הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזה אימון ריצה טוב יותר להרזיה כך שיראו שרירי הבטן?

• פותח/ת השרשור oRanC
  • פורסם בתאריך

oRanC

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
הייתי בטוח שריצה ארוכה של למעלה משעה ו10 קילומטר ממש תורמת להרזיה כך ששרירי הבטן יראו יותר, אבל מלקרוא את המדריך הזה What is High Intensity Interval Training? | Davey Wavey Fitness או מדריכים אחרים אני רואה שריצה קצרה בעצימות גבוהה יותר יעילה (במדריך שנתתי הכוונה היא לריצה בספרינט לדקה ואז ג'וגינג ל90 שניות, ככה רבע שעה).

אז מה עדיף? ריצה קלה לאורך שעה וחצי, או ריצה בעצימות גבוהה לאורך רבע שעה?

ריצה קלה לאורך שעה וחצי ככה או ככה נראה לי מיותר אלא אם אתה רוצה להיות טוב בריצות ארוכות
לגבי איזו ריצה עדיף בכללי, אפשר אפילו חצי שעה בעצימות בינונית 3 פעמים בשבוע, וגם מה שאתה פירסמת זה טוב, אבל אולי לא כדאי שתתחיל מזה, אלא תתרגל לזה לאט לאט, כי זה לא פשוט כמו שזה נשמע

לגבי מה עדיף בשביל שיראו את הריבועים, אז אף אחד מהם
נתחיל מזה שבשביל שיראו את הריבועים צריך 2 דברים" שיהיו לך ריבועים, ושיהיה לך אחוז שומן נמוך יחסית

את השרירים אתה בונה באימוני משקולות וכוח, אחרת הם סתם יראו כמו גבשושיות
את אחוז השומן הנמוך אתה משיג ע"י צריכה של פחות קלוריות ממה שאתה מוציא, זה יעזור לך לרדת במשקל עד למצב שבו רואים אותן
אירובי יכול מאוד לעזור במטרה, אבל הוא לא הכלי היחיד, ודווקא העיקרי הוא תזונה

Back
למעלה תחתית