הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

kobe and the superstars

• פותח/ת השרשור orelz
  • פורסם בתאריך

orelz

משתמש פעיל
709
42
נק' מוניטין:
556
709
42
בתור פורום שמדבר הרבה על סוגי ספורט שונים כולל כדורסל הופתעתי שלא נפתח נושא על הNBA של השנה, מה התחזית שלכם השנה לNBA?
זה מטורף שהווארד גאסול נאש וקובי באותה קבוצה, איך לדעתכם יתחברו העניינים? קובי ימשיך לקחת זריקות מטורפות וישחק גם כרכז או שהוא באמת יפנה מקום לנאש? אם קובי יזכה השנה בטבעת השישית איפה הוא יעמוד ביחס לגדולים בכל הזמנים, והיכן לדעתכם הוא עומד כבר עכשיו?
אני חוזה שהגמר מערב יהיה סדרה של 7 משחקים 4-3 ללייקרס וזה עוד לפני שראיתי איך הם התחברו, כמובן שהעכביש הארוך לא יעשה לקובי חיים קלים.
מקווה שקובי יקח את הטבעת השישית שלו השנה כי באמת מגיע לו, שחקן גדול וספורטאי גדול ואני פשוט מעריץ את הבן אדם.
מה דעתכם על לברון, השנה שחלפה זו הטבעת היחידה בקריירה שלו? אתם באמת חושבים שהוא היה טוב במאני טיים השנה? חוץ משלשה גדולה ועוד משחק גדול של טריפל דאבל אני לא זוכר כלום, אני מעריך את דוראנט הרבה יותר ממנו וכאב הלב שדוראנט הפסיד בכה והלך לחבק את אמא שלו חחח..
:Dאחח לא יכול לחכות לתחילת העונה;azban
http://www.youtube.com/watch?v=eRSeqfBD8iI&feature=youtu.be

נערך לאחרונה:
גם אני כמוך, אני מת שקובי יזכה בשישית שלו, ולברון אני לא מבין מה כולם תופסים ממנו, אחרי מה שהיה נגד דאלאס שהוא וויד תפסו תחת ובסוף אכלו הפסד, ובלי קשר אני לא אוהב את הסטייל משחק של לברון, פשוט לא מתחבר.
קובי זה משהו אחר, ואני חושב שהשילוב של קובי נאש האוורד וגאסול הוא שילוב בן זונה, מת כבר לראות את הבלוקים שלברון יאכל מהאוורד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית