הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

שמן, רוסי, אבל יותר חזק ממך.

ממש לא אז הייתי שמן וזה היה באוף סיזן של הפוטבול
עכשיו אני אוכל מסודר ומתחרה בעד 82.5 קילו ולא משחק פוטבול (בסמולוב עליתי אולי 2 קילו משקל גוף)

בשורה האחרונה זה אחי בכלל

ממש לא אז הייתי שמן וזה היה באוף סיזן של הפוטבול
עכשיו אני אוכל מסודר ומתחרה בעד 82.5 קילו ולא משחק פוטבול

בשורה האחרונה זה אחי בכלל
אז למה אתה מתהדר בפוטבול ובשומן אם זה בכלל אחיך?פ

תום לא הבנתי

עשיתי סמולוב פעם ועל 95 קילו הגעתי ל240 סקוואט
שיחקתי 4 שנים פוטבול

אחר כך הפסקתי לשחק ורק אימנתי כוח שחקנים, ובמקביל התחלתי להתחרות PL התחרתי עד 90 ועכשיו עד 82.5
כשעשיתי סמולוב פעם שניה שקלתי באיזור 85 קילו כ 3 שנים אחרי הפעם הראשונה והגעתי שוב ל240 סקוואט

נתתי עוד דוגמא של אחי שהוא רק PL ועם סמולוב ג'וניור הגיע ל185 סקוואט על 67 קילו.

תום לא הבנתי

שיחקתי 4 שנים פוטבול

אחר כך הפסקתי לשחק ורק אימנתי כוח שחקנים, ובמקביל התחלתי להתחרות PL התחרתי עד 90 ועכשיו עד 82.5
כשעשיתי סמולוב פעם שניה שקלתי באיזור 85 קילו כ 3 שנים אחרי הפעם הראשונה והגעתי שוב ל240 סקוואט

נתתי עוד דוגמא של אחי שהוא רק PL ועם סמולוב ג'וניור הגיע ל185 סקוואט על 67 קילו.
מה לא הבנת?... אל תגיד את זה, זה מביך אותי... 🤭
יש תוכניות שעובדות מעולה לחלק ולאחרים פח זבל....

אני למשל מתעקש לשפר את הבנץ' בסמולוב ג'וניור ונכשל בלסיים סבב שלישי... 🙄

תום לא הבנתי

שיחקתי 4 שנים פוטבול

שמן היית ושמן תשאר יא בל1ט
אני חושב ששיחקת 3 לפי החישוב שלי כי התחלת שנה אחרי ופרשת שנה לפניי אבל אין ספק שזה בטוח עזר לך להתחזק המון, זה כל כך הרבה יותר פשוט כשלא מפורק כל הגוף

פריז. שונא את פריז.
חסר תקנה לחלוטין! מה יש לשנוא בפריז??
עיר יפיפיה, מאפיות מדהימות, אמנות בכל פינה וצרפתיות קוקטיות בבגדים אלגנטיים.
חסכתי לך את השופינג..

חסכתי לך את השופינג..

יש את הפריזאים שמבטלים את כל זה. אבל את מוזמנת לבוא 😍, המלון עליי, או יותר נכון על חשבון האירופאיים.

חסכתי לך את השופינג..

יש את מה שצ'רצ'יל אמר, פחות או יותר ממצה את הכל: "אלוהים ברא ארץ יפהפייה כמו צרפת, אז הוא היה חייב לאזן את זה בכך שברא את הצרפתים."

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית