נק' מוניטין:
418
- 652
- 0
כותרת
ואני חדש בזה אז סתם רוצה לדעת
ואני חדש בזה אז סתם רוצה לדעת
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא. אל תתחרפנו מזה, זה כולה צום של 24 שעות. ארוחה מפסקת נורמלית וזהו, לא יקרה כלום באחריות.שאלה קטנה אם כבר שואלים לגבי הצום - יש איזושהיא העדפה להגיע לערכים בכמויות גדולות יותר של שומן או כמויות גדולות יותר של פחמימות מורכבות ? (החלבון זה כבר ברור שצריך להגיע לערכים אבל השאלה שלי זה באיזה מקור של אנרגיה הגוף יעדיף לפני צום) ???
ולמה לא אם יורשה לי לשאול? אני חושב שזה עדיף בגלל הזמן עיכול הארוך (אפילו שמיי גבינה הם הכי טובים).לא קזאין ולא נעליים, אל תטעה את הבנאדם.
חחחח לא מתחרפן סתם מנצל את המצב לבדוק באמת מה הגוף יעדיף למקור אנרגיה לניצול ממושך יותר בפרק זמן ארוך שלא אוכלים( גם כי אני ממש לפני הצבא אז אני מאמין שאני ייתקע במצבים דומים שיש רק ארוחת בוקר וערב)לא. אל תתחרפנו מזה, זה כולה צום של 24 שעות. ארוחה מפסקת נורמלית וזהו, לא יקרה כלום באחריות.
חחחח לא מתחרפן סתם מנצל את המצב לבדוק באמת מה הגוף יעדיף למקור אנרגיה לניצול ממושך יותר בפרק זמן ארוך שלא אוכלים( גם כי אני ממש לפני הצבא אז אני מאמין שאני ייתקע במצבים דומים שיש רק ארוחת בוקר וערב)
מה אתה מבלבל את המוח? היו שבתות שסגרתי שלא היה מה לאכול, כלום. שום דבר. ברמה שאתה צריך להכנס למטבח ולחפש במקררים איזה קופסאת אפונה משומרת. הטבחים לא היו קמים, היו מפספסים ארוחות, וגם הארוחות שהיו היו לא אכילות וממש לא מזינות.יום אחד של רעב לא יעשה נזק בלתי הפיך לגוף, אתם לא תורידו 5 קילו שריר ביום, גם לא קילו, וגם לא 2 גרם
ואפילו פחות.
תאכלו מסודר לפי התפריט עד הצום וזהו, אף אחד עדין לא מת מזה.
זה לא שאתם בסקייל מטורף...
CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it
בצבא דואגים לאוכל מזין. לא אמרתי טעים , מזין, בוא נגיד שכמעט אף פעם, לא יחסר לך אוכל.
תלוי איזה יחידות גם.
שאבא שלי היה בגיבוש, הם היו מקבילים שולחן ל12 אנשים, והיו מגישים בלי סוף.
בלי הגבלה, אפילו הוא אמר שהיה, פקח ששומר שכולם יאכלו כמו שצריך.
גיבוש זה שונה ממש מהמסגרת של הצבא וכמו שאמרת זה גם תלוי איפה אתה משרת - איפה שירתת ששמעת על תנאים כאלה ??? רוב האנשים שדיברתי איתם אמרו לי שהאוכל בלתי נסבל בצבא ולא תמיד יש מספיק (טוב לא הרוב אלא יותר קרוב להגיד - כולם)יום אחד של רעב לא יעשה נזק בלתי הפיך לגוף, אתם לא תורידו 5 קילו שריר ביום, גם לא קילו, וגם לא 2 גרם
ואפילו פחות.
בצבא דואגים לאוכל מזין. לא אמרתי טעים , מזין, בוא נגיד שכמעט אף פעם, לא יחסר לך אוכל.
תלוי איזה יחידות גם.
יום אחד של רעב לא יעשה נזק בלתי הפיך לגוף, אתם לא תורידו 5 קילו שריר ביום, גם לא קילו, וגם לא 2 גרם
ואפילו פחות.
תלוי איזה יחידות גם.
מה אתה מבלבל את המוח? היו שבתות שסגרתי שלא היה מה לאכול, כלום. שום דבר. ברמה שאתה צריך להכנס למטבח ולחפש במקררים איזה קופסאת אפונה משומרת. הטבחים לא היו קמים, היו מפספסים ארוחות, וגם הארוחות שהיו היו לא אכילות וממש לא מזינות.
וגם ביום יום, אצלנו מגבילים מנת בשר אחת. אתה צריך לשבוע מהקוסקוס התעשייתי.
חחח רואים שעוד לא התגייסתה,ואם כן אז לא לצה"ל
עכשיו שאני שם לב ההיקף יד שלי ירד ב3 ס״מ מאתמול , יכול להיות שזה בגלל שלא אכלתי קזאין בארוחה מפסקת אתמול 😃?
לא רכבתי אני צדיק שצם בכיפור !לא נראה לי..כנראה בגלל שרכבתה על אופנים אז הפעילות האירובית העצימה הזו שרפה לך את השריר:)