הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שיאים נוכחיים

• פותח/ת השרשור G.Pas
  • פורסם בתאריך

G.Pas

משתמש פעיל
406
64
נק' מוניטין:
260
406
64
אהלן,
רציתי לשאול אם משהו יכול לפרסם כאן את כל שיאי העולם הנוכחיים של התרגילים "המקובלים", כגון: דדליפט, לחיצת חזה, סקוואט וכו'.

תודה מראש!

שיא העולם סקוואט -
שיא העולם בדדליפט -
את השאר תשאל את גוגל אבל הבעיה שיש הרבה אנשים שמזייפים משקלים וכו'

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
^^זה לא מדוייק.
שיא העולם בדדליפט:

וזה ב-BP:

מעוניין גם בשיאי WL?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
גם לא ממש מדוייק..

שיאי עולם בסקוואט:

עם ציוד - 575 קילו - jonas rantanen

בלי ציוד - 454 קילו - robert wilkerson

ויש את השיא של מלניצ'ב 450 קילו אבל על משקל גוף יותר סביר ותכלס סקוואט עמוק ומרשים מאוד

בנץ':

עם ציוד - 487 קילו - ryan kennelly

בלי ציוד - 325 קילו - scott mendelson

אגב מנדלסון רודף אחרי ראיין קנלי שנים גם בלחיצה עם ציוד וניסה כמה פעמים שלבור את השיא שלו עם ציוד אבל לא הצליח.. הם רחוקים כמה קילוגרמים בודדים

דדליפט:

עם ציוד - 457 קילו - andy bolton

זה סרטון של 1003 פאונד שזה 455

וזה סרטון של ה 1008 פאונד [457.5] שלו .. תעבירו ל 3:00

בלי ציוד - 460 קילו - benedikt magnusson

אגב.. בולטון ניסה לשבור את השיא של בנדיקט ב RAW לפני חצי שנה.. ולא הצליח 😵

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
גם לא ממש מדוייק..

שיאי עולם בסקוואט:
אתה מוכן להסביר לי אבל למה מעבירים את הסקוואטים האלה אם הם לא מתקרבים אפילו למקביל? זה נראה כמו טווח תנועה של בילדר ממוצע, בלי קשר לרוחב העמידה.

השיא בסקוואט הוא דוני תומפסון-1300 פאונד משהו כזה.

לא.. סתכל למעלה הבחור הזה עקף את דוני ב 2.5 קילו חחח

אתה מוכן להסביר לי אבל למה מעבירים את הסקוואטים האלה אם הם לא מתקרבים אפילו למקביל? זה נראה כמו טווח תנועה של בילדר ממוצע, בלי קשר לרוחב העמידה.

אין לי תשובה.. למרות שתכלס הרבה מהסקוואטים האלה שמהזוית הזאת נראים חלקיים מהצד לחלוטין יראו ממש ממש קרובים למקביל אם לא מקביל אם לא שוברים מקביל
ברמה והמשקלים האלה הסקוואט ניהיה כל כך טכני שפשוט אין שום תנועה של הברך זה נטו ללכת אחורה ... + הרוחב עמידה הזה .. ככה שאתה מצפה לטווח תנועה גדול בהרבה ממה שהוא באמת צריך

מסכים שרב הסקוואטים הכבדים האלה עם ציוד וכל העסק חלקיים .... אבל יש כאלה שרק נראים ככה.. + זה מה שיש...

לא.. סתכל למעלה הבחור הזה עקף את דוני ב 2.5 קילו חחח

אין לי תשובה.. למרות שתכלס הרבה מהסקוואטים האלה שמהזוית הזאת נראים חלקיים מהצד לחלוטין יראו ממש ממש קרובים למקביל אם לא מקביל אם לא שוברים מקביל
ברמה והמשקלים האלה הסקוואט ניהיה כל כך טכני שפשוט אין שום תנועה של הברך זה נטו ללכת אחורה ... + הרוחב עמידה הזה .. ככה שאתה מצפה לטווח תנועה גדול בהרבה ממה שהוא באמת צריך

מסכים שרב הסקוואטים הכבדים האלה עם ציוד וכל העסק חלקיים .... אבל יש כאלה שרק נראים ככה.. + זה מה שיש...
פה אין ספק בכלל שהוא לא שבר מקביל, לא משנה מה הזווית פשוט אין ספק. ולדעתי? לא צריך להעביר את זה; יפה מאוד שהוא מרים משקל כזה אבל אם הוא לא מסוגל לבצע סקוואט כמו שצריך, שלא יכנס עם משקל כזה.

בני מגנוסון פשוט מטורף

בלי קשר לעולם, ממש מגניב אותי שיש סרטון של איזה כושי עם 100 קילו מיליטרי פרס לחזרות ואיזה מיליון צפיות, בעוד שבפורום שלנו יש מישהו עם פרס גבוה יותר ממה שאני זוכר (הפוטבולר הענק ההוא)

איך זה שבדדליפט בנדיקט בלי ציוד ומרים יותר משקל מבולטון שהוא עם ציוד?

כל הקטע של הציוד עזר פועל על העקרון של המתיחה.. בסקוואט.. הירידה למטה לבור ש575 קילו מותחים אותך מביאים לך הרבה כוח לתת בחזרה למעלה
ובבנץ' כנ"ל יש המון משקל שמוריד אותך למטה מה שמביא הרבה כוח למעלה כמו קפיץ
בדדליפט אין משקל שמוריד ואתך למטה אל המוט.. ובגלל זה הציוד לא "אוגר" כוח ולכן לא מביא יותר מדי אם בכלל

שים לב.. זה 1300 עם reverse bands
תראה שיש על המונוליפט למעלה מכל צד של המוט 2 גומיות ירוקות [אם אני לא טועה 2 ירוקות זה בסביבות ה 50-70 קילו ביחד] שמושכות אתה מוט למעלה..
מה שזה מביא לו בעצם זה משקל כבד למעלה בסוף התנועה ולמטה בבור הגומיות נמתחות ומפעילות יותר כוח ובעצם "מורידות" משקל מהמוט
מה זה מביא?... לדוגמא.. נגיד בבור המקסימום שהוא יכול להתמודד איתו זה 1170 פאונד ... אבל בנעילה אחר כך הוא נועל את זה בקלות
הוא שם 1300 על המוט + גומיות ואז מה שנוצר זה בבוקר עומס של 1170 .. ולמעלה 1250~
גם צריך להבין שברגע שעובדים עם ציוד המשחק משתנה... ומהבור הציוד כבר יעזור לך מאוד לצאת ככה שהוא צריך לחזק את החלק שבו הציוד לא עוזר.. הנעילה, זאת המטרה של התרגיל הזה במקרה הזה.. לא לעייף אותו בבור.. ונטו לתת לו עבודה בנעילה

כל הקטע של הציוד עזר פועל על העקרון של המתיחה.. בסקוואט.. הירידה למטה לבור ש575 קילו מותחים אותך מביאים לך הרבה כוח לתת בחזרה למעלה
ובבנץ' כנ"ל יש המון משקל שמוריד אותך למטה מה שמביא הרבה כוח למעלה כמו קפיץ
בדדליפט אין משקל שמוריד ואתך למטה אל המוט.. ובגלל זה הציוד לא "אוגר" כוח ולכן לא מביא יותר מדי אם בכלל

אוקיי הבנתי , תודה על ההסבר.

שים לב.. זה 1300 עם reverse bands
תראה שיש על המונוליפט למעלה מכל צד של המוט 2 גומיות ירוקות [אם אני לא טועה 2 ירוקות זה בסביבות ה 50-70 קילו ביחד] שמושכות אתה מוט למעלה..
מה שזה מביא לו בעצם זה משקל כבד למעלה בסוף התנועה ולמטה בבור הגומיות נמתחות ומפעילות יותר כוח ובעצם "מורידות" משקל מהמוט
מה זה מביא?... לדוגמא.. נגיד בבור המקסימום שהוא יכול להתמודד איתו זה 1170 פאונד ... אבל בנעילה אחר כך הוא נועל את זה בקלות
הוא שם 1300 על המוט + גומיות ואז מה שנוצר זה בבוקר עומס של 1170 .. ולמעלה 1250~
גם צריך להבין שברגע שעובדים עם ציוד המשחק משתנה... ומהבור הציוד כבר יעזור לך מאוד לצאת ככה שהוא צריך לחזק את החלק שבו הציוד לא עוזר.. הנעילה, זאת המטרה של התרגיל הזה במקרה הזה.. לא לעייף אותו בבור.. ונטו לתת לו עבודה בנעילה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא ביקשת, אבל הנה שיאי WL:
C&J עד 105:

מעל 105 (105+):

עד 94:

שיא העולם עד 85 הוא של אסן זלאטב (Asen Zltev) עם 225 קילו ב-82.5 ק"ג (אולי רק 80), אבל לצערי הוא לא תועד ואין אותו ברשת :(
אז הנה השיא האחרון שתועד עם 218 ק"ג (השיא נשבר בישראל! גאווה ישראלית!):

שיא העולם עד 77 הוא של אלכסנדר וארבאנוב (שקל 75 ועשה 215.5 ק"ג), אבל הוא לא תועד ולכן זה השיא הכי אחרון שתועד (210 ק"ג על 77 ק"ג משקל גוף):

סליחה על האיכות, לא מצאתי יותר טובה =/
אם אתה מעוניין גם בהנפות תגיד לי (SNATCH), אני אוסיף. אגב, אני מעריך שאתה לא מעוניין בקטגוריות נמוכות כמו 69, 62 וכו' אז לא שמתי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית