עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תיאורטית הכל פשוט, אבל כשאתה בקושי מסיים חזרה אחרונה.........
פרס ידוע כתרגיל הכי קשה וכולם נתקעים בו בסופו של דבר [רובנו הגדול במשקלים נמוכים יחסית], להימנע מלהגיע לטכניקה לקוייה זה כמעט בלתי אפשרי למתאמן כוח.לדעתי עדיף לך להקפיד על טכניקה טובה ונכונה, גם אם זה אומר שתעשה חזרה אחת פחות או 5 קילו פחות
אתה לא צריך לקנות את זה, בישיבה אכן יש יותר לחץ על החוליות. הייתי מביא לך רפרנס אבל אין לי כוח לחרוש עכשיו על גוגל - תעשה את זה בעצמך אם מעניין אותך ואתה רוצה לדעת את האמת ולא סתם לחשוב דברים לא נכונים ללא ביסוס
אתה צודק אבל זה כדי לשמור על הגב. הבריאות של הגב שלי יותר חשובה לי מהיקף הכתפיים
חוץ מזה שיש אחלה תרגילים אחרים לכתפיים (חתירה מלמטה, הרחקה. כתף קדמית: כפיפה בשיפוע, מקבילים צהר. כתף אחורית: הרחקה אופקית בפולי, חתירה אופקית)
יש לי כאבים מתחת לעצם הזנב זה יותר בישבן איפה שהחולייה האחרונה בערך.
זה בא לי מהדדליפט ואני עושה עם טכניקה טובה.
זה כואב בעיקר שאני לוחץ חזק על הנקודה ושאני יושב ישיבה ממושכת.
מה לעשות?
ומדדליפט יכולה להיות שחיקה של העצם?
באימון האחרון לא כאב לי בכלל ולא הרגשתי לחץ.בול מה שהיה לי בגב....זה מהסקוואטים\דדליפט.
100%
אל תתאמן על דלליפט\סקוואטים. שמע לי.
לך ליעוץ רפואי.
לי היה בעיה חיבור של הגב לאגן, עשיתי סקוואטים ודלליפט שנה וחצי .סבלתי מכאבים כאלה.
בסוף התפתח לי לנזק חמור באגן\מותנים.
בדיוק כמו הכאבים שלך מתחת לעצם הזנב בטוסיק וטיפה ברגל, תמשיך להתאמן עם
הכאבים = אחרי כמה זמן לא תתצליח ללכת אפילו .
עכשיו בשביל לקום מהמיטה בבוקר אני לוקח משככי כאבים....
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=34642
באימון האחרון לא כאב לי בכלל ולא הרגשתי לחץ.
גם הכאבים האלה לא באו אתמול.
אני צריך ללחוץ חזק על הנקודה בשביל להרגיש אותה קצת כואבת.
אולי הטכניקה שלך לא הייתה טובה? כמה היית מרים ולכמה חזרות?בדיוק כמו שהיה לי. בהתחלה היה לי פעם כואב פעם לא,
שהייתי יושב ליד המחשב היה כואב לי או שהייתי סתם לוחץ, אחרי שנה + , נגרם לי נזק,
ולפי בדיקות אחרונות כנראה בלתי הפיך אני לא אומר שאולי זה מה שיש לך, אניאומר לך היה לי אחד על אחד סימנים כמוך.
אולי הטכניקה שלך לא הייתה טובה? כמה היית מרים ולכמה חזרות?
חוץ מזה תראה הרבה פאוורליפטרים שאין להם את מה שיש לך והם מרימים הרבה יותר ממך.
אולי ההיפ דרייב היה חזק מידי והוא קצת פגע בטכניקה וגרם להיפראקסטנשן?התכניקה שלי הייתה טובה בסקוואט ודדליפט, תמיד חשבתי שלא, אבל היא הייתה טובה.
זה לא קשור סקוואט+ דלליפט בעומס כזה באימון אחד זה מה שהרס לי את האגן.
סקוואט 120 ל 5
דדליפט 147 ל 5
בקיצור אל תקשיב לי לך להתאמן 😣 אין מה לעשות יש אנשים שהתוכנית לא מתאימה להם.
האמת שזאת שאלה טובה
אני חושב שההיפר אקסטנשן נגרום יותר מזה שהיד בהרחקה מלאה למעלה, ופחות מההישענות אחורה בגלל המוט
אבל אני אבדוק את זה
מחר אני במשמרת, אני אנסה את זה ואחזיר תשובה
(למרות שאני די סקפטי כי ניסיתי הרגע רק עם הידיים ואם אתה מעלה את היד לאיפה שהיא צריכה להיות - מעל הגוף, אתה עדיין מרגיש את הפשיטה בגב)
אגב שינוי בשרירים לא יהיה