הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון תמונות של בודיבלדרים שמתו כתוצאה מבעיות שונות

אי אפשר להאשים את הסטרואידים בזה.. נכון שזה לא בריא אבל אי אפשר לדעת, גם ארנולד לקח סטרואידים ושיהיה בריא הוא בן 60 ומשהו עכשיו 65 אם אני לא טועה והוא חיי מצויין.. שיהיה בריא

הבנאדם עבר ניתוח מעקפים ואיזה 2 צינתורים, ככה שרק למראית עין הוא נראה בריא.

הבנאדם עבר ניתוח מעקפים ואיזה 2 צינתורים, ככה שרק למראית עין הוא נראה בריא.

אוווווו הוא עבר את הניתוח בגלל פאק גנטי ומתמיד היו לו את הבעיות בלב, זה לא ניגרם כתוצאה מהצריכה,לפחות ממה שהוא סיפור באיזה ראיון פעם ,וניראה לי מבחינה סטטיסטית הבודיבילדרים לעומת האוכלוסיה הכוללת הם הרבה יותר בריאים מי כולם ,אני עובד הרבה במיון בבית חולים בסורוקה ואני רואה אנשים מגיעים בלי סוף ,מכל הסוגים (מין,דת,גיל,גובה,מחולות וכו'...) יכול להיות שהסמים שהוא לקחו הגבירו מחלות גנטיות כאילו או אחרות או שגרמנו לכאילו, אבל(!!!) גם עם מעשינים חולים ,גם עם חיים ליד עמוד חשמל בקירוב חולים במשהוא ,גם עם חיים באיזור מזוהם חולים במשהוא ..........
ככה שעם אין לכם הוכחות לזה על תזינו תמוח!!!

בקשר למנצור ,עם אני לא טועה, הוא מת כי הגוף שלו אכל את עצמו ,ללא שומן הגוף לא תיפקד והוא היה רקוב בחלקו או שהתחיל להרקב,הגוף לאט לאט סוגר את עצמו וסוגר מערכות בגוף ללא משהוא שמעוד מעוד חסר לו(אוכל ,מים ) ומשאיר לסוף את המאגרים ללב ,ריאות ומוח.

• פותח/ת השרשור
בקיצור אני חושב ששימוש לא מופרז בסטרואידים לא יגרום נזק יותר מדיי ואני מדבר על סייקל שניים בשנה גג זו דעתי בכל אופן , אני מכיר בודילדרים בארץ כמו מאור זדרז סטס ועוד שהם משתמשים באופן קבוע שנים ועדיין לא קורה להם כלום ואני יודע ממקור מוסמך שהם משתמשים פשוט בהמוןןןןן חומרים .

Back
למעלה תחתית