הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

בעיית מוטיבציה רצינית

• פותח/ת השרשור AlonT
  • פורסם בתאריך

AlonT

משתמש קבוע
1,990
71
נק' מוניטין:
1,964
1,990
71
טוב, עבדתי 7 חודשיים בכללי 5 מתוכם היו לייצנים ותוכניות שמדריכים בנו לי, התחלתי SS חודשיים ומאז לאט לאט אני מגיע בלי מוטיבציה בעיקר מתסכול של חוסר עלייה במסה ועלייה במשקליים.
הקטע של האוכל ממש קשה לי, אני הייתי רגיל לאכל סנדוויץ' קטן בבית ספר ארוחת צהריים ולפעמים אוכל. התחתי להקפיד על תזונה ממש אבל להגיע לערכים סופיים היה לי ממש קשה.אני כבר לא מתאמן חודש בערך. החלטתי ללכת לייעוץ אישי ושייבנו לי תפריט תזונה ואימונים טובים.
עכשיו עד שאני יגיע לייעוץ אז ביינתים מה לעשות? להמשיך בSS אפילו שהתזונה שלי על הפנים?
ואיך בכללי להחזיר לעצמי את המוטיבציה ולהתאבד באימונים?

פשוט תבנה תפריט ותאכל זה לא מסובך -_-

• פותח/ת השרשור
פשוט תבנה תפריט ותאכל זה לא מסובך -_-
אם אין לך משהו חכם לכתוב, אל תגיב!
כאילו אתה באמת חושב שאין לי מה לעשות ואני בא להתבכיין בפורום, כבר פירסמתי פה תפריט לא ממש קיבלתי עליו תגובה אבל גם לא הצלחתי לעמוד בו היה לי כבד מידי

תביא סקייפ אני יעזור לך

אם אין לך אשכול חכם\לא אידיוטי לפתוח, אל תפתח!
מה קשה בלאכול?

• פותח/ת השרשור
אם אין לך אשכול חכם\לא אידיוטי לפתוח, אל תפתח!
מה קשה בלאכול?
קשה לי מפריע לך אל תגיב, אם לא שמתם לב לא הייתה פה שום תגובה עניינית שענתה לי על אחת השאלות. כולם התעסקו בעניין התזונה שהוא לא כל כך חשוב לי ביינתים

טוב, עבדתי 7 חודשיים בכללי 5 מתוכם היו לייצנים ותוכניות שמדריכים בנו לי, התחלתי SS חודשיים ומאז לאט לאט אני מגיע בלי מוטיבציה בעיקר מתסכול של חוסר עלייה במסה ועלייה במשקליים.
הקטע של האוכל ממש קשה לי, אני הייתי רגיל לאכל סנדוויץ' קטן בבית ספר ארוחת צהריים ולפעמים אוכל. התחתי להקפיד על תזונה ממש אבל להגיע לערכים סופיים היה לי ממש קשה.אני כבר לא מתאמן חודש בערך. החלטתי ללכת לייעוץ אישי ושייבנו לי תפריט תזונה ואימונים טובים.
עכשיו עד שאני יגיע לייעוץ אז ביינתים מה לעשות? להמשיך בSS אפילו שהתזונה שלי על הפנים?
ואיך בכללי להחזיר לעצמי את המוטיבציה ולהתאבד באימונים?

תחשוב למה אתה מתאמן,תחשוב האם אתה מרוצה ממי שאתה עכשיו ומה יש לשפר.
האם אתה רוצה להיות הילד שמוותר לעצמו?או הילד שמאמין בעצמו ונותן מאה אחוז ומתקדם בכל דבר שהוא רוצה?
אם יש לך את הכלים הכל אפשרי עם תכנון זמן נכון.
תציב מטרות קצרות טווח ומטרות לטווח הארוך,והעיקר ליהנות מהדרך למטרה שלך אחרת הכל לשווא,אתה עוד נער אל תבזבז תזמן שלך על דברים שיגרמו לך לסבל ודיכאון(למרות שיש דברים שחייבים לעשות אבל מכון זה לא אחד מהם).
אני יכול להמשיך עם הקלישאות אבל אני חושב שהבנת אותי.

• פותח/ת השרשור
תחשוב למה אתה מתאמן,תחשוב האם אתה מרוצה ממי שאתה עכשיו ומה יש לשפר.
האם אתה רוצה להיות הילד שמוותר לעצמו?או הילד שמאמין בעצמו ונותן מאה אחוז ומתקדם בכל דבר שהוא רוצה?
אם יש לך את הכלים הכל אפשרי עם תכנון זמן נכון.
תציב מטרות קצרות טווח ומטרות לטווח הארוך,והעיקר ליהנות מהדרך למטרה שלך אחרת הכל לשווא,אתה עוד נער אל תבזבז תזמן שלך על דברים שיגרמו לך לסבל ודיכאון(למרות שיש דברים שחייבים לעשות אבל מכון זה לא אחד מהם).
אני יכול להמשיך עם הקלישאות אבל אני חושב שהבנת אותי.
נקודה טובה למחשבה, הייתי הולך פעם בכיף היום בכוח אני חושב שאני יצא טיפה להפסקה ויתכנן הכל ויתן מעצמי מה שאניי כול 😃 תודה

"מוטיבציה בעיקר מתסכול של חוסר עלייה במסה ועלייה במשקליים.
הקטע של האוכל ממש קשה לי,"
ואחר כך אתה מתלונן שמתייחסים לענין של התזונה
רוצה מוטיבציה
תחשוב על ילד שעיצבן אותך אבל יכול לפרק אותך
עכשיו תחשוב שעוד חודשים תוכל לז*&ן אותו מכות יותר טוב ?

• פותח/ת השרשור
"מוטיבציה בעיקר מתסכול של חוסר עלייה במסה ועלייה במשקליים.
הקטע של האוכל ממש קשה לי,"
ואחר כך אתה מתלונן שמתייחסים לענין של התזונה
רוצה מוטיבציה
תחשוב על ילד שעיצבן אותך אבל יכול לפרק אותך
עכשיו תחשוב שעוד חודשים תוכל לז*&ן אותו מכות יותר טוב ?
אמרתי שלא צריך להתייחס כרגע לעניין התזונה בגלל שאני הולך ליעוץ facepalm
ואם המטרה שלך ללכת לחדר כושר בשביל מכות, תהנה

אני גם בייעוץ אישי מכיוון שנתקעתי במשקלים והתזונה הייתה על הפנים ולא ראיתי עלייה במשקל.
וכאשר הייעוץ נתן לי את הכלים בשילוב עם המוטיבציה שלי אני מתקדם ללא הפסקה.

אין דבר כזה "לא הצלחתי לעמוד בתפריט", זה יכול לנבוע משתי סיבות - עצלנות וחוסר מוטיבציה.
אם היית באמת רוצה להקפיד על תזונה היית מקפיד עליה ודואג לקנות את כל המצרכים, להכין אותם ולאכול. לא כזה מסובך.
יותר מכל דבר אחר, יותר מהתכנית והאימון שלך, תאכל, כי בלי אוכל אתה לא תתקדם לשום מקום. 70% מההצלחה זה תזונה. כזה פשוט.

• פותח/ת השרשור
אין דבר כזה "לא הצלחתי לעמוד בתפריט", זה יכול לנבוע משתי סיבות - עצלנות וחוסר מוטיבציה.
אם היית באמת רוצה להקפיד על תזונה היית מקפיד עליה ודואג לקנות את כל המצרכים, להכין אותם ולאכול. לא כזה מסובך.
יותר מכל דבר אחר, יותר מהתכנית והאימון שלך, תאכל, כי בלי אוכל אתה לא תתקדם לשום מקום. 70% מההצלחה זה תזונה. כזה פשוט.
להיות כל היום עם כאבי בטן ולהרגיש תחושת נפיחות זה עצלנות וחוסר מוטביציה?...
ועד עכשיו אף אחד בכלל לא שם לב מה שאלתי

המטרה שלי היא ממש לא בשביל מכות
אתה אמרתה שאין לך מוטיבציה
אני מחכה לאימון שלי ואני ממש נהנה
זה לא בשביל כולם

Back
למעלה תחתית