Resource icon

שמן, רוסי, אבל יותר חזק ממך.

עזוב קורן, אנשים רוצים לשמוע על ביצועך בהעברת סדנאות בטן לבילדרים ולדוגמניות 60+
איזה סדנה וואה וואה.. עשיתי להם ישרים, אחרי זה אלכסונים, אחרי זה אופניים, אחרי זה רגליים באוויר ואחרי זה החזקות סטאטי עם המרפקים על הרצפה משו אש...

אגב טל עשה היום דדליפט עם 240 לסינגלים אקרוס וסקוואט עם 160 וגומיות שמוסיפות 60 קילו בנעילה אחרי הדדליפט. והוא לא עשה דדליפט כמה חודשים... 🙄

---------- התגובה התווספה ב 22:48 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:47 ----------

איפה ראית בילדר 120 קילו בארץ, ליצן?
בוא תראה איפה שאני עובד...
אני שמעתי שגם שילמת לו באפק1ת כדי שיסכים...

איזה סדנה וואה וואה.. עשיתי להם ישרים, אחרי זה אלכסונים, אחרי זה אופניים, אחרי זה רגליים באוויר ואחרי זה החזקות סטאטי עם המרפקים על הרצפה משו אש...

אגב טל עשה היום דדליפט עם 240 לסינגלים אקרוס וסקוואט עם 160 וגומיות שמוסיפות 60 קילו בנעילה אחרי הדדליפט. והוא לא עשה דדליפט כמה חודשים... 🙄

---------- התגובה התווספה ב 22:48 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:47 ----------

בוא תראה איפה שאני עובד...
אני שמעתי שגם שילמת לו באפק1ת כדי שיסכים...

שים סרטון .

אתה כוסית. עושה דדליפט פעם בחודש, סקוואט פעם בחודש. אני עושה באותו אימון.

אם חבר מטבחון ראה = לא צריך סירטון. אחרי הסקוואטים הוא שוב עשה דדליפט, הפעם עם אותם הגומיות רק מלמעלה (עוזרות להוציא את המוט בתחילת התנועה) עם 260 קילו.

מה הקשר , אני רוצה לראות את זה .
וואלה זה דברים מגניבים .

שבוע 17, אימון 3:

סקוואט: 175kg x 2 -- לא היה כבד. איבדתי את הריכוז בשניה, נפלתי קדימה והשקעתי את כל הכוח בלהשלים את החזרה. אימון הבא נתקן.
בנץ': 125kg x 3
דדליפט על פלטה: 200kg x 3.

Deficit Deadlift

ניסיתי אותו גם כן כמה פעמיים
אחלה של דרך להקשות עוד קצת על הדדליפט

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית