גרעיני חמניה קלויים ללא קליפה

• פותח/ת השרשור tony
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
גם בזה יש אומגה 6, אם אני זוכר נכון.

מאיפה אני יביא את השומן שלי לעזאזל ?

בתאילנד אין שקדים לא קלויים או בוטנים לא קלויים
אני בדל פחמימה כל היום על טונות וחזה עוף.. יש לי צרבת משמן זית וגם זה לא משביע וחצי נזרק ממה שנשפך על הסלט..

אגוזים קלויים שרשום על החטיפה ללא שומן טראנס ?
בוטנים קלויים באריזה ?

מאיפה אמן יכול להשיג שומן בריא וטוב ? וגם מסביו כמו נישנוש עם דאיט קולה או קפה ? ( אוהב לשמור את זה לסוף היום) או שאני בסידורים...
תדרך הגב השומן בשוקים של העוף הוא נורא ?
אני על 250 גרם חלבון
86 גרם שומן
30 פחמימה

אין בתאילנד גבינות שמנות ?

• פותח/ת השרשור
אין בתאילנד גבינות שמנות ?

יש בסופרים היקרים ... זה מיבוא טעם מגעיל .... ויש בהם הרבה פחמימה אם אכלתי 100 גרם גבינה זה לפחות 13 גרם פחמימה...
יחס מחיר עוף שלם בגריל שוקל קילו פלוס עצמות רק 119.. חזה עוף קילו פרוס 120 באט....גבינת שמנת 200-250 גרם זה 250 באט פלוס שזה מעל 30 שקלים

יש פה גבינת צדר צהובה זולה יחסית אבל טעם נסבל נמסה עוד לפנו שאתה מוציא אותה מהמקרר...אבל זה לא הרבה פחמימות? אכלתי מלפפון עגבנייה ו150 גרם גבינה כבר הגעתי ל 30 פחמימות ...

יש בסופרים היקרים ... זה מיבוא טעם מגעיל .... ויש בהם הרבה פחמימה אם אכלתי 100 גרם גבינה זה לפחות 13 גרם פחמימה...
יחס מחיר עוף שלם בגריל שוקל קילו פלוס עצמות רק 119.. חזה עוף קילו פרוס 120 באט....גבינת שמנת 200-250 גרם זה 250 באט פלוס שזה מעל 30 שקלים

יש פה גבינת צדר צהובה זולה יחסית אבל טעם נסבל נמסה עוד לפנו שאתה מוציא אותה מהמקרר...אבל זה לא הרבה פחמימות? אכלתי מלפפון עגבנייה ו150 גרם גבינה כבר הגעתי ל 30 פחמימות ...
פה בארץ ב100גרם שמנת יש לך 3 גרם פחמימות ובפרמז'נים וגבינות צהובות זה 0.2-0גרם ל100גרם מוצר...
אין לכם אבוקדו או קוקוס ?מקסימום בשר אדום או קבנוסים אם יש בכלל ? ביצים...אמ...דגים שמנים סלמון חבל לך כי דפקה יש מבחר של מאכלים רבים וטעימים ...

• פותח/ת השרשור
פה בארץ ב100גרם שמנת יש לך 3 גרם פחמימות ובפרמז'נים וגבינות צהובות זה 0.2-0גרם ל100גרם מוצר...
אין לכם אבוקדו או קוקוס ?מקסימום בשר אדום או קבנוסים אם יש בכלל ? ביצים...אמ...דגים שמנים סלמון חבל לך כי דפקה יש מבחר של מאכלים רבים וטעימים ...

אבוקדו זה מיבוא מאוד יקר... בשר אדום יקר מאוד מאוד קילו 120 שקל ...

קוקוס אתה רציני ??? זה ארץ הקוקוס פה ... תאילנד... קוקוס בגודל אבטיח עולה 2 שקל ... כאילו לשתות את המיץ ? ולאכול את הבפנים ? זה לא נקרא פרי ??? ספר לי...
סלמון יש בכמויות 100 גר מוכן 10 שקל ... אוכל אבל כמה אפשר ... נקניקים בתאילנד לא רשום ערך תזונתי ולך תשע מה דחפו לך שם ....

ספר לי עוד נשמע שהדיאטה מתחילה להיות מעניינת ....

בכל מקרה אני יעשה סיבוב לסופר ויבדוק כי רק ארבעה ימים אני בדל... ועדיין לא נכנסתי לסופר לבדוק מה קורה...

גבינות- בשר- עוף זה שומן בריא כגון שמן זית שמן קנולה זיתם אבוקדו??

הגינו בדל פחמימה התחיל לי עצירות ? ( אני רכיל לבקר את השירותים 3-4 פעמים ביום גם שהייתי על 80 גר פחמימה עכשיו אני מרגיש מלא בטן נפוחה אבל לא יוצא כלום) אולי זה בגלל שהתחלתי לשתות דאיט קולה ?

ואני לוקח ויטמינים. אוכל ירקות, דגים ...

לקוקוס יש ערכיים טובים הוא בעיקרון שומני אבל יש בו קצת פחמימות זה תלוי בתקציב הפחמימות שלך...
וואוו חשבתי שבתאילנד האוכל אמור להיות זול . סלמון זה מצויין אבל אני לא יודע מה הגבול של צריכת אומגה 3 ככה שאני יחכה שמישהו מבין יותר יגיב בקשר לנושא הזה.

עכשיו כן שומן מן החי , בשר , גבינות שמנות הם שומנים טובים (שומנים רווים) למרות שבדר''כ אומרים עלהם שהם לא טובים אבל אנחנו יודעים כבר שזה לא נכון.
בנוסף שמן זית ושמן קנולה אבוקדו זיתים כן טובים בגלל שאין בהם הרבה אומגה 6.

אם התחיל לך עצירות סימן שאתה צריך להתווסף בסיבים תזונתיים , בכלל בלי שום קשר צריך סיבים בדל פחמימה ...זה טבעי לגמרי שאין לך יציאות זה גם מערכת העיקול מתרגל עכשיו לעבוד שונה (ללא פחמימות).

אותי אישית דיאט קולה גם מנפח אבל זה לא קשור זה יורד לי אחרי 20 דקות גג

• פותח/ת השרשור
IMG_2446.JPG
לקוקוס יש ערכיים טובים הוא בעיקרון שומני אבל יש בו קצת פחמימות זה תלוי בתקציב הפחמימות שלך...
וואוו חשבתי שבתאילנד האוכל אמור להיות זול . סלמון זה מצויין אבל אני לא יודע מה הגבול של צריכת אומגה 3 ככה שאני יחכה שמישהו מבין יותר יגיב בקשר לנושא הזה.

עכשיו כן שומן מן החי , בשר , גבינות שמנות הם שומנים טובים (שומנים רווים) למרות שבדר''כ אומרים עלהם שהם לא טובים אבל אנחנו יודעים כבר שזה לא נכון.
בנוסף שמן זית ושמן קנולה אבוקדו זיתים כן טובים בגלל שאין בהם הרבה אומגה 6.

אם התחיל לך עצירות סימן שאתה צריך להתווסף בסיבים תזונתיים , בכלל בלי שום קשר צריך סיבים בדל פחמימה ...זה טבעי לגמרי שאין לך יציאות זה גם מערכת העיקול מתרגל עכשיו לעבוד שונה (ללא פחמימות).

אותי אישית דיאט קולה גם מנפח אבל זה לא קשור זה יורד לי אחרי 20 דקות גג

תאילנד זול כל מה שגדל פה אם אתה במסה אז תאילנד מצויינת ארוחת פחמימה 300 גרם עם 80 גרם עוף 5-9 שקל ... אורז,נודלס,וכל הפחמימות המוקצפים ביצים זול מאוד. עוף זול מאוד.פירות אננס אבטיח גויאבה קוקוס בננה פאפיה זול. שתבין קילו אבוקדו 20 שקל פלוס קילו שזיף 30 שקל אבל תמצא את זה רק בסופרים היקרים של העשירים או של התיירים כי זה יבוא.
תאילנדים לא אוכלים גבינות כלל.. נתתי לתאילנדיות לאכול טוסט חשבה היא בחלל והוסיפה לזה נודלס וחריף חחח...
לגבי חלבונים זול פירות ים , דגים , עוף, וחזיר (שאני לא נוגע) .

אני אעלה תמונה של יום אחד רציתי לעשות העמסה לא בדיוק איכותית עם עוגיות חלב ולחם וגלידה תראה מה קניתי רק ב 14 שקלים

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית