הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ | תוכנית אימון AB

• פותח/ת השרשור Or9400
  • פורסם בתאריך

Or9400

משתמש מתחיל
48
0
נק' מוניטין:
0
48
0
אהלן,
רציתי לדעת עם התוכנית אימון שאני עובד איתה טובה אני מתאמן 3 פעמים בשבוע...

A
חזה 10 סטים

בלי שיפוע 4 סטים
שיפוע שלילי 3 סטים
שיפוע חיובי 3 סטים

סקוואט 3סטים
דדליפט 3 סטים

יד קידמית

B
גב 10 סטים

חתירה 4 סטים
פולי לחזה 3 סטים
מתח 3

כתף - פרס(סמית משין) 3

כתף קידמית 3

יד אחרונית
תודה על העזרה.

תכנית גרועה, יותר מדי תרגילים ויותר מדי חזרות.
אני משער שאתה מתאמן מתחיל, אז אל תחפש קיצורי דרך ותתאמן כמו שצריך (SS או AB נורמלית).
כשהתחלתי גם אני רציתי לחכות את ארנולד ואת קולמן והייתי מעתיק את התוכניות שלהם במשך שנה בערך.
ורק אז הבנתי שזה לא עזר לי בכלום והתחלתי להתאמן כמו שצריך ויש תוצאות הרבה יותר טובות.

• פותח/ת השרשור
תכנית גרועה, יותר מדי תרגילים ויותר מדי חזרות.
אני משער שאתה מתאמן מתחיל, אז אל תחפש קיצורי דרך ותתאמן כמו שצריך (SS או AB נורמלית).
כשהתחלתי גם אני רציתי לחכות את ארנולד ואת קולמן והייתי מעתיק את התוכניות שלהם במשך שנה בערך.
ורק אז הבנתי שזה לא עזר לי בכלום והתחלתי להתאמן כמו שצריך ויש תוצאות הרבה יותר טובות.

תודה על התשובה..

אני מתאמן כשנה +, אשמח לדעת מזה תוכנית AB נורמלית..?
ולגבי SS אני לא רואה את עצמי אוכל בכמויות שנדרש שם.. אני לא רוצה לעלות את כל מה שהורדתי...

תודה על התשובה..

אני מתאמן כשנה +, אשמח לדעת מזה תוכנית AB נורמלית..?
ולגבי SS אני לא רואה את עצמי אוכל בכמויות שנדרש שם.. אני לא רוצה לעלות את כל מה שהורדתי...

אני מבין שבעברך היית בעל אחוז שומן גבוה ואתה מפחד לחזור לזה.
זה מובן לחלוטין, יש לי את אותה בעיה, בגלל זה אני חי לפי תפריט מסודר גם בתקופת המסה, מתקדם לאט יותר אבל עולה במשקל בצורה מבוקרת.
בSS זה קצת יותר קשה כי ההתאוששות דורשת כמות גדולה יותר של מזון.
אתה יכול לעשות AB שיש בפורטל (באתר קילוגרם).

• פותח/ת השרשור
אני מבין שבעברך היית בעל אחוז שומן גבוה ואתה מפחד לחזור לזה.
זה מובן לחלוטין, יש לי את אותה בעיה, בגלל זה אני חי לפי תפריט מסודר גם בתקופת המסה, מתקדם לאט יותר אבל עולה במשקל בצורה מבוקרת.
בSS זה קצת יותר קשה כי ההתאוששות דורשת כמות גדולה יותר של מזון.
אתה יכול לעשות AB שיש בפורטל (באתר קילוגרם).

אשמח לדעת איך אתה עושה את זה ולפי איזו תוכנית אתה עובד..

אשמח לדעת איך אתה עושה את זה ולפי איזו תוכנית אתה עובד..
אני בכל זאת עובד עם תכניות כח (כרגע בלינארית בחיטוב) מהסיבה הפשוטה שראיתי על עצמי שלעלות 200 גרם בשבוע גם אם זה בצורה מאוד נקייה ביחס של 1:3 לטובת השריר זה מוריד את המוטיבציה אז אני מעדיף לעשות מסה-חיטוב, מסה-חיטוב ופשוט בחיטוב לרדת כמה שיותר נמוך ולהשתדל לא להמשיך במסה אם אני יותר מ18% שומן.
במסה האחרונה "השתוללתי" יחסית ועליתי יותר מ10 ק"ג שזאת הייתה העלייה הרצינית שלי, עליתי הרבה בשומן אבל התחזקתי מאוד אז זה היה שווה את זה.
כשאני אסיים את החיטוב אני מעריך שאני אנקוט בגישה מאוזנת יותר (מבחינתי) ואני אתאמן כמו שצריך (כנראה עדיין עם הלינארית או שאני אעבור לטקסס) ואני אשתדל לאכול 500 קלוריות מעל התחזוקה שלי ובמידה וזה לא יאפשר התקדמות לעלות בקלוריות.

ההמלצה הכי גדולה שאני יכול להביא לך כרגע היא שתקח את עצמך בידיים ותקרא כמה שיותר מאמרים בפורטל קילוגרם.
יש דברים מעולים, כל הכבוד לחברה שיושבים ומתרגמים את זה בשבילנו.

• פותח/ת השרשור
אני בכל זאת עובד עם תכניות כח (כרגע בלינארית בחיטוב) מהסיבה הפשוטה שראיתי על עצמי שלעלות 200 גרם בשבוע גם אם זה בצורה מאוד נקייה ביחס של 1:3 לטובת השריר זה מוריד את המוטיבציה אז אני מעדיף לעשות מסה-חיטוב, מסה-חיטוב ופשוט בחיטוב לרדת כמה שיותר נמוך ולהשתדל לא להמשיך במסה אם אני יותר מ18% שומן.
במסה האחרונה "השתוללתי" יחסית ועליתי יותר מ10 ק"ג שזאת הייתה העלייה הרצינית שלי, עליתי הרבה בשומן אבל התחזקתי מאוד אז זה היה שווה את זה.
כשאני אסיים את החיטוב אני מעריך שאני אנקוט בגישה מאוזנת יותר (מבחינתי) ואני אתאמן כמו שצריך (כנראה עדיין עם הלינארית או שאני אעבור לטקסס) ואני אשתדל לאכול 500 קלוריות מעל התחזוקה שלי ובמידה וזה לא יאפשר התקדמות לעלות בקלוריות.

ההמלצה הכי גדולה שאני יכול להביא לך כרגע היא שתקח את עצמך בידיים ותקרא כמה שיותר מאמרים בפורטל קילוגרם.
יש דברים מעולים, כל הכבוד לחברה שיושבים ומתרגמים את זה בשבילנו.

תוכל להסביר לי מזה תוכנית כח ? מה הכוונה ?

ואם תוכל לירשום פה את התוכנית שאתה עושה..

תוכל להסביר לי מזה תוכנית כח ? מה הכוונה ?

ואם תוכל לירשום פה את התוכנית שאתה עושה..
תכנית כוח זאת תכנית שעובדים בה בנפח נמוך (מספר חזרות נמוך) בעצימות גבוהה יחסית (משקל גבוה).
תכניות כוח לדוגמה: SS, 5X5, טקסס מת'וד ועוד.
אני כרגע בלינארית 5X5 (תחפש אותה באתר יש הסבר מפורט על התכנית).

• פותח/ת השרשור
תכנית כוח זאת תכנית שעובדים בה בנפח נמוך (מספר חזרות נמוך) בעצימות גבוהה יחסית (משקל גבוה).
תכניות כוח לדוגמה: SS, 5X5, טקסס מת'וד ועוד.
אני כרגע בלינארית 5X5 (תחפש אותה באתר יש הסבר מפורט על התכנית).

תודה רבה!
עוד שאלה קטנה זה ישמע מוזר - אבל מה הכוונה "בלינארית" ?

הלינארית של ביל סטאר
היתקדמות לינארית במשקלים - משבוע לשבוע לא מתאים למתאמן מתחיל

Back
למעלה תחתית