הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ על מספר חזרות- מבינים בלבד-

Rabbit nervous

משתמש קבוע
1,215
111
נק' מוניטין:
384
1,215
111
הרקולס
לפני כמה ימים דיברתי עם איזה אחד, ודים אלוף ישראל ל 2009-8 Powerlifting
אז הוא הציע לי לעבוד בצורה כזאת, אני עובד על מסה, פיתוח גוף וכוח....

לדוגמה לחיצה חזה :

6 חזרות של 102.5 קילו כשל.
אחרי זה להוסיף 2.5 לעשות כמה שאפשר.
אחרי זה להוסיף 2.5-5 לעשות כמה שאפשר.
אחרי זה להוסיף 2.5 לעשות כמה שאפשר.
אחרי זה להוריד מה שאתה העלת 2X
העלתי 2X7.5 = חמש עשרה קילו להוריד.
לעשות כמה שאפשר.

כך שיש 5 סטים של כשל.
הסטים לכשל רק במורכבים (,פרס,סקוואט,חזה,חתירה,)(דדליפט כפשוט-יש לי בעיה בגב אני לא מעמיס)
בפשוטים2X6 2X8

לדוגמה פשוט.

פרפר משקולות יד אחרי חימום ,

2X6X30
2X8X26
משהוא כזה.

התוכנית:
A
חזה+יד אחורית+רגליים
B
גב+כתפיים+קדמית.

מה אומרים על זה? נרא לי זה תוכנית לסקייל, ופתוח למישהוא שלא עובד עם חומרים....

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מה זה כפשוטים (סקוואט פרס בנץ וכו)
אלה תרגילים מורכבים.

לא שמתי לב אני על משככי כאבים, לא מרוכז.... שונה...פשוט התחלתי לרשום מהפשוטים ואז שמתי את המורכבים איפה שהיה פשוטים.
לא משנה סטלה טילים.

רשמת שאתה עובד על מסה וגם פיתוח גוף וגם כוח , לכול אחת מהמסלולים האלה מתאימה תוכנית אחרת , תבחר אחת ותתרכז בא ואל תעשה סלט באימון.

עכשו מה שודים הזה אמר לך לעשות זה בסדר גמור אם אתה עובד על פיתוח כוח (מתפרץ) . זה לא טכניקה שתביא אותך לשום מקום בקטע של באדיבילדינג !

• פותח/ת השרשור
רשמת שאתה עובד על מסה וגם פיתוח גוף וגם כוח , לכול אחת מהמסלולים האלה מתאימה תוכנית אחרת , תבחר אחת ותתרכז בא ואל תעשה סלט באימון.

עכשו מה שודים הזה אמר לך לעשות זה בסדר גמור אם אתה עובד על פיתוח כוח (מתפרץ) . זה לא טכניקה שתביא אותך לשום מקום בקטע של באדיבילדינג !

אתה די טועה, אני עובד על 2 אימונים כוח+ אימון התאוששות, אני עולה במשקלים,( ובונה מסה יפה מאוד רוצה תמונות ?)
לפי דעתי אתם סתם רבים כאן כל היום מי שמתאמן באופן חובנני יכול לפתח גוף וגם להתקדם במשקלים בלי בעיה.
אני רשמתי מסה כדי להביא מידע לתזונה חיובית.

אני לא כל כך מבין בזה, אבל כתבת שאתה מבצע 2 אימוני כח, ואימון התאוששות .

מה הכוונה אימון התאוששות? אימון עם משקל נמוך ויותר חזרות(נפח)?

זאת לא תוכנית טובה למתאמנים טבעיים. כן, זה טוב מדי פעם להביא לגוף זעזוע (לא בסגנון הזה, זה שחיטה), אך לא כל אימון. הרי בסופו של דבר יש גבול לכמות השריר שהגוף מסוגל לבנות בשבוע וזה שאתה מפרק אינספור תאים זה לא אומר שהגוף יבנה אינספור תאים חדשים. צריך לעשות התקדמות הדרגתית, ומדי פעם להגיע לכשל. ככה אתה מתאושש יותר מהר ומתאמן יותר. מצד שאני, אם אתה עושה סייקלים - זאת תוכנית שבהחלט תעבוד.

למרות שאני לא מבין אלא שנכנסים לקטגוריה "למבינים בלבד" , אני אנסה להשתתף בדיון
זה אכן נשמע לי כמו אימון מעולה הבעיה היא שאתה תביא את הגוף לסטרס מהר מאוד , קראתי בספר השני של ריפטו וקילגור שגם כן ממליצים על סוג עבודה דומה:
ההמלצה שלהם הייתה לאימון אחד בשבוע שהוא מאוד מלחיץ את הגוף אך עם זאת קשה מאוד להחזיק מעמד בתוכנית כזו הרבה זמן.
אם אני זוכר נכון ההמלצה שלהם הייה שלושה אימונים כאלה בתקופה של שלושה שבועות ואז להוריד את הלחץ מהגוף לשלושה שבועות ואז חוזר חלילה..
בכל מקרה נשמע כמו תוכנית מעניינת , אם אתה אכן מנסה אותה תחזור בבקשה ותודיע לנו איך הלך לך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית