עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה שמבחינתך זה מאסה נקייה זה עדיין לא אומר שאתה צריך לשנות את ההגדרה(בקרב המתאמים) בפוסט מרכזי ולצפות שכולם יבינו . יכלת להטעות פה אנשיםמסכים איתך שהעלייה אותו דבר והחוסר בסיס זה רק לגבי הטענה שלי לגבי התאוששות יותר טובה עם פחמימות מורכבות.
צודק לגבי הויטמינים והמינרלים אבל ירקות גם חשובים בשביל סיבים תזונתיים.
וחוץ מזה שמבחינתי מסה נקייה אומר גם לאכול דברים טובים שיש בהם רק את מה שצריך ולא תוספת סוכר או שומן לא רצוי, מסה נקייה זה לא רק עלייה קטנה בשומן.
סבבה טעות שלי פעם באה אני יסביר למה אני מתכוון וגם למה.זה שמבחינתך זה מאסה נקייה זה עדיין לא אומר שאתה צריך לשנות את ההגדרה(בקרב המתאמים) בפוסט מרכזי ולצפות שכולם יבינו . יכלת להטעות פה אנשים
אבל כל הבילדרים שאני אוהב אוכלים פחמימות מורכבות............לא מבין את הטענה הזאת: שלגוף יהיה יותר אנר' אם תאכל פחמימות מורכבות לעומת פחמימות פשוטות.
הפחמימות מורכבות מתפרקות במערכת העיכול לפחמימות פשוטות - נספגות כפחמימות פשוטות. איזה סיבה יש לגוף לטפל בהם באופן שונה?
וכן אפשר להגיד שפשוטות ( סוכר כביכול) יש גם פרוקטוז- הכבד יודע לאגור גליקוגן מפרוקטוז יופי...
ה׳ ירחם כמה שטויות !!!&בתור אחד שעושה מסה "נקייה" במשך 3 חודשים כבר אני יכול להגיד לך שהדבר היחידי שיכול לעזור לך זה ההיכרות שלך עם הגוף שלך, אני לצורך העניין מעלה הרבה הרבה יותר מפחמימות ולא מקבל מהם את 100% האנרגיה לחלופין אני מעלה שומן שהוא גורם לי להשמין הרבה פחות ונותן לי סופר כוח ואנרגיה, התפריט שלי מורכב ממאזן שבועי של 300-500 קלוריות מעל הניטרלי לכל היותר וזה כולל ארוחת צ'יט וחריגות פה ושם.
אם יש לך נטייה להשמנה לא הייתי ממליץ לך לעבור את ה 150 גרם פחמימה ביום (שוב תלוי בגובה שלך בגיל שלך) אבל לא הייתי ממליץ.
אל תעבור את ה 50 גרם שומן ליום גם אתה לא צריך יותר מזה בכדי להתאמן חזק ושהגוף יקבל מה שהוא צריך
וחלבון כאמור שברור שתשמור.
שיטה שאני משתמש בה כדי למדוד במהלך השבוע את העלייה במסת השריר מול העלייה בשומן זה מתח - כשהתחלתי את המאסה הייתי מאוד מחוטב 7 א.ש הייתי עושה 30 מתח פטישים לאט לאט שהשמנתי עליתי במסת השריר כלומר גדל לי הכוח אבל עדיין הצלחתי לעשות פחות מתח אם אתה רוצה שאתה עולה במסת שריר ועושה פחות מתח תדע שעלית בשומן.
עד חצי קילו בשבוע זה "מסה" נקייה אני באופן אישי שומר על אירובי אחרי כל אימון של 20 דקות שיפוע גבוהה יחסית "3" ומהירות "7" הממוצע שלי עומד על 600 גרם לשבוע עד עכשיו.
שיהיה בהצלחה חבר
אני מעיף לך אזהרה על ספאם ושטויותבתור אחד שעושה מסה "נקייה" במשך 3 חודשים כבר אני יכול להגיד לך שהדבר היחידי שיכול לעזור לך זה ההיכרות שלך עם הגוף שלך, אני לצורך העניין מעלה הרבה הרבה יותר מפחמימות ולא מקבל מהם את 100% האנרגיה לחלופין אני מעלה שומן שהוא גורם לי להשמין הרבה פחות ונותן לי סופר כוח ואנרגיה, התפריט שלי מורכב ממאזן שבועי של 300-500 קלוריות מעל הניטרלי לכל היותר וזה כולל ארוחת צ'יט וחריגות פה ושם.
אם יש לך נטייה להשמנה לא הייתי ממליץ לך לעבור את ה 150 גרם פחמימה ביום (שוב תלוי בגובה שלך בגיל שלך) אבל לא הייתי ממליץ.
אל תעבור את ה 50 גרם שומן ליום גם אתה לא צריך יותר מזה בכדי להתאמן חזק ושהגוף יקבל מה שהוא צריך
שיטה שאני משתמש בה כדי למדוד במהלך השבוע את העלייה במסת השריר מול העלייה בשומן זה מתח - כשהתחלתי את המאסה הייתי מאוד מחוטב 7 א.ש הייתי עושה 30 מתח פטישים לאט לאט שהשמנתי עליתי במסת השריר כלומר גדל לי הכוח אבל עדיין הצלחתי לעשות פחות מתח אם אתה רוצה שאתה עולה במסת שריר ועושה פחות מתח תדע שעלית בשומן.
עד חצי קילו בשבוע זה "מסה" נקייה אני באופן אישי שומר על אירובי אחרי כל אימון של 20 דקות שיפוע גבוהה יחסית "3" ומהירות "7" הממוצע שלי עומד על 600 גרם לשבוע עד עכשיו.
שיהיה בהצלחה חבר
בהתחלה כשנרשמתי לפורום הזה ככה מתגובות שקיבלתי מהסביבה שלי, מאנשים שקצת יותר מנוסים ומבינים עניין מהחברים פה ומאנשים כמובן במכון כושר כולם אמרו פה אחד שהפורום הזה מלא באנשים שחושבים שהם יודעים הכל, סוג של "קהילה" סגורה ואפרורית, בחרתי שלא להאמין לזה או להיגרר לתוך הוויכוחים האלה ועדיין להירשם ולתרום אבל שוב כנראה שאנשים צודקים בתור אחד שיכול לעשות הרבה ולא מעט הייתי ממליץ לכם להוריד את הרגל מהגז ולתת פה את חופש הביטוי כי בסופו של יום כל אחד נותן את החוות דעת שלו הן האישית והן המקצועית בכל דרך שיכולה להיות, הבחור שאל שאלה וקיבל תשובה עניינית על ניסיון אישי וכמובן לא חורץ ו"מדריך" אלא בפאן האישי בלבד ואתם פשוט בוחרים להתעלם מזה ולעשות מה שבא לכם, מה שנותר זה להגיד שיהיה בהצלחה
בהתחלה כשנרשמתי לפורום הזה ככה מתגובות שקיבלתי מהסביבה שלי, מאנשים שקצת יותר מנוסים ומבינים עניין מהחברים פה ומאנשים כמובן במכון כושר כולם אמרו פה אחד שהפורום הזה מלא באנשים שחושבים שהם יודעים הכל, סוג של "קהילה" סגורה ואפרורית, בחרתי שלא להאמין לזה או להיגרר לתוך הוויכוחים האלה ועדיין להירשם ולתרום אבל שוב כנראה שאנשים צודקים בתור אחד שיכול לעשות הרבה ולא מעט הייתי ממליץ לכם להוריד את הרגל מהגז ולתת פה את חופש הביטוי כי בסופו של יום כל אחד נותן את החוות דעת שלו הן האישית והן המקצועית בכל דרך שיכולה להיות, הבחור שאל שאלה וקיבל תשובה עניינית על ניסיון אישי וכמובן לא חורץ ו"מדריך" אלא בפאן האישי בלבד ואתם פשוט בוחרים להתעלם מזה ולעשות מה שבא לכם, מה שנותר זה להגיד שיהיה בהצלחה
אני שמח שאתה מבדר את עצמךאתה צודק ב 100% יש פה חבורה של פלצנים שאוהבים לשמוע רק את עצמם מדברים..
אישית אני לוקח בעירבון מוגבל כל מה שנאמר פה ..
ויש לי 100 רפרנסים ומחקרים שמבססים את זה 👏
ויש לי גם כמה רפרנסים שמה שכתבתי הוא לא מיתוס לכן זה אמת ב 100%
ואגב אותם רפרנסים ומחקרים הם לא קשורים לשום תאגיד כמו למשל משרד הבריאות חס וחלילה שהרי ידוע שהם אינטרסנטים ואי אפשר להסתמך על שום מילה שלהם וכו' ... או חס וחלילה רופאים ותזנאים שזה בכלל מקורות משוחדים..
אני שמח שאתה מבדר את עצמך
אבל הרפרנסים שאתה וחבריך שונאי הפורום מביאים, שווים לרמה של של קישור ל"למה להיות צמחוני זה בריא" מהאתר של "צמחוניים בשבילך"
עצוב שבגילך אתה לא יודע שאתרים מסוימים לא יפרסמו משהו שנוגד את האינטרסים שלהם
ועצוב שאתה קורא לרפרנסים של פאבמד לא קשורים לכל תאגיד...אז על איזה רפרנסים אתה מתסמך?על אלו שמגיעים מYNET?
סתם שאלה,אתה ועמיתך יודעים מה זה פאבמד? או טרחתם לשאול?
אז מה אתה אומר פה בעצם ? שמבחינתך אתה מקשיב לרופאים עם תעודות , שאומרים באבקת חלבון מזיק לכליות? שיהיה לך לבריאות!אני משוכנע ב 100% שאתה מבין בתזונה יותר ממני, יש גבול לכמות הידע שאני יכול לאחסן בתחום הזה.
ובגדול אני יכול להסכים שיש רפרנסים אחדים שיותר אמינים מאחרים.
אבל יש פה בעיה גדולה בפורום שבד"כ יש לאנשים פרנואידים.
דוגמא:
נניח ואני מהנדס תוכנה ונניח ואני עובד בחברה שנקראת מייקרוסופט ונניח שבדיוק הייתי חלק מקבוצה שפיתחה ספריה חדשה ומגניבה ואני מתלהב לחברים שלי..
ואז נניח וחברים שלי שמבינים קצת בעולם הטכנולוגיה טוענים שתאגיד כמו מייקרוסופט סתם מוציאים תוכנה גרועה עם חלונות כחולים ואי אפשר לסמוך אליהם כיוון שהם משוחדים או סתם תאגיד ענק או לא משנה מה ... ולכן כולנו צריכים להשתמש ב לינוקס או אפל או תוכנות צד שלישי או לא משנה מה.
מה שאני מנסה לומר זה: אתה או אני לא יכולים לשלול דעה של מישהו שיש לו P.HD ברפואה או תזונה רק כי נראה לנו שאנחנו מבינים יותר.
ובתכלס אני ראיתי הרבה הרצאות וקראתי הרבה מאמרים של רופאים ותזונאים עם תעודות שטוענים שצמחונות זה בריא,
ומבחינתי אין לך בכלל כלים להתמודד איתם ולטעון שהם טועים או מטעים ...
בתור בן אדם עם קצת השכלה מעבר אני יכול להגיד לך בפרוש שהתמודדתי עם הרבה אנשים בתחום שלי שבטוחים שהם יודעים הכי טוב בעולם אבל בתכלס לקרוא קצת באינטרנט לא משתווה לתארים ברפואה או בתחומים אחרים.
וזה אבסורד שאתה תביא איזה כמה רפרנסים ממקורות שאתה תחליט שהם קבילים מבחינתך ותטען שזו אמת.
אני משוכנע ב 100% שאתה מבין בתזונה יותר ממני, יש גבול לכמות הידע שאני יכול לאחסן בתחום הזה.
ובגדול אני יכול להסכים שיש רפרנסים אחדים שיותר אמינים מאחרים.
אבל יש פה בעיה גדולה בפורום שבד"כ יש לאנשים פרנואידים.
דוגמא:
נניח ואני מהנדס תוכנה ונניח ואני עובד בחברה שנקראת מייקרוסופט ונניח שבדיוק הייתי חלק מקבוצה שפיתחה ספריה חדשה ומגניבה ואני מתלהב לחברים שלי..
ואז נניח וחברים שלי שמבינים קצת בעולם הטכנולוגיה טוענים שתאגיד כמו מייקרוסופט סתם מוציאים תוכנה גרועה עם חלונות כחולים ואי אפשר לסמוך אליהם כיוון שהם משוחדים או סתם תאגיד ענק או לא משנה מה ... ולכן כולנו צריכים להשתמש ב לינוקס או אפל או תוכנות צד שלישי או לא משנה מה.
מה שאני מנסה לומר זה: אתה או אני לא יכולים לשלול דעה של מישהו שיש לו P.HD ברפואה או תזונה רק כי נראה לנו שאנחנו מבינים יותר.
ובתכלס אני ראיתי הרבה הרצאות וקראתי הרבה מאמרים של רופאים ותזונאים עם תעודות שטוענים שצמחונות זה בריא,
ומבחינתי אין לך בכלל כלים להתמודד איתם ולטעון שהם טועים או מטעים ...
בתור בן אדם עם קצת השכלה מעבר אני יכול להגיד לך בפרוש שהתמודדתי עם הרבה אנשים בתחום שלי שבטוחים שהם יודעים הכי טוב בעולם אבל בתכלס לקרוא קצת באינטרנט לא משתווה לתארים ברפואה או בתחומים אחרים.
וזה אבסורד שאתה תביא איזה כמה רפרנסים ממקורות שאתה תחליט שהם קבילים מבחינתך ותטען שזו אמת.
חחחחחחחח אחי רצחת, כמה שטויות...בתור אחד שעושה מסה "נקייה" במשך 3 חודשים כבר אני יכול להגיד לך שהדבר היחידי שיכול לעזור לך זה ההיכרות שלך עם הגוף שלך, אני לצורך העניין מעלה הרבה הרבה יותר מפחמימות ולא מקבל מהם את 100% האנרגיה לחלופין אני מעלה שומן שהוא גורם לי להשמין הרבה פחות ונותן לי סופר כוח ואנרגיה, התפריט שלי מורכב ממאזן שבועי של 300-500 קלוריות מעל הניטרלי לכל היותר וזה כולל ארוחת צ'יט וחריגות פה ושם.
שיהיה בהצלחה חבר