הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גרעיני חמניה קלויים ללא קליפה

• פותח/ת השרשור tony
  • פורסם בתאריך

tony

משתמש מתחיל
210
1
נק' מוניטין:
161
210
1
נתקלתי בסופר אצלנו ( בתאילנד) בגרעיני חמניה קלופים. ללא תוספות במחיר של שקל וחצי

החבילה מכילה 30 גרם

סה״כ 200 קלוריות

ערך תזונתי
שומן 16 גרם
שומן רווי 0 גרם
כולסטרול 0
חלבון 8 גרם
פחמימות 5 גרם
סוכר 1 גרם
ויטמין b1 25 %
ברזל 10 %

שאלתי היא האם גרעיני חמניות נכנס לרשימת השומן הבריא הטוב ? כגון (אומגה 3, שמן זית, אגוזים )
זה כדאי בחיטוב ?
וקצת הסבר אשמח

כי נמאס לי לשתות שאטים של שמן זית

• פותח/ת השרשור
מישהו??
האם אפשר להחשיב אותו לשומן הטוב ? האם זה יכול לפגוע לי בחיטוב?
אודה לתשובות כי אני באמצע חיטוב ולא רוצה להרוס אותו על שטויות

• פותח/ת השרשור
לא זה לא שומן בריא , יש בוא 0 גרם שומן רווי

כן גם יש בזה הרבה ויטימינים אז בכלל זה נהיה לא בריא אפילו מזיק... 😣

עשיתי מחקר קטן וזה מאוד בריא ... מאוד טעים וזול .. יכול להכניס טעם לכל סלט או סתם אכילה נישנוש...

עשיתי מחקר קטן וזה מאוד בריא ... מאוד טעים וזול .. יכול להכניס טעם לכל סלט או סתם אכילה נישנוש...

יש בזה המון אומגה 6, מאוד לא מומלץ. אבל היי, כבר עשית את המחקר שלך, אז אתה בטח יודע יותר טוב מאיתנו.

בתיאבון ! מאחל לך רק טוב עם המחקרים האלה שאתה עושה

יש בזה המון אומגה 6, מאוד לא מומלץ. אבל היי, כבר עשית את המחקר שלך, אז אתה בטח יודע יותר טוב מאיתנו.

רציתי לשאול אותך, ידוע שבביצים רגיליות יש המון אומגה 6, עכשיו במקום לקנות ביצים מועשרות באומגה 3 כי זה יחסית יקר, אני יכול להגדיל את המינון של הכמוסות של האומגה 3? יהיה לזה את אותו אפקט?
כמה לדעתך צריך בכלל לקחת ליום? אני לוקח 2 ביום של ה-360 גרם.

רציתי לשאול אותך, ידוע שבביצים רגיליות יש המון אומגה 6, עכשיו במקום לקנות ביצים מועשרות באומגה 3 כי זה יחסית יקר, אני יכול להגדיל את המינון של הכמוסות של האומגה 3? יהיה לזה את אותו אפקט?
כמה לדעתך צריך בכלל לקחת ליום? אני לוקח 2 ביום של ה-360 גרם.

אפשר, אם כי עדיף להוריד את המינון של אומגה 6. היחס שצריך לשאוף אליו בין אומגה 6 לבין אומגה 4 הוא 1:4-1:2 לטובת אומגה 6. עשה את החשבון בעצמך לפי התפריט שלך.

מה רע באומגה 6?
וכמו כן להבנתי אין זה משנה איזה שומן ניכנס בתפריט (גם של חיטוב), אם הוא בריא או לא, העיקר זה הערכים של השומן בסוף יום. תקנו אותי אם אני טועה.. תודה

• פותח/ת השרשור
בתיאבון ! מאחל לך רק טוב עם המחקרים האלה שאתה עושה

אז המחקר שלי לא עבד !!!!

עכשיו באמת זה טוב בחיטוב כן או לא ?
אני כבר לא יודע מי ציני ומי רציני!!!!
ומה רע בחיטוב אומגה 6 ?

וואלה מסתבר שאני לא טוב במחקרים....

אולי תסביר לי אם זה לא תקיה גדולה בשבילך ???

אפשר, אם כי עדיף להוריד את המינון של אומגה 6. היחס שצריך לשאוף אליו בין אומגה 6 לבין אומגה 4 הוא 1:4-1:2 לטובת אומגה 6. עשה את החשבון בעצמך לפי התפריט שלך.

יש דרך לדעת כמה אומגה 6 יש לי באוכל??

אז המחקר שלי לא עבד !!!!

עכשיו באמת זה טוב בחיטוב כן או לא ?
אני כבר לא יודע מי ציני ומי רציני!!!!
ומה רע בחיטוב אומגה 6 ?

וואלה מסתבר שאני לא טוב במחקרים....

אולי תסביר לי אם זה לא תקיה גדולה בשבילך ???

בגדול, כאשר היחס בין אומגה 6 לבין אומגה 3 נוטה יותר מדי לטובת אומגה 6, כמו בתזונה המערבית (1:20 ואף יותר), נגרמת בגוף דלקתיות שמובילה לשלל תופעות ומחלות.

אם זה מעניין אותך, אז בבלוגים הבאים יש יותר מידע. אני מפנה אותך אליהם כי זה עדיף על ההסברים שלי 😃 :

בעברית:
www.kadmoni.com
www.paleostyle.co.il

באנגלית:
www.marksdailyapple.com
www.chriskresser.com
www.robbwolf.com

• פותח/ת השרשור
בגדול, כאשר היחס בין אומגה 6 לבין אומגה 3 נוטה יותר מדי לטובת אומגה 6, כמו בתזונה המערבית (1:20 ואף יותר), נגרמת בגוף דלקתיות שמובילה לשלל תופעות ומחלות.

אם זה מעניין אותך, אז בבלוגים הבאים יש יותר מידע. אני מפנה אותך אליהם כי זה עדיף על ההסברים שלי 😃 :

בעברית:
www.kadmoni.com
www.paleostyle.co.il

באנגלית:
www.marksdailyapple.com
www.chriskresser.com
www.robbwolf.com

זה בסדר גמור ההסברים שלך משתפרים מרגע לרגע...
🤘

• פותח/ת השרשור

בעברית:
www.kadmoni.com
www.paleostyle.co.il

באנגלית:
www.marksdailyapple.com
www.chriskresser.com
www.robbwolf.com

אני לא רוצה לפתוח נושא חדש !

לא מצאתי את זה בפורום

גרעיני דלעת מקולפים ללא תוספים ורק בשתי שקלים לחפיסה !!!!
ניתן לצרוך בתור שומן בריא ? חלבון טוב ?
בריא ? כדאי בחיטוב ?

תודה מראש וחג שמח

אני לא רוצה לפתוח נושא חדש !

לא מצאתי את זה בפורום

גרעיני דלעת מקולפים ללא תוספים ורק בשתי שקלים לחפיסה !!!!
ניתן לצרוך בתור שומן בריא ? חלבון טוב ?
בריא ? כדאי בחיטוב ?

תודה מראש וחג שמח

גם בזה יש אומגה 6, אם אני זוכר נכון.

לא בריא, עשיר באומגה 6 ודל בשומן רווי

Back
למעלה תחתית