הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דעה על התוכנית שלי

• פותח/ת השרשור ELSR
  • פורסם בתאריך

ELSR

משתמש קבוע
1,808
274
נק' מוניטין:
1,213
1,808
274
קאנטרי חולון
אני דיי מתחיל, יום רביעי סוגר חודש במכון .
כרגע עבדתי על מכשירים בלבד, להרגיל את הגוף למשקלים ולמאמץ.

עברתי על כמה תוכניות ונראה לי ש-FBW הכי טובה לי . אם יש לכם הצעה אחרת, אני אשמח לשמוע ..

נתונים עליי:
גובה : 1.62
משקל : 53

כרגע בתקופת מסה, עליתי כבר 3 ק"ג מאז שהתחלתי 😃

להלן התוכנית :

חזה:
לחיצת חזה במוט 3X12
לחיצת חזה בדאמבלים בשיפוע חיובי 2X10

גב:
בנט אובר רואו 4X10

כתפיים:
מיליטרי פרס 3X12

יד אחורית:
לחיצה צרפתית 2X10

יד קדמית:
כפיפת מרפקים בעמידה 4X12

רגליים:
סקוואט 4X12

תאומים:
לחיצת תאומים 2X15

בטן:
כפיפות בטן 3X15

• פותח/ת השרשור
קראתי על ה-SS .. אני צריך שיעשו לי קצת סדר בעניין .
לפי מה שראיתי אין שם תרגילים לדו ראשי וסקוואט אני עוד לא יודע לעשות ולוקח זמן ללמוד את הטכניקה ..
עכשיו בלי סקוואט ותרגיל לדו ראשי בשביל מה ללכת בכלל למכון ?

לא עדיף לקחת FBW ולנצל את היתרון שלי כמתחיל עד הסוף ?

סקוואט תלמד לעשות. גם בתכנית שהעלית יש סקוואט. בתכנית יש מתח. בתור מתחיל זה מספיק לדו-ראשי. FBW כמו שהעלית סתם יהיה בזבוז זמן.

• פותח/ת השרשור
סקוואט תלמד לעשות. גם בתכנית שהעלית יש סקוואט. בתכנית יש מתח. בתור מתחיל זה מספיק לדו-ראשי. FBW כמו שהעלית סתם יהיה בזבוז זמן.
גם אם אני אלמד לעשות סקוואט, ללכת לשלוש תרגילים במכון זה נראה לי קצת בזבוז ..
כל אחד אומר לי משהו אחר, חלק SS וחלק FBW .

אם אתה אומר שהתוכנית שהבאתי זה בזבוז זמן, תעזור לי לסדר אותה ככה שזה לא יהיה בזבוז זמן .

הגישה שלך לא נכונה. אני ממליץ שתקרא את המאמר על התכנית. אם אתה עדיין מתעקש - קח תכנית FBW מוכנה מהפורטל.

http://www.youtube.com/results?sear....0.0.0.86.136.2.2.0...0.0...1ac.1.oXjTdFrSALM
תראה סירטונים ביוטיוב ותקרא את המאמר בפורטל, תנסה לעשות, תצלם את עצמך וידאו ותעלה לפה לביקורת.
אתה יכול אפילו לראות מישהו במכון עושה וללמוד ממנו(כמובן תשים לב שהוא כמו בסרטונים פחות או יותר ולא כמו עילג)

אני התחלתי SS ואתה תתפלא לגלות כמה ה-3 תרגילים האלה הופכים ליהיות אימון לא פשוט בכלל..אל תזלזל, רבים אצלי במכון זילזלו ואני עוד התאמנתי לפני AB. בסופו של דבר זה בחירה שלך...

• פותח/ת השרשור
אני התחלתי SS ואתה תתפלא לגלות כמה ה-3 תרגילים האלה הופכים ליהיות אימון לא פשוט בכלל..אל תזלזל, רבים אצלי במכון זילזלו ואני עוד התאמנתי לפני AB. בסופו של דבר זה בחירה שלך...
אני מתכוון שבהתחלה זה קצת ..
אני יודע, קראתי על הסקוואט שזה נהיה תרגיל מרכזי שלוקח המון זמן כי החימום שלו רק לוקח איזה 15-20 דקות .
השאלה היא האם אפשר להוסיף איזה תרגיל לבייספס כדי לא לפגר בידיים במשך 3-4 חודשים של SS .

אני מתכוון שבהתחלה זה קצת ..
אני יודע, קראתי על הסקוואט שזה נהיה תרגיל מרכזי שלוקח המון זמן כי החימום שלו רק לוקח איזה 15-20 דקות .
השאלה היא האם אפשר להוסיף איזה תרגיל לבייספס כדי לא לפגר בידיים במשך 3-4 חודשים של SS .

תקרא במאמר המלא באתר יש שם חלק של תיכנון התוכנית(יש שם גרסא עם תרגילים ישירים על הידיים), תסמוך עליי אתה לא חייב יותר מידי כדי שהידיים שלך ישארו גדולות, עליי צחקו בהתחלה שאני לא עובד ישירות על הידיים ונשבע לך הם לא ניהיו יותר קטנות באימון הזה, אפילו להפך.
מאחל לך בהצלחה.

Back
למעלה תחתית