הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שילוב אימוני כח עם שחייה + תוספי תזונה למתאמן מתחיל

• פותח/ת השרשור itzikh
  • פורסם בתאריך

itzikh

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
שלום,
לאחרונה נרשמתי לחדר כושר ואני מתאמן 3 פעמים בשבוע.
האימונים הם לכל הגוף (ללא חלוקה לתוכניות A/B) והמטרה שלי כרגע היא בעיקר 'ניפוח' השרירים.
יש לי שתי שאלות שהתקשיתי למצוא לגביהם תשובה רצינית:

1. ממה שאני מבין, תוספי תזונה בהחלט יכולים למקסם את תוצאות האימון שלי. האם מומלץ להתחיל לקחת תוספי תזונה כבר מעכשיו כשאני רק בשבועות הראשונים? או שכדאי להמתין עם זה?

2. במידה ואני שוקל לצרף לאימוני הכח בחדר הכושר גם שחייה בבריכה (חתירה) למשך כחצי שעה בכל פעם, אני מעוניין לדעת האם זה יפגע באימוני הכח או שזה לא ישפיע עליהם? ואם זה לא פוגע, אז מתי הכי מומלץ שאני אשחה? בימים שאני לא מתאמן בהם/בימים שאני מתאמן לפני האימונים/בימים שאני מתאמן אחרי האימונים?

תודה רבה על העזרה!

1.http://www.kilogram.co.il/63/%D7%90%D7%91%D7%A7%D7%95%D7%AA-%D7%97%D7%9C%D7%91%D7%95%D7%9F-%D7%AA%D7%95%D7%A1%D7%A4%D7%99-%D7%AA%D7%96%D7%95%D7%A0%D7%94-%D7%95%D7%9E%D7%94-%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%A0%D7%94%D7%9D/ ,תקרא תבין.

2.בעקרון זה יפגע בהתאוששותך , אם האימוני שחייה חשובים לך אז כדי לך להתאמן בימים שאתה לא מתאמן בחד''כ.
במידה ואין לך זמן אז כדי לך להתאמן אחרי האימון משקולת במידה והאימון שחיה פחות חשוב לך ככה שיהיה לך יותר אנרגיה באימון משקולות...

Back
למעלה תחתית