הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוספי תזונה למסה

Silvah

משתמש מתחיל
162
0
נק' מוניטין:
295
162
0
חלבון, מולטי ויטמין וקראטין יש. מתכוון להוסיף אבץ ומגנזיום ללילה ואומגה 3.
יש תועלת ממשית בגולטמין וBCAA? שווה להוסיף?
ומה לגבי ויטמינים בנפרד - קומפלקס B וויטמין C? מה שיש במולטי מספיק טוב?
סידן - להוסיף?

גלוטומין וbcaa אל תקנה !
ויטמין b גם אין לך בשביל מה לקנות יש מספיק במולטי , לגבי ויטמין c ברוב המולטי ויטמינים כיום אין כמות מספקת וצריך לתסף מהצד , אם אתה קונה תקנה שחרור מושהה ככה יותר חומר נספג בגוף (slow release) ,סידן אם אתה אוכל לפחות 3 מנות של חלב ביום אתה לא צריך לתסף .

גלוטומין וbcaa אל תקנה !
ויטמין b גם אין לך בשביל מה לקנות יש מספיק במולטי , לגבי ויטמין c ברוב המולטי ויטמינים כיום אין כמות מספקת וצריך לתסף מהצד , אם אתה קונה תקנה שחרור מושהה ככה יותר חומר נספג בגוף (slow release) ,סידן אם אתה אוכל לפחות 3 מנות של חלב ביום אתה לא צריך לתסף .
אין מה להוסיף-מוניטין

עריכה:
אני מחלק לך יותר מידי והאתר לא מרשה לי

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה
נראה לי שאוסיף ויטמין c, d וסידן.
מתחיל SS אגב, יש עוד משהו שיכול לסייע בהתאוששות ?

L-cartinie בזבוז כסף והוכח כלא עובד
Cq10 גם בזבוז כסף וגם מאוד יקר לפי מה שראיתי

אתה לא יכול לכפור במה שאני אומר כי זה אינדיבידואלי וכל אדם מקבל השפעה שונה מכל תוסף או חומר שהוא לוקח.
יש אחוז באוכלוסיה שקריאטין בכלל לא משפיע עליהם לא בספיחת נוזלים ולא באנרגיה וכוח באימון שמצד שני יש כאלו שלא יכולים בלי זה.
אותו דבר כאן, מהניסיון שלי אלו הדברים שעזרו לי ושאני צורך אותם אחרי שניסיתי הרבה תוספים זה שווה בדיקה מבחינתו, שוב זה דברים שעבדו עליי.

אתה לא יכול לכפור במה שאני אומר כי זה אינדיבידואלי וכל אדם מקבל השפעה שונה מכל תוסף או חומר שהוא לוקח.
יש אחוז באוכלוסיה שקריאטין בכלל לא משפיע עליהם לא בספיחת נוזלים ולא באנרגיה וכוח באימון שמצד שני יש כאלו שלא יכולים בלי זה.
אותו דבר כאן, מהניסיון שלי אלו הדברים שעזרו לי ושאני צורך אותם אחרי שניסיתי הרבה תוספים זה שווה בדיקה מבחינתו, שוב זה דברים שעבדו עליי.
שטויות במיץ..

כן בוא תספר לי אתה מה תרם לך למשל cq10 באימונים שלך ?

כן בוא תספר לי אתה מה תרם לך למשל cq10 באימונים שלך ?

תרם לי לכל היום באופן כללי זה נתן לי אנרגיה, פוקוס, איזון עכשיו אתה רוצה להגיד לי שאתה יכול להיכנס אל תוך הגוף שלי ולהגיד לי שאני טועה נכון?
תנשום ופשוט תוותר.

שטויות במיץ..
ואתה אומר את זה בתור ד"ר לרפואה משלימה או חומרים מיוחדים? על איזה מידע או עובדות אתה בדיוק מתבסס

תרם לי לכל היום באופן כללי זה נתן לי אנרגיה, פוקוס, איזון עכשיו אתה רוצה להגיד לי שאתה יכול להיכנס אל תוך הגוף שלי ולהגיד לי שאני טועה נכון?
תנשום ופשוט תוותר.

ואתה אומר את זה בתור ד"ר לרפואה משלימה או חומרים מיוחדים? על איזה מידע או עובדות אתה בדיוק מתבסס
תהייה בריא ואני מקווה שהשכל יחזור אלייך יום אחד ותלמד לאן להפנות את הכסף שלך

תנשום ופשוט תוותר.

מסכים עם דני, תהיה בריא..
ובוא תמצא לי בן אדם אחד שלא יכול לנשום בלי לתסף קריאטין.

תנשום ופשוט תוותר.

אתה יכול להמשיך לבזבז את הכסף על לקרניטין אבל בפעם הבאה שאתה ממליץ עליו למישהו בפורום הזה רצוי שתביא ביסוס למילים שלך

בכל מקרה גם אני מסכים עם דני
פותח הפוסט יבחר עם מי הוא מסכים ועל מה הוא רוצה לבזבז כסף בסופו של דבר

שמעו , בגדול כול תוסף שצויין פה נותן כמה אחוזים להתפתחות \ מטרה .
יש רק סדר עדיפות איפה "לבזבז" קודם תכסף , על זה בעצם מבוסס הוויכוח הזה ואחרים. סדר עדיפות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית