הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה רגליים והערכת א.ש

ElemenTal

משתמש פעיל
832
26
נק' מוניטין:
633
832
26
טוב אז עבר עוד חודש מאז העדכון הקודם, לא יודע בידיוק מה עשיתי בחודש הזה, כנראה לא הרבה, כי נשארתי על אותו משקל... אבל למרות זאת אני רואה ומרגיש הבדל קטן לאומת חודש לפני (לא הבדל של חודש אבל גם משהו...)
כנראה שיוהימבין זה באמת לא כדורי קסם וצריך להמשיך לשמור על תפריט... קיצר עכשיו שבועיים אחרונים אני מתכוון כן להשקיע ומקווה שיצא מזה משהו...
בקיצור מה הערכה שלכם לבינתיים:

...בטן מכווץ.....בטן רפוי.......בטן מכווץ
DSCF2934.jpg DSCF2958.jpg DSCF2959.jpg

ושאלה לגבי אלכוהול:
גם בחודש האחרון הזה התחלתי לשתות 2-3 פעמיים בסופי שבוע, 0.5-1 ליטר בירה כל פעם ולפעמים גם עוד כמה שוטים... עכשיו הבנתי שבכללי זה לא מומלץ בחיטוב, וגם קראתי משהו שאחרי צריכה של אלכוהול חימצון השומן (או משהו כזה) יורד משמעותית, אבל למרות זאת במחקר שעשו בתווך ארוך בין שתי קבוצות לא היה הבדל. ובאותו מאמר נאמר שגם לשתות כוס יין ביום זה בסדר גמור... אז מה דעתכם בנושא ?

כ12~ אחוז שומן
לגבי האלכוהול לדעתי יותר מדי אם בא לך אלכוהול אז למשל 0.5 ליטר פעם בשבוע יהיה במקום לא יותר מדי

רגליים מפותחות.

13 א.ש.

כי שם מסתבר היית מכווץ - ופה אתה לא מכווץ וזה נראה 13 א.ש

אני שונא את כל ההערכות שומן האלה, כאילו 11 או 13 זה ממש משנה. העיקר שנראה סבבה.
אבל סתם שאלה כללית לאשש תיאוריה שיש לי - בחודש הזה שעבר ושלא עלית בו במשקל בכלל, אכלת יותר פחמימות?

• פותח/ת השרשור
אבל סתם שאלה כללית לאשש תיאוריה שיש לי - בחודש הזה שעבר ושלא עלית בו במשקל בכלל, אכלת יותר פחמימות?
אתה מתכוון אולי שלא ירדתי במשקל ?
לא זוכר בידיוק, אבל היו הרבה ימים שהייתי סתם מתחיל לטחון... ויוצא חמישי שישי שבת ושותה ליטר בירה וכמה צ'יסרים בכל פעם... שזה המון פחמימות...

איזה תיאוריה ??? הכוונה שלך זה שיורדים בשומן אבל לא רואים ירידה במשקל הגוף בגלל הנוזלים שנצברו בגלל הפחמימה? (יורדים שומן ועולים קצת נוזלים...)?

איך עבדת רגליים בתקופת החיטוב? האמת שהן נראות הכי מרשים, בגלל זה שאלתי כמה הסקוואט.

איזה תיאוריה ??? הכוונה שלך זה שיורדים בשומן אבל לא רואים ירידה במשקל הגוף בגלל הנוזלים שנצברו בגלל הפחמימה? (יורדים שומן ועולים קצת נוזלים...)?
הכוונה שלי שאפילו אם נשארים על נייטרלי אבל אוכלים יותר פחמימות, אנשים יראו יותר נוזליים גם אם הם לא עלו גרם במשקל.

הכוונה שלי שאפילו אם נשארים על נייטרלי אבל אוכלים יותר פחמימות, אנשים יראו יותר נוזליים גם אם הם לא עלו גרם במשקל.

התיאוריה שלך נכונה, לפחות לגבי.
זה קרה לי ברגע שסיימתי את החיטוב והתחלתי מסה בהדרגה אז התחלתי לאכול קצת פחמימות, כל שבוע הוספתי בערך 50 גרם פחמימה,
זאת אומרת שהוספתי פחמימות אבל עדין הייתי על מאזן שלילי ונראיתי יותר נוזלי ופחות יבש בלי לעלות גרם אחד במשקל גוף

התיאוריה שלך נכונה, לפחות לגבי.
זה קרה לי ברגע שסיימתי את החיטוב והתחלתי מסה בהדרגה אז התחלתי לאכול קצת פחמימות, כל שבוע הוספתי בערך 50 גרם פחמימה,
זאת אומרת שהוספתי פחמימות אבל עדין הייתי על מאזן שלילי ונראיתי יותר נוזלי ופחות יבש בלי לעלות גרם אחד במשקל גוף
אני רואה את זה על עצמי גם. אני חודש לא בחיטוב, לא עליתי גרם (למעשה, ירדתי חצי קילו מסוף החיטוב) אבל אני פשוט יותר נוזלי.

אני רואה את זה על עצמי גם. אני חודש לא בחיטוב, לא עליתי גרם (למעשה, ירדתי חצי קילו מסוף החיטוב) אבל אני פשוט יותר נוזלי.

בדיוק מה שקרה לי, אחד לאחד.
סיימתי את החיטוב, העלתי פחמימות אבל המאזן עדין היה שלילי, הורדתי טיפה אירובי, ירדתי חצי קילו - קילו בערך, אבל נראתי יותר נוזלי ופחות חטוב.

זה קורה רק לשמנים לשעבר\אנשים עם נטייה להשמנה, כל הזין!😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית