לאוהבי המתוקים ללא סוכר וחובבי האפיה

• פותח/ת השרשור
ראיתי תודה 😃
לגבי ה PB2, זה חמאת בוטנים, לא ראיתי איזה משהו מיוחד שמה, בחברה השניה יש דברים מעניינים!.
שיגיעו הבקבוקים של דבינצ'י, אני אעדכן אותך, אני מאמין שזה יקח את החודש וחצי במשלוח הימי.
ראיתי אותם בארץ, אבל הם נמכרים בגדלים קטנים יותר ויקרים פי 3 בערך.

ל PRUSER, תחביב האפיה היה אצלי תמיד, עכשיו יש זמן פנוי, אז יש לי זמן לפתח אותו 😉

לא תהיה המהנדס הראשון שהחליף מקצוע, וכל האופים התחילו מזה שמכרו עוגות לחברים.. אל תבטל את הפוטנציאל שיש בסיטואציה 😃

חמאת בוטנים אבל חמאת בוטנים עם 85 % פחות קלוריות, ויש ל WALDEN FARMS מוצרים מטורפים כמו סירופי שוקולד למיניהם וקטשופים שווים
:| אני מכור לדברים האלה חח זה שימושי

זה עצוב מאוד שאנשים לא מגיעים לרמה של שגיא קלב, אפילו לא לקמצוץ מהידע שלו ומזלזלים בו.
בנתיים תגיעו לרמה שלו, אז יהיה לכם את הזכות לזלזל בו, או בכלל להעביר עליו ביקורת.
מאז שהתחלתי לעבוד איתו יש לי תוצאות שבחיים לו חשבתי שאצליח להגיע אליהם (אחרי מסה 12% שומן).

וכן זה מדובר אליך THE-SUN.
אני אגיד לך מה עצוב יותר - זה שאתה משווה אותי, אותך, או כל בנאדם אחר אליו.
זה שאתה לא מאמין בתוצאות שאתה אמור להגיע אליהן בשלב מסויים ב"קריירה" לא עושה אותו קוסם.

"בנתיים תגיעו לרמה שלו" נשמע כמו משפט של גרופי.

חמאת בוטנים אבל חמאת בוטנים עם 85 % פחות קלוריות, ויש ל WALDEN FARMS מוצרים מטורפים כמו סירופי שוקולד למיניהם וקטשופים שווים
:| אני מכור לדברים האלה חח זה שימושי
אבל כל מה שטוב בחמאת בוטנים (ככה גם עם טחינה) זה שיש הרבה קלוריות...✌️

ממתי לא לאכול מוצרי חלב = ידע?
אני לא בקטע של ללכת ראש בראש או להעליב או משהו בסיגנון, אני ממש בקטע של להבין את ההגיון ואני לא מבין מצטער.

• פותח/ת השרשור
אוקי, גם אני לא מבין את ההיגיון, אבל אני יכול לומר שעם תוצאות לא מתווכחים, בנתיים כל התקופה לפני שהכרתי את שגיא, הייתי עושה חיטובים/מסה לפי הספר, אבל(וזה אבל גדול) כל התזונה שלי הייתה מבוססת מוצרי חלב, גבינות, יוגורטים, חלב, שייק חלבון מי גבינה.
רק פעם אחת ביום מנת חזה עוף.

בחיטוב באותה תקופה הגעתי רק ל 12% שומן והייתי לפני כן 20%, לאחר מכן במסה שוב עליתי ל 20%.

מאז ששגיא נתן לי תפריט, איזה פלא התחלתי לרדת טבעי בצורה יפה מאוד, אח"כ עברתי למסה והופ שוב אני עולה יפה וכמעט ללא שומן, הבן אדם הזה הוא תזונאי ספורט, יש לו תוצאות מרשימות והוא חטוב כל השנה.
בארה"ב יש דעה שמוצרי חלב אינם טובים לפיתוח גוף, עובדה שהרמה שמה גבוהה ובארץ היא נמוכה, אני מאמין שיש סיבה לכך.
בנוסף הם מאמינים בגישה של דגנים מלאים ולא מעובדים בכלל, אפילו כמעט והם לא אוכלים לחם (לא משנה לבן/מלא).
מאז שהתחלתי לעבוד עם שגיא(הכסף כרגע לא משנה כמה אני משלם לו), אני רק מקבל תגובות חיוביות מאנשים, ממש אהבו את השיפור שעברתי, הרחבתי את הכתפיים, כבר ציינתי שבחיים שלי לא הייתי באחוז שומן כזה אחרי מסה.
אז אפשר להמשיך לזלזל בו, כמו שאתם עושים, לי זה לא משנה. כי אני יודע שאני עובד עם אחד התותחים בתחום.

ול THE-SUN אין לי שום שאיפה להיות כמוהו, אני שמח מאוד שאני עובד עם בחור כזה, כי חוץ מפיתוח גוף/פיטנס הוא גם אחלה בן אדם וממש כיף לדבר איתו, אין לו שום טיפת פוזה והוא ממש אכפתי.

נ.ב - מישהו שהוא מר ישראל, אמר לי בעצמו שאם יש אחד שיודע איך לחטב אנשים - זה שגיא קלב. ולא משנה מי זה.

תעשה מה שטוב לך, אבל תזכור שצריך באלאנס, ולא לאכול מוצרי חלב = קצת מוגזם.

אוקי, גם אני לא מבין את ההיגיון, אבל אני יכול לומר שעם תוצאות לא מתווכחים, בנתיים כל התקופה לפני שהכרתי את שגיא, הייתי עושה חיטובים/מסה לפי הספר, אבל(וזה אבל גדול) כל התזונה שלי הייתה מבוססת מוצרי חלב, גבינות, יוגורטים, חלב, שייק חלבון מי גבינה.
רק פעם אחת ביום מנת חזה עוף.

בחיטוב באותה תקופה הגעתי רק ל 12% שומן והייתי לפני כן 20%, לאחר מכן במסה שוב עליתי ל 20%.

מאז ששגיא נתן לי תפריט, איזה פלא התחלתי לרדת טבעי בצורה יפה מאוד, אח"כ עברתי למסה והופ שוב אני עולה יפה וכמעט ללא שומן, הבן אדם הזה הוא תזונאי ספורט, יש לו תוצאות מרשימות והוא חטוב כל השנה.
בארה"ב יש דעה שמוצרי חלב אינם טובים לפיתוח גוף, עובדה שהרמה שמה גבוהה ובארץ היא נמוכה, אני מאמין שיש סיבה לכך.
בנוסף הם מאמינים בגישה של דגנים מלאים ולא מעובדים בכלל, אפילו כמעט והם לא אוכלים לחם (לא משנה לבן/מלא).
מאז שהתחלתי לעבוד עם שגיא(הכסף כרגע לא משנה כמה אני משלם לו), אני רק מקבל תגובות חיוביות מאנשים, ממש אהבו את השיפור שעברתי, הרחבתי את הכתפיים, כבר ציינתי שבחיים שלי לא הייתי באחוז שומן כזה אחרי מסה.
אז אפשר להמשיך לזלזל בו, כמו שאתם עושים, לי זה לא משנה. כי אני יודע שאני עובד עם אחד התותחים בתחום.

ול THE-SUN אין לי שום שאיפה להיות כמוהו, אני שמח מאוד שאני עובד עם בחור כזה, כי חוץ מפיתוח גוף/פיטנס הוא גם אחלה בן אדם וממש כיף לדבר איתו, אין לו שום טיפת פוזה והוא ממש אכפתי.

נ.ב - מישהו שהוא מר ישראל, אמר לי בעצמו שאם יש אחד שיודע איך לחטב אנשים - זה שגיא קלב. ולא משנה מי זה.

מעניין לראות איך התפריט שלך נראה, אם תעלה אותו זה יכול להיות מעניין ותכלס יש משהו בקשר לחלב, בתקופה שהפסקתי לצרוך מוצרי חלב הייתי הרבה הרבה יותר "יבש".

• פותח/ת השרשור
הייתי שמח להעלות אותו, אבל עקב זכויות (של שגיא), אני לא יכול לפרסם אותו, הוא לא מוכן.

אני יכול לספר שרב התזונה שלי מבוססת על חזה עוף, בשר אדום רזה (פעם ביום), ביצים בבוקר.
פחמימות: שיבולת שועל, אורז מלא/לבן (לא משנה איזה), בטטות.

אני כן צורך פה ושם חלב, בנס קפה שאני שותה, אני בד"כ מוסיף קצת חלב, לא יותר מדיי.

הייתי שמח להעלות אותו, אבל עקב זכויות (של שגיא), אני לא יכול לפרסם אותו, הוא לא מוכן.

אני יכול לספר שרב התזונה שלי מבוססת על חזה עוף, בשר אדום רזה (פעם ביום), ביצים בבוקר.

אני כן צורך פה ושם חלב, בנס קפה שאני שותה, אני בד"כ מוסיף קצת חלב, לא יותר מדיי.

כמה חלבון/פחמימה/שומן בערך אתה צורך?

*אתה מתסף בסידן קרבונט?

• פותח/ת השרשור
כן יש לי סידן במולטי ויטמין.
אני לא חישבתי כמה חלבון/פחמימה/שומן אני צורך, אני לא הולך ע"פ הספר, חלבון אני צורך בערך 310-320 גרם ליום.

אז, לטענתו, איזה מרכיב בחלב(ומוצריו) מהווה בעיה?

כן יש לי סידן במולטי ויטמין.
אני לא חישבתי כמה חלבון/פחמימה/שומן אני צורך, אני לא הולך ע"פ הספר, חלבון אני צורך בערך 310-320 גרם ליום.

הבנתי,
בכל מקרה אתה עובד עם איש שאכן מומחה בנושא ולכל המתנגדים כמו שאומרים עם תוצאות לא מתווכחים.

שיהיה בהצלחה איש.

זה המתכון האחרון שהכנתי, עוגת קקאו עם ציפוי שוקולד לבן:

לבסיס:

3 כוסות קמח מלא
1/3 כוס אבקת קקאו ללא סוכר
1/3 כוס שמן קנולה
1.5 כפיות סטיביה 90% אבקה.
שקית אבקת אפיה
3 כוסות מים
3 כפיות תמצית בטעם חמאה של WATKINS
3 כפיות תמצית בטעם קרמל של WATKINS
3 כפיות תמצית בטעם קוקוס של WATKINS

לציפוי:
שקית פודינג ללא סוכר ושומן של JELL-O בטעם שוקולד לבן
2 כוסות חלב דל שומן או 0% שומן.

הכנת הבסיס:

מערבבים את החומרים היבשים, מוסיפים את המים, שמן ומערבבים, מוסיפים את התמציות ומערבבים.
אופים במשך 40 דקות בטמפ' 150 מעלות בתבנית אינגליש קייק גדולה או תבנית עגולה 24, מכניסים לבסיס קיסם ומוציאים, במידה ויש סימנים של נוזל, יש לאפות עוד, במידה ולא אפשר להוציא.
לצנן את הבסיס למשך שעתיים-שלוש.

הכנסת הציפוי:
במיקסר מקציפים 2 כוסות חלב עם האינסטנט פודינג, מוזגים את התערובת אל הבסיס עם מרית.
מכניסים למקרר למשך 4-5 שעות כדי שיתקרר טוב.

וזהו זה מוכן 😃

אופציה שניה:

עוגת קפה עם ציפוי ריבת חלב:

לבסיס:
3 כוסות קמח מלא
2 כפות אבקת קפה נמס
3 מקלות וניל או 3 כפיות תמצית וניל אמיתי (לא כמו של אפיכל - על בסיס ונילין).
1.5 כפיות אבקת סטיביה 90%
שקית אבקת אפיה
2 כוסות חלב דל שומן
1/3 כוס שמן קנולה
לציפוי:
שקית אינסטנט JELL-O ללא סוכר ושומן בטעם ריבת חלב BUTTERSCOTCH
2 כוסות חלב דל שומן

הוראות הכנה לבסיס:
מערבבים את החומרים היבשים, מוסיפים את הנוזלים ולבסוף את גרגירי הוניל/תמצית וניל.
אופים למשך 40 דקות בטמפ' 150 מעלות, בתבנית אינגליש קייק גדולה/תבנית עגולה 24
מצננים למשך שעתיים-שלוש.

הוראות הכנה לציפוי:
מקציפים במיקסר 2 כוסות חלב עם שקית אינסטנט ריבת חלב, מוזגים את התערובת אל הבסיס עם מרית ומצפים.

מכניסים למקרר למשך 4-5 שעות.

בתיאבון.
וכמה קלוריות יש בערך בכל העוגה הזו?

שגיא נמצא בחו"ל לא?
אז בעצם באבקת חלבון אתה לא משתמש?

• פותח/ת השרשור
כן אנחנו מדברים טלפונית ובאי מייל, אני כן משתמש באבקת חלבון, בזה אין בעיה.

ל PHOENIX, אין לי מושג, באמת שזה לא מה שמטריד אותי.

תגיד משיןהד הזמנת את ה DAVINCI ממשתמש בשם tozgiftsandnovelties ?

• פותח/ת השרשור
לא, הזמנתי מאתר פרטי את הדברים, כי ב EBAY המשלוח הוא גבוה, באתר פרטי הם מחשבים את המשלוח ע"פ המשקל ואז זה יוצא יותר זול.
מ BOBATEADIRECT.COM
הזמנתי 4 סירופים של DA VINCI ו 2 של TORANI.

נכנסתי לאתר שם אבל איך עשית CHECKOUT? ב CHECKOUT שם מופיע רק USA..

Back
למעלה תחתית