שלום לכולם..אני איתי
אני בן 15.9 אני 1.81(משוער מהפעם האחרונה שמדדתי) על 75-75.5 מתנדנד כרגע..
אני התאמנתי בגיל 14-15 במשך שנה עבדתי כמו ילד מטומטם באיזה קאנטרי בהתחלה באמת היה שיפור ואז זילזלתי ונשארתי על אותם משקלים (נמוכים)
השנה נכנסתי לחדר כושר אחר ליד הבית מתחילת החופש הגדול ואני מסיים אותו עוד שבוע
באמת שהשקעתי ב-3 החודשים האלה השקעה והבנתי יותר למדתי וניסיתי תרגילים חדשים.
עכשיו אני בונה חדר כושר בבית,באמת משהו רציני אני מחכה לכמה תשובות מאנשים ועוד חודש בערך אפילו פחות אני כבר יזמין מוטות וצלחות..
יש לי כמה שאלות כלליות..
למה הרבה אנשים..רוב האנשים עושים מסה חיטוב מסה חיטוב...למה לא מסה נקייה ? כאילו הקצב של העלייה הרבה הרבה יותר משמעותי ?
זה מההתחלה בערך עד תחילת החופש הגדול (זה לפני ה-3 חודש הרציניים במכון)
איזה תוכנית הייתם ממליצים לי לעשות ? אני רוצה לעלות משמעותית במסת שריר..
יש לי מטרה די גבוהה ואני צריך את העזרה שלכם 😃
כל דבר קטן יעזור לי..
כולכם ממליצים לעבוד טבעי כן ?
עוד שאלה..גיינר יעזור לי ? אני צריך את זה בכלל ?
כי אני חושב שאני לא מגיע לערכים שאני צריך..אחת הבעיות הכי גדולות שלי קשה לי להיות מסודר באוכל
יש איזה תפריט מוכן למאסה שהייתם ממליצים עליו ?
עוד משהו..
תרגילים מורכבים..אני ממש לא עושה שום תרגיל מורכב,
סקוואט התחלתי רק לפני 2-3 אימונים (פשוט אני מתאמן בניפרד בכושר קרבי ובכיתת ספורט אז קשה לי לעשות רגליים..זה דופק לי את שאר האימונים נתפסים שרירים אני עייף אז ...)
דדליפט-אני מתתת לעשות כבר דדליפט כולם אומרים לי שזה תרגיל ממש טוב שעובד על הרבה חלקים בגוף בעיקר בגב..אני חושב לשאול את המאמן שלי בבצפר שיסביר לי איך לעשות את הטכניקה נכון ואני יתחיל לעבוד על זה כשאני יתחיל אימונים בבית
בנץ' פרס - נחשב תרגיל מורכב ? אם כן אז אני עושה כמו פרמידה זה עוזר לי לעלות במשקלים(אולי תמליצו משהו אחר)
סט 1 = 50
סט 2 = 60
סט 3 = 65
סט 4 = 70
וזהו...אני מקווה מאד שמישהו יענה לי לפחות על כמה מהשאלות...נראה פורום רציני מחכה לתשובה
אני בן 15.9 אני 1.81(משוער מהפעם האחרונה שמדדתי) על 75-75.5 מתנדנד כרגע..
אני התאמנתי בגיל 14-15 במשך שנה עבדתי כמו ילד מטומטם באיזה קאנטרי בהתחלה באמת היה שיפור ואז זילזלתי ונשארתי על אותם משקלים (נמוכים)
השנה נכנסתי לחדר כושר אחר ליד הבית מתחילת החופש הגדול ואני מסיים אותו עוד שבוע
באמת שהשקעתי ב-3 החודשים האלה השקעה והבנתי יותר למדתי וניסיתי תרגילים חדשים.
עכשיו אני בונה חדר כושר בבית,באמת משהו רציני אני מחכה לכמה תשובות מאנשים ועוד חודש בערך אפילו פחות אני כבר יזמין מוטות וצלחות..
יש לי כמה שאלות כלליות..
למה הרבה אנשים..רוב האנשים עושים מסה חיטוב מסה חיטוב...למה לא מסה נקייה ? כאילו הקצב של העלייה הרבה הרבה יותר משמעותי ?
זה מההתחלה בערך עד תחילת החופש הגדול (זה לפני ה-3 חודש הרציניים במכון)
איזה תוכנית הייתם ממליצים לי לעשות ? אני רוצה לעלות משמעותית במסת שריר..
יש לי מטרה די גבוהה ואני צריך את העזרה שלכם 😃
כל דבר קטן יעזור לי..
כולכם ממליצים לעבוד טבעי כן ?
עוד שאלה..גיינר יעזור לי ? אני צריך את זה בכלל ?
כי אני חושב שאני לא מגיע לערכים שאני צריך..אחת הבעיות הכי גדולות שלי קשה לי להיות מסודר באוכל
יש איזה תפריט מוכן למאסה שהייתם ממליצים עליו ?
עוד משהו..
תרגילים מורכבים..אני ממש לא עושה שום תרגיל מורכב,
סקוואט התחלתי רק לפני 2-3 אימונים (פשוט אני מתאמן בניפרד בכושר קרבי ובכיתת ספורט אז קשה לי לעשות רגליים..זה דופק לי את שאר האימונים נתפסים שרירים אני עייף אז ...)
דדליפט-אני מתתת לעשות כבר דדליפט כולם אומרים לי שזה תרגיל ממש טוב שעובד על הרבה חלקים בגוף בעיקר בגב..אני חושב לשאול את המאמן שלי בבצפר שיסביר לי איך לעשות את הטכניקה נכון ואני יתחיל לעבוד על זה כשאני יתחיל אימונים בבית
בנץ' פרס - נחשב תרגיל מורכב ? אם כן אז אני עושה כמו פרמידה זה עוזר לי לעלות במשקלים(אולי תמליצו משהו אחר)
סט 1 = 50
סט 2 = 60
סט 3 = 65
סט 4 = 70
וזהו...אני מקווה מאד שמישהו יענה לי לפחות על כמה מהשאלות...נראה פורום רציני מחכה לתשובה