הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

100 גרם שווה כף אחת?

Excite1

משתמש פעיל
358
2
נק' מוניטין:
14
358
2
כותרת^, אני פשוט בונה תפריט במחשבון ואני לא יודע בדיוק כמה גרמים כול דבר ואי אפשר לבחור מידת הגשה.
נגיד כף חמאת בוטנים כמה גרם זה?
למה המחשבונים לא נותנים לי לבחור מידת הגשה, איך אני אמור לדעת כמה גרם בדיוק כול דבר:help:

נערך לאחרונה:
במחשבוני תזונה יש תאפשרות של כף כוס וכאלה

• פותח/ת השרשור
במחשבוני תזונה יש תאפשרות של כף כוס וכאלה

יש אפשרות אבל לפעמים האפשרות של "מידת הגשה" נחסמת ואפשר לעבוד רק עפ"י גרמים (אין לי מושג למה זה ככה) לדוגמא פיתה, אי אפשר לבדוק לפי "פיתה אחת" "2 פיתות" אלא לפי גרמים ... איך אני יודע כמה שוקל פיתה?

יש אפשרות אבל לפעמים האפשרות של "מידת הגשה" נחסמת ואפשר לעבוד רק עפ"י גרמים (אין לי מושג למה זה ככה) לדוגמא פיתה, אי אפשר לבדוק לפי "פיתה אחת" "2 פיתות" אלא לפי גרמים ... איך אני יודע כמה שוקל פיתה?
אף אחד מאיתנו פה לא קוסם ויודע בדיוק כמה הכל שוקל בגלל זה קונים משקל למטבח יש לך בכל חנות אלקטרוניקה , כלי בית זה עולה בסביבות ה100-130ש''ח לך על הפשוטים ותישקל את מה שאתה צריך .

ברור שלקנות זה לא בעיה הבחור חשב אולי אפשר גם בלי להסתדר... אבל עדיף תקנה מוריד תכאב ראש הזה!

בכף יש בערך 10 גרם. בכפית 5. בשביל מה צריך משקל, מה יקרה אם תהיה סטייה של 100 גרם, החיטוב יהרס?

• פותח/ת השרשור
בכף יש בערך 10 גרם. בכפית 5. בשביל מה צריך משקל, מה יקרה אם תהיה סטייה של 100 גרם, החיטוב יהרס?

חחח לא משנה פשוט הייתי לחוץ מהתפריט שהכול יהיה במדויק אבל בסוף הסתדרתי ויש לי תפריט מסודר.
תודות לדני.

Back
למעלה תחתית