ביקורת חטיפים ענקית, במיוחד על supreme protein

• פותח/ת השרשור noy184
  • פורסם בתאריך

noy184

משתמש מתחיל
130
0
נק' מוניטין:
373
130
0
sp_cc_50gbox.jpg

הקדמה:

אז ככה אני אוהב מתוק, אבל זה לא בדיוק הולך כל כך טוב עם ריבועים בבטן, אז במשך השנים שאני מתאמן בפיתוח גוף אני אוכל תחליפים שמספקים אותי דיי טוב, אז לפני כמה חודשים נכנסתי לאתר של BB וראיתי במוצרים החדשים את החטיף, לא נתתי לנושא יותר מידי צומת לב כי בחטיף אין כמעט סוכר וקצת פחממות (יחסית) וחשבתי שזה בטח חטיף מוות כמו Diet Bars, אבל אחרי כמה חודשים אני רואה שהחטיף הזה הגיע למקום השני במכירות, שהוא עוקף את Detour Detour Bars, Power Crunch Bars שאת החטיפים האלה ניסיתי ואת Power Crunch אני אוכל בממוצע כל יום(אחלה חטיף אפילו בחיטוב, 10 ג פחממות) והם ממש טעימים לי, אז בהזמנה המרוכזת שעשיתי עם חבר, שהזמנתי 3 קופסאות של Power Crunch דחפתי חבילה קטנה של supreme שמאוד לא רציתי להתאכזב כמו מחטיפי המוות של אופטימום Diet Bars.
כאשר החטיף הגיע לא האמתי לכמה שהוא טעים, נתתי חטיף לחבר שהזמתי איתו הוא אמר לי שזה כמו לאכול עננים.
החטיף פשוט יותר טוב מכל חטיף שאכלתי ואני לא מדבר על חטיפי חלבון, אני מדבר בכלל זה פשוט יותר טעים מחטיף מרס, ועם 15 גרם חלבון ו17 גרם פחממה לכל החטיף שרק 2 גרם מתוכם סוכר.

ביקורת:

קישור למוצר:
Supreme Protein Carb Conscious Bar
טעמים:
Caramel Nut Chocolate

מרקם: ענני, רך אבל לא מידי, ממלא את חלל הפא ומתמוסס בהדרגתיות.

טעם: יותר טעים מחטיפים רגילים, אין הרגשה בכלל שאתה אוכל חטיף חלבון, נתתי חתיכה לחבר בעבודה שלא ידע שזה חטיף חלבון או משהו מיוחד והוא לא שם לב בכלל למשהו שונה, פשוט מדהים.

ציון: 1,000,0000.

טוב אני אחרי הקנייה שנייה של 4 חבילות קטנות(שהראשונה נאכלה),אני שמח להודיע שממש לא נמאס לי מהחטיף.

הנה ביקורת קטנה גדולה על שאר החטיפים שניסיתי מהכי טוב למעלה להכי גרוע למטה,
(שתבינו שזה ממש לא החטיף הראשון שלי):

oh.jpg

ISS Research Oh Yeah! Bars: חטיף מדהים, ניסיתי את השוקולד קרמל, הוא ממש טעים כמו חטיף רגיל, ממש לא ניתנת הרגשה שאוכלים חטיף חלבון, supreme לוקח אותו לא בהרבה, כנראה אם ישבר לי מהsupreme אני יתחיל לקנות אותו.

probar.jpg

Promax Bars: ניסיתי במשך השנים כמעת את כל הטעמים, וללא ספק הלימון פאי הכי טעים, הבעייה שאי אפשר להשוות את החטיף לחטיף רגיל שיוצא הרבה יותר טעים, למרות פצצת הסוכר שיש בחטיף הזה, וניתנת הרגשה קטנה שלא אוכלים חטיף רגיל, שאוכלים חטיף חלבון.

big.jpg

Big 100 Colossal Bars: ניסיתי את כל הטעמים, אהבתי מאוד את הפיא תפוחים אבל ללא ספק הSuper Cookie Crunch הכי טעים, הוא גם טעים כמו כל חטיף רגיל,אבל הבעייה איתו שיש לו כמות סוכר כמו חטיף רגיל, והוא גם לא טעים כמו הsupreme.

power.jpg

BioNutritional Power Crunch Bars: טעמתי את כל הטעמים , הקרם עוגיות ללא ספק הכי טוב, חטיף ללא המון פחממות וסוכר, טעים מחליף צורך לחטיף בקלות, אבל לא מגיע לרמה של suprem.

bigbrownie.jpg

Met-Rx Big 100 Colossal Brownie Bar: לא בדיוק חטיף אלה עוגיה,אבל נכנס לקטגוריה, ניסינתי את 2 הטעמים ,מה שמיוחד פה שהחטיף מיועד לחימום במיקרו ומגיע בשקית עמידה לחום, מחממים 15-10 שניות ויוצאת עוגיה טעימה למדי, אבל ניתנת איזה שהיא הרגשה שאוכלים חטיף חלבון, וגם מדובר פה בפצצת סוכר ופחממות.

detourbars.jpg

Detour Detour Bars: גם פה ניסיתי את כל הטעמים, החטיף ממש טעים עם 30 גרם חלבון, הבעייה שהוא קצת קשה, הייתי מוציא אותו מהאריזה ומחמם 5- 10 שיום במיקרו, אבל גם אז לא מתקרב לsupreme, וניתנת הרגשה מסויימת שאוכלים חטיף חלבון.

rock.jpg

Rockin' Roll Bars: של לברדה , חטיף ממש טעים, בלי הרבה פחממות וסוכר, מאוד טעים אבל לא מתקרב לsupreme, פעם היה להם הרבה טעמים היום יש רק טעם אחד, בוטנים שהוא היה הכי טעים,
כנראה שהחטיף לא כל כך הצליח.

leanbodygoldbars.jpg

Lean Body Gold Bars: גם של לברדה חטיף דיי טוב ניסיתי את כל הטעמים כמו detour קצת קשה מידי, וניתנת הרגשה שאוכלים חטיף חלבון.

myoplexlitebars.jpg

Myoplex Lite Bars: חטיף ממש טעים, הייתי קונה אותו בטבע ספורט שהם עוד היו מוכרים אותו לפני כמה שנים, אבל הוא לא כזה lite וגם לא טעים כמו חטיף רגיל ניתנת הרגשה שאוכלים חטיף חלבון חטיף חלבון.

build.jpg

Clif Builder's Bar: טעמתי את השוקולד מחבר שהביא מארה"ב, דיי טעים ולא ניתנת הרגשה שאוכלים משהוא אחר חוץ מחטיף טוב, אבל מפוצץ בפחממות וסוכר.

cook.jpg

Chef Jay's Tri-O-Plex Cookies: חטיף טעים אבל מפוצץ בסוכר, ניתנת הרגשה שלא אוכלים עוגיה רגילה ואוכלים משהו חלבוני.

lift.jpg

:Optimum Lift Bar
חטיף דיי טעים, קראנצי כמו הSteel Bars, וגם דומה לו בטעם, אבל קצת יותר טעים, ניסיתי את כל הטעמים, וללא ספק שוקולד חמאת בוטנים הכי טעים, הבעייה שהוא גם חטיף מפוץ בחלבון, הייתי מצפה מחברה כמו אופטימום להנדסת מזון יותר טובה.

steelbar.jpg

ABB Steel Bars:
חטיף דיי טעים, קראנצי כזה, יחסית משתלם, אבל מפוצץ בסוכר ופחממות, כמעת 25 גרם, שזה המון, וניתנת הרגשה מסויימת שאוכלים חטיף חלבון.

pureprot.gif

Worldwide Pure Protein Bars: *ניסיתי את כל הטעמים הכי טעים זה השוקולד ציפ והתות,
שאין ברירה מספק אותי שבא לי משהו מתוק, אני קונה בסופר פארם ליד העבודה,
וניתנת הרגשה חזקה שאוכלים חטיף חלבון.

ppbar.gif

Protein Plus Food Bars: חטיף נחמד, אבל כנראה שMet-Rx לא יודעים לעשות חטיף טעים בלי חצי קונטיינר סוכר, וניתנת הרגשה חזקה שאוכלים חטיף חלבון.

proteinbar.gif

Optimum Protein Diet Bars: ניסיתי את כל החטיפים, אם הרגשתי שב supreme אני אוכל עננים פה זה לאכול קרשים, נורא, וניתנת הרגשה חזקה מאוד שאוכלים חטיף מוות.

נערך לאחרונה:
יש לך טעות קטנה, ה ROCKIN ROLL וה LEAN BODY אינם של גספרי, אלא של לברדה.

לגבי ה SUPREME, הייתי מעוניין לנסות אותו, אבל הוא יקר, בערך 7 דולר יותר מהדומים לו בקטגוריה - כמו ה PURE PROTEIN וה DETOUR LOWER SUGAR.
המחיר שלו קרוב ל 30 דולר עבור 12 חטיפים לפני משלוח.

WOW כמה חטיפים ניסיתה
בכל אופן תודה על הסיקור, למרות שלא חושב שאצטרך להעזר בו בזמן בקרוב (לא משתמש בחטיפי חלבון).
אני חושב שאתה היחידי שביצע יותר הזמנות ממשה:)

איזו השקעה, כל הכבוד!

אבל לאורך כל הקריאה של הביקורת אני חושב כמה קילו חזה עוף יכולת לקנות עם כל ההשקעה הכספית הזאת....
עזוב חזה עוף... יכולת להקים לול...😉

מצויין, העברתי לביקורות ומאמרים 😃

• פותח/ת השרשור
טוב כמה תגובות 😃, אז אני אגיב על הכל במרוכז פה

Machinehead: נכון ותוקן, אני תמיד מתבלבל ביניהם.
gym_worker:אני אוכל המון עוף, אבל כמה אפשר, לפעמים אתה חייב איזה חטיף שוקולד טוב, אז במקום לאכול משהו מפוצץ בסוכר וללא ערכים תזונתיים, אני משתמש בזה כתחליף, וזה ממלא לי בדיוק את הנקודה, אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה אכלתי איזה שוקולד או עוגה.
אזולאי תראה אני כבר מתאמן איזה 6-7 שנים, זה מתצבר, יש בטוח עוד חטיפים שניסיתי
ולא רשמתי, אם אני אזכר אני אעדכן.

מעולה,תודה.

יש חטיף אחד ממש טוב, קוראים לו Twix וזה הדבר הכי טוב לשבור שיאים.
טוויקס אחד שעתיים לפני אימון לPR ואתה מעיף אותו.

😃

• פותח/ת השרשור

😃

חחחח ענק, איזה שיאים...חחח אולי שיא "התחת הכי גדול בחדר כושר"
אגב הsupreme ממש טעים כמו Twix.

תודה גבר, מכניס קופסה של הטעם שהמלצת להזמנה הבאה שלי 😃

כל אלה טעמתי וממש אהבתי במיוחד של מט-רקס Rockin' Roll Bars,Big 100, Protein Plus Food Bar

החטיפים שלPURE PROTEIN ממש טעימים, אני בספק אם הערכים שלהם אמיתיים.

אלא אם כן זה עולה לך גרושים אני לא רואה סיבה לקנות את זה.. חטיפי חלבון בארץ עולים איזה 15 שקל - למה מי מת?? זה חצי קילו חזה עוף!

וכמובן תודה רבה על ההשקעה, קיבלת מוניטין.

אלא אם כן זה עולה לך גרושים אני לא רואה סיבה לקנות את זה.. חטיפי חלבון בארץ עולים איזה 15 שקל - למה מי מת?? זה חצי קילו חזה עוף!

מזמינים מBB
ובהחלט קיבל מוניטין...

• פותח/ת השרשור
החטיפים שלPURE PROTEIN ממש טעימים, אני בספק אם הערכים שלהם אמיתיים.

אחי החטיפים שלהם דיי טעימים, אבל אין מה להשוות לחטיפים של ISS וsuprem
זה היה בשבילי הבדל שמים וארץ, וגם הערכים לשהם לא כאלה בשמים, יש שם מלא פחממות.

• פותח/ת השרשור

ברור שזה לא משתלם, אחי אפילו חטיף twix או קורני רגיל עולה יותר מעוף, אבל זה לא העיניין,
חחח צריך לחיות קצת, הלואי שהייתי מסוגל לאכול רק עוף, הייתי יורד ל4% שומן באיזה חודשיים.

לגבי הכסף עשיתי חישוב שאם אני אוכל כל כמה זמן חטיף באיזה 6 שקל, שאני גם משמין ממנו וגם לא נותן כלום, עדיף להוציא עוד איזה כמה שקלים ולאכול משהו טעים באותה מידה, לא משמין, ושתורם מבחינה בריאותית, זה שווה את ההשקעה, וחוץ מזה אני עושה הזמנות מרוכזות עם חברים כל כמה זמן, יוצא לי איזה 10 שקל לחטיף או אפילו פחות , שזה ממש לא נורא.

😃
אני הולך להעלות עוד מעט תמונות...
אתה תתחיל לבכות

• פותח/ת השרשור
אז מה מהם, יש בעצם בארץ?

האמתי שיש דיי הרבה מהרשימה, הבעייה שלא את ההכי טעימים וטובים,
אני לא מבין את היבואנים בארץ, את הISS ואת הsupreme אפשר למכור ממש כחטיף בריאות לכל דבר.

כל אלה יש בוודאות:
Promax Bars
Big 100 Colossal Bars
Met-Rx Big 100 Colossal Brownie Bar
Chef Jay's Tri-O-Plex Cookies
Worldwide Pure Protein Bars
Protein Plus Food Bars

אלה בסימן שאלה נכון לעכשיו:
BioNutritional Power Crunch Bars
Rockin' Roll Bars
Lean Body Gold Bars

Back