הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון דיאטות של בילדרים

• פותח/ת השרשור Cobb
  • פורסם בתאריך

Cobb

משתמש פעיל
941
38
נק' מוניטין:
1,021
941
38
90%+ ממפתחי הגוף שראיתי או קראתי עליהם דוגלים בדיאטות שבהן הם לא צורכים מזונות כמו לחם, אורז לבן, דגים (לפני תחרויות בעיקר), חלב ועוד וטוענים שזה פוגע בהתקדמות ומקשה לאבד שומן. כמו כן, הרבה מהם טוענים שצריך לאכול כל 3 שעות ולחלק את הפחמימות, חלבונים ושומן באופן שווה יחסית בין כל הארוחות, וגם נמנעים מלאכול אוכל "שומני" כמו גבינות, בשר בקר או כל דבר שהוא מעל 1% כי זה "יגרום להעלה בשומן".
יש ביסוס כלשהו לכל הטענות האלה? קראתי בהרבה מקומות שהרוב זה שטויות, אבל מוזר לי שכל כך הרבה מתאמנים בעלי התקדמות מרשימה מקפידים על זה אפילו שפורסמו גם מחקרים מנגד.

דווקא אורז הם אוכלים בכמויות(גם לבן), גם דגים.
הם באמת נמנעים ממוצרים שיש בהם גלוטן(סוג של חלבון), הבנתי שזה בגלל שהם רוצים שכל החלבון שלהם יהיה מלא והם רוצים באמת לעקוב כמה חלבון הם אכלו.
אבל האמת גם אני הייתי רוצה לדעת למה הם נמנעים ממוצרי חלב, כי תכלס חלבון מי גבינה זה נחשב למוצר חלב לא?

תשמע בזמן הקרוב לתחרות התזונה משתנה ולא דומה לזאת שבמסה אז יש הבדלים גדולים ואתה לא יכול לקחת את זה לכול השנה

תקרא על תזונה של בילדרים יותר "ישנים" כמו רג פרק, סטיב ריווס וכו
הם אכלו בשר, חלב, ביצים (עם הצהוב כמובן), שמנת, חמאה.
כמקור פחמימתי אני מניח שהם אכלו תפוחי אדמה\אורז

בכל מקרה, זה לא הפריע להם להתקדם, בטח לא להשמין.
קיצר, הכל חארטה.

אני לא אומר שתאכל הכל ותחגוג על במבות בסילי וגלידות.
אבל לא צריך להתחרפן.

מדובר על זה הרבה בפורום..
אין לזה כל ביסוס מדעי למה כדאי לאכול כל 3 שעות וחילוק הערכים באופן שווה..
מצד שני אם הם יאכלו ככה זה לא שהם יתקדמו יותר\פחות..בסופו של דבר זה עניין של ערכים בסוף היום,הם פשוט מקשים על עצמם,וסביר להניח שהיו מגיעים לאותן תוצאות גם אם היו אוכלים כל 6 שעות ולא היו מחלקים את השומן שלהם.
זה דבר נורא שמתאמנים הנפיצו ששמעתי על זה לאחרונה -"אתה מה שאתה אוכל"..ובגלל זה הם לא אוכלים גבינות כי זה נותן מראה נוזלי.
מצד אחד יש הרבה נתרן בגבינות (אבל זה לא מה שיגרום לך להראות נוזלי עם הקילו וחצי אורז שאתה אוכל ביום)..
ומצד שני הם מתלוננים שהם מוציאים 500$ בשבוע על אוכל ומתפלאים למה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית