הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

שמן, רוסי, אבל יותר חזק ממך.

אלכס, מספיק עם המשחקים תתחיל לרדת לטווח נמוך כבר.
מתחילת הלוג אתה עושה אירובי:s59:

שבוע 7, אימון 3:

סקוואט דינאמי: 86kg x 10 x 2 (המשקל ממש עף).
פוש פרס: 60kg x 5, 70kg x 3, 80kg x 1, 90kg x 1, 96kg x 1, 101kg x 1, 106kg x 1 - failure, 106kg x 1 - failure, 103.5kg x 1

אחרי שנכשלתי פעמיים עם 106 קילו, ה 103.5 עלה בקלות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תתרכז יותר, זה היה הפוש פרס הכי קל שראיתי אותך עושה.
****** איזה נעילה מהירה.

שבוע 7, אימון 3:

סקוואט דינאמי: 86kg x 10 x 2 (המשקל ממש עף).
פוש פרס: 60kg x 5, 70kg x 3, 80kg x 1, 90kg x 1, 96kg x 1, 101kg x 1, 106kg x 1 - failure, 106kg x 1 - failure, 103.5kg x 1

אחרי שנכשלתי פעמיים עם 106 קילו, ה 103.5 עלה בקלות.

http://www.youtube.com/watch?v=I2kkdBGhgwk

אלכס בסקוואט דינמי אנשים נורמלים יכולים לעבוד עד75% מהRM1 שלהם ועדיין להעיף תמשקל , זה היה בוקס סקוואט נכון ?
פוש פרס לדעתי זה רק עניין של ריכוז כי הבעיה מתחילה אם אתה מפספס תנעילה הראשונה ואז אתה מתחיל להלחם עם המשקל ואז זה נטו כמה הטרייספס שלך חזק .

ברור שיש לנו תלונות, כשיש מישהו כמוך בפורום שמעלה 50 קילו משקל גוף וכל ההרמות בשבוע.
מה אתה ממליץ לי? להתחיל חיטוב? תראה, אני לא ענק כמוך כן? אולי כשאני אגיע למשקל המופרז של 80 קילו בעצמי אני אדע מה זה להיות כל כך גדול וחזק שאני אהיה חייב להכנס למאזן קלורי שלילי, כדי לחסוך מהעולם מאסה הזויה וכוח מפחיד שכזה.

אלכס בסקוואט דינמי אנשים נורמלים יכולים לעבוד עד75% מהRM1 שלהם ועדיין להעיף תמשקל , זה היה בוקס סקוואט נכון ?
פוש פרס לדעתי זה רק עניין של ריכוז כי הבעיה מתחילה אם אתה מפספס תנעילה הראשונה ואז אתה מתחיל להלחם עם המשקל ואז זה נטו כמה הטרייספס שלך חזק .

לא היה בוקס סקוואט. סתם סקוואט עם עצירה למטה. אני לא יודע מי האנשים הנורמליים שאתה מדבר עליהם אבל אני בהחלט לא יכול לעבוד על מהירות עם 75% מה1RM.

לא היה בוקס סקוואט. סתם סקוואט עם עצירה למטה. אני לא יודע מי האנשים הנורמליים שאתה מדבר עליהם אבל אני בהחלט לא יכול לעבוד על מהירות עם 75% מה1RM.

לעבוד על סקוואט דינמי בלי קופסא זה ליצנות , האמת שגם בלי שרשראות או גומיות זה פחות יעיל .
אנשים נורמלים זה מתאמנים לא מתקדמים מאוד , אתה מכיר כבר את כל ההסברים איך ככל שמתחזקים מורידים את האחוזים שעובדים בסקוואט דינמי , הטווח הוא עד 75% שבדרך ככל הוא למתאמנים מתחילים , 65 % גם מתאמנים יותר מתקדמים עובדים ...

למה בדיוק זה ליצנות בלי קופסא? זה עובד לא רע.

זה כשאתה עובד על להאיץ את המשקל כמה שיותר. בדרך כלל עושים את זה עם 40-60% מה1RM. האחוזים משתנים בהתאם למצב רוחו של לואי סימונס.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית