הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לאוהבי המתוקים ללא סוכר וחובבי האפיה

• פותח/ת השרשור
נכון, אני משתמש בשירותים של USHOPS, אתה שולח את החבילה לכתובת באמריקה ומשמה זה מועבר לארץ.
http://www.ushops.co.il

נרשמתי וקיבלתי כתובת, רגע אני יכול להזמין עכשיו אז מכל אתר פרטי ולשלוח לכתובת שקיבלתי - וזה יגיע לי לדואר פה בישראל ואני ישלם רק את העלות של המשלוח שכביכול לכתובת שלי באמריקה?

• פותח/ת השרשור
כן, אתה משלם ל USHOPS באמצעות PAYPAL, אותו דבר גם ל BOBATEADIRECT.

ברגע שמגיעה החבילה ל USHOPS, הם בודקים שהכל בסדר בחבילה, אם כן הם שולחים לך הודעה במייל שאתה צריך לשלם עבורה, יש 2 סוגי משלוח - אווירי וימי, אני בחרתי בימי כי הוא זול.
הימי מחושב ע"י הנפח של החבילה, האווירי על משקל או נפח (היקר מבין השניים), לסכום הזה נוסף מכס+מיסים במידה ויש, במידה ואין רק 2$ אגרת רישומון.

בוא נגיד אני רוצה להזמין משהו מ האתר של WALDENFARMS, אני שולח אותו לכתובת שלי בארה"ב, משלם על המשלוח בארה"ב כולל המוצר עצמו + ה 17 דולר ל USHOPS על המשלוח שלהם נכון?

• פותח/ת השרשור
לא בדיוק, חישוב המשלוח אינו 17$ ל USHOPS, אלא ע"פ נפח החבילה, המשלוח הימי ל USHOPS מתחיל מ 17$, בד"כ במה שהבאתי עד עכשיו זה נע בסביבות ה 40$ למשלוח.

אבל בגדול כן, עלות המוצרים+עלות השילוח בתוך ארה"ב+עלות השילוח של USHOPS+מכס ומיסים במידה ויש.
תשתדל שלא לעבור את ה 8-9 ק"ג בחבילה, כדי שלא יעשו לך סתם בעיות עם משרד הבריאות (זה הגבול בין יבוא אישי למסחרי).

אצלי 6 הבקבוקים שקלו 7.8KG, אז לא הייתה שום בעיה עם זה.

הבנתי, רגע וכמה אתה שילמת על המשלוח שלך על כל הבקבוקים? (לא בתוך ארהיב, אני מדבר כמה שילמת ל USHOPS)..

• פותח/ת השרשור
42$ כולל אגרת רישומון, לא יצא לי מכס+מע"מ כי הקבלה הייתה על ערך 38.80$ - ערך המוצרים.

Machinehead

התכניות אימון שלך משתנות בהתאם לחיטוב/מסה? האם אתה נוהג לבצע GIANT SETS ומנוחות קצרות של 30-40 שניות כמו ששגיא טוען שזה משפיע עליו הכי טוב?

• פותח/ת השרשור
לגבי GIANT SETS כן, לגבי המנוחה, זה מאוד תלוי יש תרגילים שכן יש כאלו שלא.
וכן התוכניות משתנות בהתאם לחיטוב/מסה, יותר אירובי, פחות אירובי וכו'.

walden farms שולחים לארץ?

יש מצב להשיג את המוצרים שלהם בארץ?
אני רוצה להזמין ולכן אם מישהו רוצה להצטרף להזמנה אני אשמח.

walden farms שולחים לארץ?

יש מצב להשיג את המוצרים שלהם בארץ?
אני רוצה להזמין ולכן אם מישהו רוצה להצטרף להזמנה אני אשמח.
אני רציתי להזמין אבל המשלוח שלהם ממש ממש יקר.. 35 דולר משלוח \=

אנורקסים

אתה צודק, אסור לאכול בחיטוב דברים טעימים וסוכר זה משמין.

חלאס, מתי תבין שאתה לא מצחיק ותצא רגע מהבועה הזאת של ההארדקור.
למה לאכול סתם קלוריות? עוד 200 קלוריות זה עוד 20 דק' אירובי - לא חבל? כל דקת אירובי זה עינוי סיני, אז למה לאכול את ה200 קלוריות האלה שלא נותנות לך כלום [חוץ מזה שתוכל להגיד "אכלתי סוכר בחיטוב אני מגניב"] כשיש תחליפים מצויינים במקום?

היית מת לשרוף 200 קלוריות ב 20 דקות אירובי.

זה הרבה או קצת לא הבנתי?

חלאס, מתי תבין שאתה לא מצחיק ותצא רגע מהבועה הזאת של ההארדקור.
למה לאכול סתם קלוריות? עוד 200 קלוריות זה עוד 20 דק' אירובי - לא חבל? כל דקת אירובי זה עינוי סיני, אז למה לאכול את ה200 קלוריות האלה שלא נותנות לך כלום [חוץ מזה שתוכל להגיד "אכלתי סוכר בחיטוב אני מגניב"] כשיש תחליפים מצויינים במקום?

כי 200 קלוריות זה כלום , וזה לא קשור להארדקור .
בכלל חיטוב של לאכול קלקר ולעשות המון אירובי זה מפגר .
שמע פשוט תעשה אימון אתלטיקה , תרגילי זריזות מהירות וקפיצות .
נותן לך הרבה יותר מלעשות שעה על אליפטי .

Back
למעלה תחתית