הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

שמן, רוסי, אבל יותר חזק ממך.

פרונט סקוואט: 110kg x 3 x 3
פרס: 75kg x 5 x 5
ראק פולס: 170kg x 5.

בוגד רוסי שכמותך.

אתה לוקח אותו קשה מדי, דניאל. הוא לא התאמן איתך כי הוא מרגיש רע לידך, זה ממש מוריד לו את הבטחון העצמי שאתה כזה סוס והוא בסה"כ סתם עוד מתאמן מהשורה.
באותו האופן, אלכס תמיד מרביץ לי UNINVITES למקומות שכוללים אוכל, כי בכל פעם שהוא אוכל לידי, הוא מרגיש כיצד הוא מתרחק מהמטרה שלו, להיות סוס מטורף וחטוב כמוני. למה חשבת שכל פעם שאנחנו בלאו הוא הולך לפחות 7-8 פעמים לשירותים? הוא בוכה שם.

אתה לוקח אותו קשה מדי, דניאל. הוא לא התאמן איתך כי הוא מרגיש רע לידך, זה ממש מוריד לו את הבטחון העצמי שאתה כזה סוס והוא בסה"כ סתם עוד מתאמן מהשורה.
באותו האופן, אלכס תמיד מרביץ לי UNINVITES למקומות שכוללים אוכל, כי בכל פעם שהוא אוכל לידי, הוא מרגיש כיצד הוא מתרחק מהמטרה שלו, להיות סוס מטורף וחטוב כמוני. למה חשבת שכל פעם שאנחנו בלאו הוא הולך לפחות 7-8 פעמים לשירותים? הוא בוכה שם.

טוב, האמת שאני לא צריך להיות מופתע, זה היה דיי ברור שהוא מקנא בי אחרי שהוא התחיל לשאול אותי איך לפתח חזה מרשים.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית