הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שלי החזירה הקומוניסטית

Surgeon13

משתמש פעיל
849
4
נק' מוניטין:
327
849
4
198571_280486578728894_2037057745_n.jpg

המסקנה היא שאין צורך לתקוף אידיוטים, פשוט לתת להם מיקרופון והם כבר ישמידו את עצמם 🤩

מי שרוצה פה זה הוידאו המהולל של הקומוניסטית שביזתה את עצמה בחדשות ערוץ 2

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
מה לעשות, שאין אג'נדה מוגדרת כל מה שנשאר זה לנופף בססמאות ומלים יפות

יש אג'נדה. לצעוק קפיטליזם חזירי, טייקונים, סוציאל-דמוקרטיה. מה לעשות שרוב האנשים קונים את הססמאות האלה ולא מבינים שהרמאית הזאת תביא אותנו לפשיטת רגל מהירה.

אגב, שטרסלר מגיב בטור אישי.

http://www.themarker.com/news/polit...10373673466":"og.recommends"}&action_ref_map=[]

נערך לאחרונה:
דווקא היה ויכוח מעניין, חבל שדני קושמרו לחץ שיסיימו אותו.

מה בדיוק היה מעניין??היא בכלל לא הגיבה למה שהוא אמר עליה.
סתם דיברה ללא הקשר

זה הסירטון שהיא פירסמה.. היא מוחקת שם את התגובות של מי שהיא רוצה חחחחחחחחחחח

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
חבל באמת שהוא לא נכנס בה אישית מלכתחילה

הוא לא היה צריך לעשות את זה, היא עשתה את זה מצויין בעצמה וירתה לעצמה כדור ברגל.
אין פה מצביעי עבודה בפורום שיגנו על החזירה האדומה הזאת?

אשמח אם תפסיק לקרוא לה "קומוניסטית" או "אדומה"...
אנחנו לא רוצים אותה בצד שלנו. תודה.

אין לי משהו להוסיף בנושא, אבל אני באמת לא מבין מה המטומטמת הזאת כל כך מפריעה לך, זה לא כאילו ששאר הפוליטיקאים בארץ הם לא טמבלים כמוה.

• פותח/ת השרשור
אשמח אם תפסיק לקרוא לה "קומוניסטית" או "אדומה"...
אנחנו לא רוצים אותה בצד שלנו. תודה.

אין לי משהו להוסיף בנושא, אבל אני באמת לא מבין מה המטומטמת הזאת כל כך מפריעה לך, זה לא כאילו ששאר הפוליטיקאים בארץ הם לא טמבלים כמוה.

הדעות שהיא מציגה זה בדיוק קומוניזם במיטבו. להגן על העובדים, להגן על עסקים שנכשלו בשביל העובדים. להוסיף עוד ועוד ועוד רגולציה.
למה זה מפריע לך ומי זה הצד "שלנו"?

היא לא מטומטמת בכלל לדעתי, הרבה פוליטיקאים אחרים בהחלט כאלה, הבעיה שלי היא שהיא תוביל את המדינה להמשך מדיניות לא אחראית בעליל עד שנקרוס כלכלית.

תראה זה יהיה מאוד נוח לצרוח את הססמאות שלה כל עוד היא תעמוד בראש הפרמידה. (בהנחה ויבחרו בה או כל דבר דומה שכזה)
מעניין כמה היא תרוויח אז... 🙄

הדעות שהיא מציגה זה בדיוק קומוניזם במיטבו. להגן על העובדים, להגן על עסקים שנכשלו בשביל העובדים. להוסיף עוד ועוד ועוד רגולציה.
למה זה מפריע לך ומי זה הצד "שלנו"?

היא לא מטומטמת בכלל לדעתי, הרבה פוליטיקאים אחרים בהחלט כאלה, הבעיה שלי היא שהיא תוביל את המדינה להמשך מדיניות לא אחראית בעליל עד שנקרוס כלכלית.
זה דווקא לא קומוניזם, זה סוציאליזם. הלוואי שמישהו היה טורח לקרוא פעם אחת מרקס ואנגלס בשביל להבין מה זה קומוניזם.

1:18 - המצביע לשלי יחימוביץ' הממוצע. נראה לי שהם יותר קופים מהמצביעים ליהדות התורה וש"ס.

זה דווקא לא קומוניזם, זה סוציאליזם. הלוואי שמישהו היה טורח לקרוא פעם אחת מרקס ואנגלס בשביל להבין מה זה קומוניזם.

מהידע הדל שלי בנושא אני לא רואה אף סתירה בין השיטה ששלי יחימוביץ' הייתה רוצה פה לבין מרקסיזם. אשמח לדוגמאות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור

יחי הקטנוניות, אז בוא נקרא לזה נאו-מרקסיזם שאוכל כל פינה טובה מחיינו. בקרוב ההתמוטטות הכלכלית.

יחי הקטנוניות, אז בוא נקרא לזה נאו-מרקסיזם שאוכל כל פינה טובה מחיינו. בקרוב ההתמוטטות הכלכלית.
אני אוהב את ההוספה הזאת של ה"נאו", זה עושה רושם שאנשים יודעים על מה הם מדברים (פעם זה היה "פוסט" אבל אנשים התבלבלו לגבי המשמעות של זה, אז "נאו" יותר מוצלח).
בוא נקרא להנהגה של ביבי נאו-פשיזם ולחזון של ליברמן נאו-נאציונל סוציאליזם.

אני אוהב את ההוספה הזאת של ה"נאו", זה עושה רושם שאנשים יודעים על מה הם מדברים (פעם זה היה "פוסט" אבל אנשים התבלבלו לגבי המשמעות של זה, אז "נאו" יותר מוצלח).
רגע, אם כבר לא משתמשים ב"פוסט", אז אנחנו פוסט-פוסט מודרניים?

נ.ב: קיימת גרסא עברית של המניפסט הקומוניסטי, למי שמעוניין לקרוא.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור

האמת שההנהגה הנוכחית של ביבי וחבריו אינה שונה כלל ממשנתה של החזירה הבולשביקית יחימוביץ' או שאני פשוט לא רואה הבדל. עוד פיקוח ממשלתי, עוד פקידי ציבור, עוד בירוקרטיה, עוד תקציבים למוסדות ציבוריים.

חבל, הליכוד קמה כמפלגה ליברלית ולא על ערכי מרקס ושאר ממשיכי דרכם.

נערך לאחרונה:
לא נראה לי שאם תשאל את שלי יחימוביץ' על אחד מהסעיפים האלה היא תתנגד. במקרה הטוב היא משמיטה כמה מהם מהמצע וממה שהיא מציגה בתקשורת.

1. הפקעת קניין-הקרקע ושימוש ברנטה הקרקעית להוצאות המדינה.
2. מס פרוגרסיבי גבוה.
3. ביטול זכות-הירושה.
4. החרמת רכושם של כל המהגרים והמתמרדים.
5. ריכוז האשראי בידי המדינה באמצעות בנק לאומי בעל הון ממלכתי ומונפול מוחלט.
6. ריכוז כל ענייני התחבורה בידי המגינה.
7. ריבוי בתי החרושת הלאומיים, מכשירי הייצור, הכשרת הקרקעות לעיבוד וטיובן לפי תוכנית הכלל.
8. חובת-עבודה אחת לכול, הקמת גייסות עבודה, בייחוד בחקלאות.
9. איחוד ניהולן של החקלאות והתעשייה. פעולה לביטול מודרג של הניגוד בין העיר לכפר.
10. חינוך ציבורי חינם אין-כסף לכל הילדים. ביטול עבודת הילדים בחרושת כצורתה היום. האחדת החינוך עם הייצור החומרי וכו' וכו'.

• פותח/ת השרשור
לא נראה לי שאם תשאל את שלי יחימוביץ' על אחד מהסעיפים האלה היא תתנגד. במקרה הטוב היא משמיטה כמה מהם מהמצע וממה שהיא מציגה בתקשורת.

1. הפקעת קניין-הקרקע ושימוש ברנטה הקרקעית להוצאות המדינה. - קיים
2. מס פרוגרסיבי גבוה. - קיים
3. ביטול זכות-הירושה. - למזלנו דב חנין עוד לא חקיק את זה
4. החרמת רכושם של כל המהגרים והמתמרדים. - דב חנין ידאג לזה
5. ריכוז האשראי בידי המדינה באמצעות בנק לאומי בעל הון ממלכתי ומונפול מוחלט. - קיים
6. ריכוז כל ענייני התחבורה בידי המגינה.- דומה
7. ריבוי בתי החרושת הלאומיים, מכשירי הייצור, הכשרת הקרקעות לעיבוד וטיובן לפי תוכנית הכלל. - בדרך
8. חובת-עבודה אחת לכול, הקמת גייסות עבודה, בייחוד בחקלאות. - עוד לא שם למזלנו
9. איחוד ניהולן של החקלאות והתעשייה. פעולה לביטול מודרג של הניגוד בין העיר לכפר. - בעתיד?
10. חינוך ציבורי חינם אין-כסף לכל הילדים. ביטול עבודת הילדים בחרושת כצורתה היום. האחדת החינוך עם הייצור החומרי וכו' וכו'. - חינוך "חינם" גרוע facepalm

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית