הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

העמסה

• פותח/ת השרשור osherb
  • פורסם בתאריך

osherb

משתמש מתחיל
54
0
נק' מוניטין:
0
54
0
שלום ,
אני בחיטוב כבר שלושה חודשים , דל פחמימה (לא עובר את ה 100) ... ונתקעתי !
איפשהו כנראה לא הקשבתי כמו שצריך ולא התייחסתי ל"העמסה" . אז יצאתי לשבוע תפריט נייטרלי , ועכשיו אני מתכנן כל יום שבת (מנוחה) , העמסה .
רציתי לדעת מה אפשר לאכול ? הבנתי שזה 12X משקל הגוף . אם אני אוכל כל היום רק אטריות , זה מספיק ? או צריך תפריט עשיר\מגוון ?

דוגמא אטריות תרד - סימון ל 100גר' :
קלוריות - 409
חלבון - 12.5
פחמימה - 86
שומנים - 2

שלום ,
אני בחיטוב כבר שלושה חודשים , דל פחמימה (לא עובר את ה 100) ... ונתקעתי !
איפשהו כנראה לא הקשבתי כמו שצריך ולא התייחסתי ל"העמסה" . אז יצאתי לשבוע תפריט נייטרלי , ועכשיו אני מתכנן כל יום שבת (מנוחה) , העמסה .
רציתי לדעת מה אפשר לאכול ? הבנתי שזה 12X משקל הגוף . אם אני אוכל כל היום רק אטריות , זה מספיק ? או צריך תפריט עשיר\מגוון ?

דוגמא אטריות תרד - סימון ל 100גר' :
קלוריות - 409
חלבון - 12.5
פחמימה - 86
שומנים - 2

לך על אורז כל ההעמסה הכי נח וטוב , תנסה להפחית כמה שיותר בשומן - וכמו שכבר הבנת לבד העמסת פחמימות זה לא יום צ'יט אתה עדיין צריך לעשות הכל כמו שצריך ולא לדחוף סתם לגוף אוכל

• פותח/ת השרשור
אתה מתכוון לאכול רק אטריות טרד כל ההעמסה ?

כן ... (אני יותר שואל אם זה נכון לעשות ...?)

לך על אורז כל ההעמסה הכי נח וטוב , תנסה להפחית כמה שיותר בשומן - וכמו שכבר הבנת לבד העמסת פחמימות זה לא יום צ'יט אתה עדיין צריך לעשות הכל כמו שצריך ולא לדחוף סתם לגוף אוכל

בחיפושים בארכיון , מצאתי בעיקר אנשים שאוכלים 5000 קלוריות והכמות פחמימה המחושבת ביום העמסה (לא בדיוק ציינו מה הם אוכלים) ...
תודה על התגובה , אני אבדוק במחשבון תזונה , איך זה יוצא עם אורז .

חשבתי על אטריות תרד כי זה נותן בדיוק את כל הערכים ליום העמסה ...
1. 1000 גר' פחמימה
2. 140 גר' חלבון
3. 22 גר' שומן

אתה לא חייב העמסה עם כמות כזו של פחמימה יומית. (סביב ה100 גרם פחמימה ליום)

Back
למעלה תחתית