחיטוב ממש לא מומלץ! הם לא משביעים כמו ארוחה נורמלית כי אין בהם שום זכר לסיבים, והם עשירים יחסית בסוכר ושומן רווי!
הם גם יקרים בנוסף לכל, וגם ידוע שהערכים שרשום עליהם דיי מוטלים בספק...
שורה תחתונה - אם אתה לא במסה דיי עצבנית ומלוכלכת - הם מאוד מאוד מיותרים!!!

כמה שאתה טועה ידידי... קודם כל החטיף הזה הוא רק 300 קל' עם 32 גר' חלבון 29 גר' פחמימות כשהפחמימות הזמינות הם רק 4 גר' ו8 גר' שומן, עם מלא ויטמינים ודברים השגוף שלך צריך בעיקר כשאתה בתפריט כזה דל. דבר שני זה הדבר הזה משביע אותך הרבה יותר מהפסטרמה והצפתית שאתה אוכל. כמה אפשר לאכול גבינות ובשר כמה!?!?! אני כבר השתגעתי... זה מתוק זה טעים זה מדהים, פסיכולוגית אתה מרגיש כאילו אתה אוכל משהו מתוק ביום ואתה לא יודע כמה שזה עוזר... תחשוב על זה... אה ואני משיג את החטיפים במקום ב18 שקל ב10 שקל... כך ש... זה עולה כבר פחות מאוכל

כמה שאתה טועה ידידי... קודם כל החטיף הזה הוא רק 300 קל' עם 32 גר' חלבון 29 גר' פחמימות כשהפחמימות הזמינות הם רק 4 גר' ו8 גר' שומן, עם מלא ויטמינים ודברים השגוף שלך צריך בעיקר כשאתה בתפריט כזה דל. דבר שני זה הדבר הזה משביע אותך הרבה יותר מהפסטרמה והצפתית שאתה אוכל. כמה אפשר לאכול גבינות ובשר כמה!?!?! אני כבר השתגעתי... זה מתוק זה טעים זה מדהים, פסיכולוגית אתה מרגיש כאילו אתה אוכל משהו מתוק ביום ואתה לא יודע כמה שזה עוזר... תחשוב על זה... אה ואני משיג את החטיפים במקום ב18 שקל ב10 שקל... כך ש... זה עולה כבר פחות מאוכל

אם אתה אומר את זה מנסיון - אז סבבה ושיהיה לך רק טוב עם זה...
אני אכלתי הסתמכתי על החטיפים האלה בתור ארוחה והתאכזבתי מהם, ואני לא בחור גדול בכלל! (שוקל בלחץ 70 קילו)
אבל אם מנסיון הם סותמים לך את הקיבה טוב, אז שיהיה לך בכיף! וקח גם איזה טיפ:
עם כל חטיף שאתה אוכל, תשתה לפחות 250 מ"ל מים או כל נוזל אחר (ככה רשום בחטיפים מאחורה), כי אחרת החטיף שוכב לך כמו יציקה בבטן ולא מתפרק כמו שצריך (תחשוב על אכילת אבקת חלבון יבשה)...

• פותח/ת השרשור
מה היה התפריט שלך באופן כללי? תלעס את החטיף כמו שצריך תפורר אותו בפה שתה מים וזה יספג כמו אוכל...
שיסתום את הקיבה... גם ככה בחיטוב קשה אתה רעב אז לפחות משהו.

אולי הסתמכת על החטיף בעיקר אני לא יודע... אם תפרט יותר את דרך התזונה שלך באותה תקופה אולי תראה שטעית בכמה מקומות..?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית