הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מעבר מחיטוב דל פחמימה למאסה בAD

• פותח/ת השרשור masa
  • פורסם בתאריך

masa

משתמש מתחיל
219
0
נק' מוניטין:
-183
219
0
קראתי את המאמר של AD לחיטוב ואחר''כ של מאסה וזה נשמע לי ששווה לנסות, אז יש לי כמה שאלות שלא הצלחתי למצוא תשובה וחלק שלא הבנתי :
1.אני כרגע הייתי על דל פחמימה קלילי משהו כמו 80-90 בשבוע הזה שזה היה הכי נמוך והשבוע הזה (כולל היום) אני רוצה לחתוך ל60 ולעשות העמסה בערב חג סוכות(ראשון הבא),האם לאחר מכן אני צריך לחתוך עוד פחמימות ולהגיע ל30 גרם בערך ופשוט להתחיל מאסה ? או שצריך ניטרליי ?
אני פשוט רוצה לעשות עוד כמה שבעות חיטוב נגיד גג3 שבעות ואני פשוט לא מבין איך אני יכול לעשות את המעבר מבחינת התזונה סך קלוריות.
2.או שפשוט הכי טוב יהיה לסיים את החיטוב ולאחר מכן ניטרלי רגיל ואז לחזור לפי התוכנית עצמה ? זה נשמע הגיוני אבל אז אני שוב צריך לעלות בהדרגה פחמימות ואז להוריד שוב......
3.האם AD למאסה תהיה טובה יותר ממסה רגילה עם הרבה פחמימות במידה ואין לי נטייה להשמנה או רגישות טובה לאינסולין?זה שווה את ההשקעה ?
4.אני בן 15 וחצי האם זה יזיק לי מבחינת גדילה\התפתות וכו' ?

זהו בעיקרון אני רוצה לעשות מאסה נקייה כמה שיותר ובלי שום קשר הקטע של העמסות וכמות הקלוריות הגדולה וכל המאכלים השמנים האלה ממש קורצים לי ונירא לי ממש כיף לעשות מאסה כזאותי.אז אני ישמח אם תענו לי ברצינות ובסבלנות ,תודה וגמר חתימה טובה

אני חושב ואני פה לא בטוח כי אני לא מכיר אותך ואת הנתונים, אבל אם דיאטה גורמת לך לעייפות כזו אחרי אימון אז כנראה שהיא פחות מתאימה לך.

• פותח/ת השרשור
אני חושב ואני פה לא בטוח כי אני לא מכיר אותך ואת הנתונים, אבל אם דיאטה גורמת לך לעייפות כזו אחרי אימון אז כנראה שהיא פחות מתאימה לך.
לא הבנתה אותי אני עדיין לא התחלתי ....ואני דיי עייף אחרי אימון במיוחד באלה אולי בגלל שאני כבר 14 ימיים בלי העמסת פחמימות...אני רוצה לדחות אותה ליום ראשון,
אתה יכול בבקשה להסביר לי על עניין הקלוריות?

אם אתה אתה עייף וזה לא קשור להעמסה בדיאטה הזו היא לא מתאימה לך.

שמע אני לא יועץ ואני לא מכיר את הנתונים שלך. אני לא מתיימר לייעץ ואתה פה כל פעם חושף נתון נוסף. באמת לא יודע ולא רוצה לקחת אחריות בייעוץ כזה או אחר.

אין סיבה נורמלית לפי דעתי לבצע מאסה בתזונה ללא פחמימה. אתה רוצה להראות יבש יותר במסה תוריד קצת מהפחמימה בתזונה מאוזנת ושמור על מאזן חיובי קטן.

גם לפי הנתונים והגיל שלך אני לא מבין למה אתה מתעסק בשטויות. ואני מדבר ברצינות.

• פותח/ת השרשור
שמע אני לא יועץ ואני לא מכיר את הנתונים שלך. אני לא מתיימר לייעץ ואתה פה כל פעם חושף נתון נוסף. באמת לא יודע ולא רוצה לקחת אחריות בייעוץ כזה או אחר.

אין סיבה נורמלית לפי דעתי לבצע מאסה בתזונה ללא פחמימה. אתה רוצה להראות יבש יותר במסה תוריד קצת מהפחמימה בתזונה מאוזנת ושמור על מאזן חיובי קטן.

גם לפי הנתונים והגיל שלך אני לא מבין למה אתה מתעסק בשטויות. ואני מדבר ברצינות.
טוב תודה אני ירד מזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית