הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך אפשר לשלב הרמות אולימפיות?

Mustic5

משתמש פעיל
325
0
נק' מוניטין:
0
325
0
אני הולך להתחיל תוכנית מבוססת SS פעמיים או שלוש בשבוע כי אני בתוך העונה (כדורגל).
התרגילים הבסיסיים הם סקוואט, דדליפט, בנץ', פרס ופאוור קלין.
בנוסף אני מוסיף גם עזרים מידי פעם כמו צ'ינס, מקבילים, שכיבות סמיכה, ליבה (לא באותו אימון!)
עכשיו רציתי לשלב הרמות אולימפיות.. איזה הרמות כדאי? באיזו תדירות? (כדי לא להעמיס על הרגליים)

משקל: 57-8
גובה: 168-169
מטרה: תחזוקה, פיתוח כוח הדרגתי

משקלים:
בנץ' - 50 ל-10
דדליפט - בודק 5rm בדיוק אני עושה בערך 60 ל-5
סקוואט - לא יצא לבדוק במשקלים גבוהים
פרס - 35 ל-5

מה שאני הייתי עושה:
מחמם את הדדליפט בפאוור קלין. במקום פאוור קלין עושה 2*6 הנפות.

אני לא הייתי עושה... זה לא הספורט שלך, זה כלי עזר. אתה מחפש להתחזק. סקוואט, דדליפט, פרס, בנץ' ופאוורקלין זה מה שאתה צריך. בשלבים יותר מתקדמים, אולי תצטרך הנפות על מנת לשפר את המהירות\כוח מתפרץ שלך, אבל בטח ובטח שלא בשלב שהדדליפט שלך הוא 60 קילו.
תתעסק בעיקר, לא בתפל. תשיג 4 פלטות ואז תתחיל לחשוב על דברים כאלה. גם עד שתשיג 4 פלטות, כבר תדע מה לעשות בהמשך.

• פותח/ת השרשור
מה שאני הייתי עושה:
מחמם את הדדליפט בפאוור קלין. במקום פאוור קלין עושה 2*6 הנפות.

אני לא הייתי עושה... זה לא הספורט שלך, זה כלי עזר. אתה מחפש להתחזק. סקוואט, דדליפט, פרס, בנץ' ופאוורקלין זה מה שאתה צריך. בשלבים יותר מתקדמים, אולי תצטרך הנפות על מנת לשפר את המהירות\כוח מתפרץ שלך, אבל בטח ובטח שלא בשלב שהדדליפט שלך הוא 60 קילו.
תתעסק בעיקר, לא בתפל. תשיג 4 פלטות ואז תתחיל לחשוב על דברים כאלה. גם עד שתשיג 4 פלטות, כבר תדע מה לעשות בהמשך.
דרך אגב בדדליפט אני יכול לשים פלטות מתחת לרגליים בשביל להעמיס על ההאמסטרינגס או שעדיף רגיל?

דרך אגב בדדליפט אני יכול לשים פלטות מתחת לרגליים בשביל להעמיס על ההאמסטרינגס או שעדיף רגיל?
אם אתה רוצה להרים מוט יותר נמוך אתה יכול להשתמש בפלטות יותר קטנות במקום בגודל הסטנדרטי, ככה עדיין הרגליים יהיו על משטח ישר. אבל לא שמעתי על הרעיון הזה אף פעם ואני לא רואה שום סיבה לעשות את זה בהנחה שאתה לא משקולן עילית או משהו כזה.

• פותח/ת השרשור
תחפש ביוטיוב:
Deadlift - Testosterone Nation
הוא מסביר שם על הדדליפט ווריאציות שלו כמו סומו דדליפט, סנאטץ' גריפ ובסוף הוא אומר שאם שמים פלטות מתחת לרגליים זה גורם לעומס על ההאמסטרינגס

תחפש ביוטיוב:
Deadlift - Testosterone Nation
הוא מסביר שם על הדדליפט ווריאציות שלו כמו סומו דדליפט, סנאטץ' גריפ ובסוף הוא אומר שאם שמים פלטות מתחת לרגליים זה גורם לעומס על ההאמסטרינגס
זה לא שאני לא מאמין לך, אני פשוט חושב שאתה מתעסק בקקי. תשיג 4 פלטות ואז תתחיל לחשוב על כל המסביב. כרגע, תתעסק בעיקר.
הדדליפט שלך 60 קילו. בפעם הראשונה בחיים שלי שעשיתי דדליפט עשיתי 80 ל5. אל תפגע, אבל כרגע, זה לא שאתה לא חזק. אתה חלש. תתחיל להתחזק בצורה הנכונה והרגילה שעובדת (SS) וכשתהיה חזק, תחשוב על קשקושים מעבר.

אני מקווה שהפעם הייתי ברור...😣

• פותח/ת השרשור
זה לא שאני לא מאמין לך, אני פשוט חושב שאתה מתעסק בקקי. תשיג 4 פלטות ואז תתחיל לחשוב על כל המסביב. כרגע, תתעסק בעיקר.
הדדליפט שלך 60 קילו. בפעם הראשונה בחיים שלי שעשיתי דדליפט עשיתי 80 ל5. אל תפגע, אבל כרגע, זה לא שאתה לא חזק. אתה חלש. תתחיל להתחזק בצורה הנכונה והרגילה שעובדת (SS) וכשתהיה חזק, תחשוב על קשקושים מעבר.

אני מקווה שהפעם הייתי ברור...😣
לא בדוק 60 אני אנסה להעלות אם אני אוכל..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית