הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

שמן, רוסי, אבל יותר חזק ממך.

לדעתי מאז שביטלו את הפרס ב WL, התחרות צריכה להשתנות ל"שים את זה מעל הראש איך שבא לך".

לדעתי מאז שביטלו את הפרס ב WL, התחרות צריכה להשתנות ל"שים את זה מעל הראש איך שבא לך".

"...בתנאי שנעלת מרפק בסכרון עם הרגליים ולא לחצת את המשקל בפרס אאוט"

אגב בקרוספיט כבר עלו על זה מזמן ופשוט רושמים שולדר טו אוברהאד או גאונד טו אוברהד 😃

יש לי הפתעה בשבילך, אתה לא תהיה הראשון 🙄

חחח גם לא. אלא אם כן Deus ex machina גידל ציצים מאז שפגשתי אותו. אימון גרוע, עדיין שבור יותר מהרגיל.

סקוואט: 200x1 + 140x2,150x2,160x2. הזוגות עם עצירה.
פרס: 90x2, 95x3x2, 98x2.

מחר יש חופש כי המכון סגור 👎

מחר יש חופש כי המכון סגור
אני פשוט שונאת כשהם עושים את זה!
אבל הכי מעצבן זה יום השואה. ממתי חדר כושר זה בילוי?
החלום שלי מכון שפתוח כל יום, כל השנה, 24 שעות. אז בטוח הייתי מעבירה את שעות האימון שלי לאמצע הלילה. משום מה זו השעה הכי אופטימית ביום אצלי.

אני פשוט שונאת כשהם עושים את זה!
אבל הכי מעצבן זה יום השואה. ממתי חדר כושר זה בילוי?
החלום שלי מכון שפתוח כל יום, כל השנה, 24 שעות. אז בטוח הייתי מעבירה את שעות האימון שלי לאמצע הלילה. משום מה זו השעה הכי אופטימית ביום אצלי.

מסכים. יאמר להגנתם שהם פתוחים עד שלוש מחר, אבל יש אנשים שעובדים 🤬

החלום שלי הוא סקוואט ראק בבית. או שזה סיוט. לא סגור על זה.

מניסיון 😃 זה ממש לא סיוט.
אין אנשים שיעירו לך שאתה נח מעל 5 דקות בין סטים, ואף בחורה לא תתפוס לך את הכלוב לכפיפות מרפקים עם מוט ריק.

אין דבר כזה לתפוס את הכלוב לכפיפות מרפקים. אני אומר לאנשים לצאת משם.

כשאני מתאר את זה, זה יכול להיות מצחיק.
בכללי אם יש רק כלוב אחד במכון, זה מאוד בעייתי.

חחח גם לא. אלא אם כן Deus ex machina גידל ציצים מאז שפגשתי אותו. אימון גרוע, עדיין שבור יותר מהרגיל.

סקוואט: 200x1 + 140x2,150x2,160x2. הזוגות עם עצירה.
פרס: 90x2, 95x3x2, 98x2.

מחר יש חופש כי המכון סגור 👎
שכחת 2 סטים של הוצאת פלטות כחולות מהמתקן

ואף בחורה לא תתפוס לך את הכלוב לכפיפות מרפקים עם מוט ריק.
הבעיה בכלוב היא ששמים מראה על הקיר ולכן אתה לא תמצא שם נשים אלא רק גברים, מהופנטים מהבבואה של עצמם!
תוציאו את המראה ונגמרה הבעיה.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית