Resource icon

שמן, רוסי, אבל יותר חזק ממך.

פציעה נפוצה אצל משקולנים

יותר נפוצה אצל אתלטים שעושים פאוורקלין ותופסים אותו גרוע. משקולנים לא עושים כ"כ הרבה פאוורקלין ובקלין הבעיה הזאת כמעט ולא קיימת. בעיות בפרק כף היד אצל משקולנים הן בעיקר בגלל הסנאץ'.

אפשרי, אני מניח שהן גם יכולות לתת תמיכה יותר חזקה אם יש צורך. מצד שני, התחבושות מאוד נוחות כי קל מאוד לחזק ולהרפות אותן לפי הצורך. זאת גם לא השקעה רצינית אם רק רוצים לבדוק שהן מועילות במשהו. מקרה הכי גרוע אתה שומר אותן ברכב ונותן אותן לבחורות שקיבלו מחזור לא מצופה באמצע חתונה (סיפור כמעט אמיתי, בסוף סידרו לה משהו יותר מתאים).

קניתי חבילה כזאת לפני יותר משנה ורק עכשיו אני צריך חדשה, וגם זה רק כי איבדתי את כל מה שהיה שם. מי שהריח מפריע לו יצטרך להחליף בתדירות יותר גבוהה, אבל אצלי ממילא הריח של הברכיות חוסם כל ריח אחר 😃

נערך לאחרונה:
הייתי משתמש בתחבושות מדי פעם בפציעות או דלקות
זה ממש לא נוח כל הזמן זה נפתח והן נקרעות

קניתי לא מזמן wrist wraps שיהיה לי ללחיצה בבנצ', אני מפחד להפצע פציעה מיותרת
וזה אחלה, נוח לשים אותם, והמפרק שלך כמו ברזל שום דבר לא זז

אולי שאני אחזור לעשות PC אני אנסה אותם גם בזה

או לקנות זוג טוב שישאר לך להמון זמן
כמו של PL בבנצ'
http://www.houseofpain.com/product-details.html?pid=638&scid=145&tsccat=145

כן, אלו מצוינים. בזמנו כאב לי המפרק ללא הפסקה בבנצ' פרס (בדיעבד, כנראה עקב קרלז בפריצ'ר) וזה הדבר היחיד שאיפשר לעקוף את זה. מצד שני, אני מניח שזה משהו שעדיף להשתמש בו רק אם 'אין ברירה'

כן, אלו מצוינים. בזמנו כאב לי המפרק ללא הפסקה בבנצ' פרס (בדיעבד, כנראה עקב קרלז בפריצ'ר) וזה הדבר היחיד שאיפשר לעקוף את זה. מצד שני, אני מניח שזה משהו שעדיף להשתמש בו רק אם 'אין ברירה'

לא יודע, זה לא משפר לך את ההרמה כמו כל ציוד אחר
זהו רק ציוד בטיחותי

מצד שני המפרק צריך גם להתחזק, אז אני לא יודע

שבוע 11, אימון 2:

פרונט סקוואט: 90kg x 5 x 5 -- היה ממש קל.
פרס עם דאמבלים ביד אחת: 36kg x 2 x 6
דיפס: 5x10

לכל הבודיבילדרים שרוצים פאמפ בארבע ראשי, תעשו פרונט סקוואטים לחזרות גבוהות 🤡

שבוע 11, אימון 3:

סקוואט: 110kg x 5, 115kg x 5, 120kg x 5, 125kg x 5, 130kg x 5
פרס ממוטות בטחון (גובה האף בערך): 95kg x 3, 100kg x 2 x 1
ראק פולס: 195kg x 5

ראיתי, מוטות בטחון. עשית את זה בכלוב בשביל להתחמק מהמשקולנים המאיימים בחדר הסמוך? ;)

בהחלט. היה מפוצץ שם. לפני הראק פולס התגנבתי לשם מהר כדי לקחת מגנזיום וברחתי.

איך שלא יהיה, עוד כמה קילו ואתה יכול לעשות פרס עם הקטנוע 125 סמ"ק שלי, לא צריך ללכת למכון.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית