הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים בשרירי הבטן (בצדדים) בזמן ריצה

• פותח/ת השרשור orel_v
  • פורסם בתאריך

orel_v

משתמש מתחיל
176
2
נק' מוניטין:
2
176
2
בזמן האחרון יש לי כאבים בשרירי הבטן שנמצאים בצדדים בזמן ריצה, הכאבים הם בשני הצדדים של הבטן.
זה סימן של עבודה מאומצת מידי אחרי הרבה זמן שלא עשיתי ריצה או משהו אחר?
תודה רבה על העזרה.

אם אני זוכר נכון, זה או שאתה לא בכושר, או נשימה לא נכונה, או שתיית מים\אוכל בקרוב מידי לריצה.

• פותח/ת השרשור
אם אני זוכר נכון, זה או שאתה לא בכושר, או נשימה לא נכונה, או שתיית מים\אוכל בקרוב מידי לריצה.

אני חושב שאם זה בעיה של תזונה זה אמור לבוא עם תחושה של בחילה.. ושזה אמור להיות בבטן התחתונה.
בקשר לנשימה לא נכונה אני מאמין שזה אמור להיות כאב רק בצד אחד.
אחרי שבקושי עמדתי מהכאבים ישבתי 2 דקות ואז לא הרגשתי כלום.. המשכתי בהליכה בשביל שלא נאמץ יותר מידי

אני חושב שאם זה בעיה של תזונה זה אמור לבוא עם תחושה של בחילה.. ושזה אמור להיות בבטן התחתונה.
בקשר לנשימה לא נכונה אני מאמין שזה אמור להיות כאב רק בצד אחד.
אחרי שבקושי עמדתי מהכאבים ישבתי 2 דקות ואז לא הרגשתי כלום.. המשכתי בהליכה בשביל שלא נאמץ יותר מידי

זה נפוץ בקרב רצים מתחילים.
1) תזונה לפני הריצה -3-5 בלכמיות חלבון מןחי\ חלב.
2) נשימות עמוקות עדיפות על קצרות,הפליטה של האויר עם נגיעה של רגל שמאל בקרקע, עם כואב לך בשמאל אז ימין פליטה.
3) תשפר את הכושר.
4)מתיחות.
וזהו בעיקרון, זה השרפת שלך - אתה יכול לרשום כאבים בשרפת ולמצוא חומר מעמיק בנושא, בהצלחה.

סרעפת*

Back
למעלה תחתית