סרטון כשל בסקווט 5X5. סרטון.דגשים לטכניקה

• פותח/ת השרשור GODOG
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

GODOG

משתמש מתחיל
182
27
נק' מוניטין:
390
182
27

לא הצלחתי לסיים 5 חזרות, נראה לי שאני צריך להוריד טיפה נפח.
בכול מקרה אשמח לביקורת על הטכניקה.רק קחו בחשבון שזה על סף שיא אישי ושנכשלתי(משקל כבד.)

אני מתלבט אם ביום חמישי לתת את אותו משקל ל3 או לנסות עוד פעם ל5 מה אתם אומרים?(מה אמורים לעשות בכשל בתרגיל אחת בלינארית?)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא הצלחת לסיים 5 חזרות כי וויתרת על החמישית. אני מדהים, נכון?

שמור על חזה מורם, אתה קורס עם הגב; הירידה שלך מאוד גבולית והחל מהחזרה השנייה אתה בקושי שובר מקביל, רד יותר עמוק.
דבר מוזר ששמתי לב אליו זה שלפני שאתה שובר מקביל אתה נותן מן עצירה כזו ורק אז ממשיך, זה ממש מוזר.

אתה רואה שהברכיים שלך הולכות אחורה ברגע שאתה מנסה לצאת מהתחתית? אתה שולח את התחת אחורה במקום למעלה.

חזה קורס בגלל מיקום המרפקים, לא שובר מקביל ובעיית גוד מורנינג.

• פותח/ת השרשור
כן את הגודמורניג גם אני רואה תודה לכולם. העומק בחזרה הראשונה זה בערך מקסימום הגמישות שלי כרגע. איך אני מתקן את היציא מהתחתיך אחורה במקום למעלה? ואיך מיקום המרפקים גורם לקריסה בגב?(לא זהיתי ממש קריסה בגב אבל בכול זאת.אלה כן ליציא של התחת לפני הגב אתם קוראים קריסה)
זה בעייתי כי הרבה מהפאקים האלה אני רואה רק שמצלמים אותי. ולא נעים לי להציק לאנשים. במיוחד שהמצלמה בטלפון שלי לא שווה כלום

ולכו זדיינו על הפרגון לשיא אישי.

כן את הגודמורניג גם אני רואה תודה לכולם. העומק בחזרה הראשונה זה בערך מקסימום הגמישות שלי כרגע. איך אני מתקן את היציא מהתחתיך אחורה במקום למעלה? ואיך מיקום המרפקים גורם לקריסה בגב?(לא זהיתי ממש קריסה בגב אבל בכול זאת.אלה כן ליציא של התחת לפני הגב אתם קוראים קריסה)
זה בעייתי כי הרבה מהפאקים האלה אני רואה רק שמצלמים אותי. ולא נעים לי להציק לאנשים. במיוחד שהמצלמה בטלפון שלי לא שווה כלום

ולכו זדיינו על הפרגון לשיא אישי.

הנה, פרגנתי לך נעילה על השפה היפה שלך.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית