עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה לעשות, שאין אג'נדה מוגדרת כל מה שנשאר זה לנופף בססמאות ומלים יפות
חבל באמת שהוא לא נכנס בה אישית מלכתחילה
אשמח אם תפסיק לקרוא לה "קומוניסטית" או "אדומה"...
אנחנו לא רוצים אותה בצד שלנו. תודה.
אין לי משהו להוסיף בנושא, אבל אני באמת לא מבין מה המטומטמת הזאת כל כך מפריעה לך, זה לא כאילו ששאר הפוליטיקאים בארץ הם לא טמבלים כמוה.
זה דווקא לא קומוניזם, זה סוציאליזם. הלוואי שמישהו היה טורח לקרוא פעם אחת מרקס ואנגלס בשביל להבין מה זה קומוניזם.הדעות שהיא מציגה זה בדיוק קומוניזם במיטבו. להגן על העובדים, להגן על עסקים שנכשלו בשביל העובדים. להוסיף עוד ועוד ועוד רגולציה.
למה זה מפריע לך ומי זה הצד "שלנו"?
היא לא מטומטמת בכלל לדעתי, הרבה פוליטיקאים אחרים בהחלט כאלה, הבעיה שלי היא שהיא תוביל את המדינה להמשך מדיניות לא אחראית בעליל עד שנקרוס כלכלית.
זה דווקא לא קומוניזם, זה סוציאליזם. הלוואי שמישהו היה טורח לקרוא פעם אחת מרקס ואנגלס בשביל להבין מה זה קומוניזם.
זה דווקא לא קומוניזם, זה סוציאליזם. הלוואי שמישהו היה טורח לקרוא פעם אחת מרקס ואנגלס בשביל להבין מה זה קומוניזם.
אני אוהב את ההוספה הזאת של ה"נאו", זה עושה רושם שאנשים יודעים על מה הם מדברים (פעם זה היה "פוסט" אבל אנשים התבלבלו לגבי המשמעות של זה, אז "נאו" יותר מוצלח).יחי הקטנוניות, אז בוא נקרא לזה נאו-מרקסיזם שאוכל כל פינה טובה מחיינו. בקרוב ההתמוטטות הכלכלית.
רגע, אם כבר לא משתמשים ב"פוסט", אז אנחנו פוסט-פוסט מודרניים?אני אוהב את ההוספה הזאת של ה"נאו", זה עושה רושם שאנשים יודעים על מה הם מדברים (פעם זה היה "פוסט" אבל אנשים התבלבלו לגבי המשמעות של זה, אז "נאו" יותר מוצלח).
בוא נקרא להנהגה של ביבי נאו-פשיזם ולחזון של ליברמן נאו-נאציונל סוציאליזם.
רגע, אם כבר לא משתמשים ב"פוסט", אז אנחנו פוסט-פוסט מודרניים?
נ.ב: קיימת גרסא עברית של המניפסט הקומוניסטי, למי שמעוניין לקרוא.
אני אוהב את ההוספה הזאת של ה"נאו", זה עושה רושם שאנשים יודעים על מה הם מדברים (פעם זה היה "פוסט" אבל אנשים התבלבלו לגבי המשמעות של זה, אז "נאו" יותר מוצלח).
בוא נקרא להנהגה של ביבי נאו-פשיזם ולחזון של ליברמן נאו-נאציונל סוציאליזם.
1. הפקעת קניין-הקרקע ושימוש ברנטה הקרקעית להוצאות המדינה.
2. מס פרוגרסיבי גבוה.
3. ביטול זכות-הירושה.
4. החרמת רכושם של כל המהגרים והמתמרדים.
5. ריכוז האשראי בידי המדינה באמצעות בנק לאומי בעל הון ממלכתי ומונפול מוחלט.
6. ריכוז כל ענייני התחבורה בידי המגינה.
7. ריבוי בתי החרושת הלאומיים, מכשירי הייצור, הכשרת הקרקעות לעיבוד וטיובן לפי תוכנית הכלל.
8. חובת-עבודה אחת לכול, הקמת גייסות עבודה, בייחוד בחקלאות.
9. איחוד ניהולן של החקלאות והתעשייה. פעולה לביטול מודרג של הניגוד בין העיר לכפר.
10. חינוך ציבורי חינם אין-כסף לכל הילדים. ביטול עבודת הילדים בחרושת כצורתה היום. האחדת החינוך עם הייצור החומרי וכו' וכו'.
לא נראה לי שאם תשאל את שלי יחימוביץ' על אחד מהסעיפים האלה היא תתנגד. במקרה הטוב היא משמיטה כמה מהם מהמצע וממה שהיא מציגה בתקשורת.