הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לתפריט חיטוב

tamirgrama1

משתמש מתחיל
52
0
נק' מוניטין:
0
52
0
שלום
אני שוקל 82 כרגע הייתי בדל פחמימה והתוצאות לא היו מי יודע מה בכלל...
אני מאוכזב מהחיטוב שהייתי בו ירדתי בידיים בעיקר יצאתי לשבועיים ניטרלי כרגע אני שוקל 82 על 16-17%
1. איזה חיטוב יותר יועיל לי דל פחמימה או רגיל?
2.ועכשיו כשאני יוצא מהניטרלי לחיטוב אני ישר מקצץ 500 קלוריות עד שאני נתקע במשקל ומוריד עוד 200 וכו'?

שלום
אני מאוכזב מהחיטוב שהייתי בו ירדתי בידיים בעיקר יצאתי לשבועיים ניטרלי כרגע אני שוקל 82 על 16-17%
2.ועכשיו כשאני יוצא מהניטרלי לחיטוב אני ישר מקצץ 500 קלוריות עד שאני נתקע במשקל ומוריד עוד 200 וכו'?
1.אני לא מכיר אותך והנתונים שלך אז אי אפשר לדעת....
2.אני מציע לך להתחיל עם גרעון של 400 ובמידה ואחרי כמה זמן אתה לא תרד מחצי קילו בשבוע תקצץ ב100 וכו'

• פותח/ת השרשור
מתי נתונים אחי1.72 שוקל 82 16-17%
ואיך אני אמור להגיע לדל פחמימה מנייטרלי? הרי אני לא יכול ביום אחד אני לא יכול להוריד את כל הפחמימות .. אז איך אני אמור לקצץ לדל?

מתי נתונים אחי1.72 שוקל 82 16-17%
ואיך אני אמור להגיע לדל פחמימה מנייטרלי? הרי אני לא יכול ביום אחד אני לא יכול להוריד את כל הפחמימות .. אז איך אני אמור לקצץ לדל?
לאט לאט לקצת פחמימות ...מדי שבוע

• פותח/ת השרשור
תודה.. עוד בבקשה אני ממש צריך את העזרה שלכם ... ברצוני להדגיש שהייתי על דל בערך חודשיים ויצאתי שבועייםן ניטרליי ועכשיו חזרתי לגרעון של 400 קלוריות

יכול להיות שכן ויכול להיות שלא תלוי בגנטיקה שלך ואיך אתה מגיב לדל פחמימה למרות שבאחוז שומן שלך אין לך כ''כ מה לחפש שם זה סתם יהיה סבל ויקר

שלום
1)חיטוב רגיל עם כמות מספקת של פחמימה חבל לסבול סתם בכאלה אחוזי שומן
2) כן אתה ישר מוריד 500

בעיקרון כן אבל המליצו לך להתחיל עם גירעון של 400 על מנת שלא תתקע מהר . זה לא אומר בהכרח שתתקע מהר עם 500 אבל בהתחלה ממליצים לקצץ ב400 מהסיבה שציינתי מקודם

אתה לא חייב לעשות דל פחמימה.

בכל אופן זו דיאטה שאם מבצעים אותה הכון התוצאות טובות במייחוד בשל היעדר נוזלים. אבל היא יותר "קשה" פסיכולוגית.

עכשיו כניסה לדל פחמימה - עדיף לעשות בחיתוך מהיר של הפחמימות בהתחלה ולא בהדרגה כפי שטוען לייל בספרו.

אתה לא חייב לעשות דל פחמימה.

בכל אופן זו דיאטה שאם מבצעים אותה הכון התוצאות טובות במייחוד בשל היעדר נוזלים. אבל היא יותר "קשה" פסיכולוגית.

עכשיו כניסה לדל פחמימה - עדיף לעשות בחיתוך מהיר של הפחמימות בהתחלה ולא בהדרגה כפי שטוען לייל בספרו.
על מה זה מבוסס ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית