עזרה| חדש פה בפורום ולא יודע מאיפה להתחיל

• פותח/ת השרשור
ישלי עוד כמה שאלות

מאוד חשוב לי לשלב ריצות עם האימונים השאלה היא איך אני עושה את זה
זאת אומרת מתי לעשות את הריצה עצמה, ישר אחרי האימון? כמה שעות אחרי האימון? אני מדבר על ריצות של 10 קילומטר מינימום

ועוד שאלה. כשאני ארגיש שאני נתקע על אותם משקלים ב-SS לאיזה תוכנית מומלץ לעבור

אחרי SS מקובל לעשות את הליניארית של ביל סטאר או טקסס מת'וד. 10 ק"מ של ריצה זה די כבד, וסביר להניח שזה יעכב אותך. הזמן הכי טוב יהיה אחרי האימון האחרון של השבוע ואז לנצל את היומיים שיש להתאושש לפני השבוע הבא.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אחרי SS מקובל לעשות את הליניארית של ביל סטאר או טקסס מת'וד. 10 ק"מ של ריצה זה די כבד, וסביר להניח שזה יעכב אותך. הזמן הכי טוב יהיה אחרי האימון האחרון של השבוע ואז לנצל את היומיים שיש להתאושש לפני השבוע הבא.

העניין הוא שממש חשוב לי לשמור על הכושר ואני מדבר על 3-4 ריצות בשבוע כיוון שתחילת שנה הבאה אני מעוניין לגשת לקורס אחיד אז אני רוצה להיות מוכן גם מבחינת הסיבולת לב ריאה וגם מבחינת המסת שריר

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
זה יותר מדי. אתה לא תמצה את היכולת האמיתית שלך ב-SS עם כ"כ הרבה ריצות.

אתה פשוט פוגע לעצמך בהתקדמות עם כ"כ הרבה נפח בריצות, לא משנה איזו תכנית תעשה.

• פותח/ת השרשור
אתה פשוט פוגע לעצמך בהתקדמות עם כ"כ הרבה נפח בריצות, לא משנה איזו תכנית תעשה.
גם אם אני עושה את הריצות בימים שאני לא מתאמן?
עדיף לי לעשות לפחות משהו כמו שאמרת באימון האחרון
ובחיטוב נגיד, לקראת הקיץ, יהיה אפשרי לעשות 3-4 ריצות בשבוע?

בחיטוב עוד יותר חשוב לא להגזים כדי לא לאבד כוח. ימים שאתה לא מתאמן אלה הימים הכי חשובים להתאוששות - השרירים לא גדלים כשאתה מתאמן, אלא כשאתה נח מאימונים.

• פותח/ת השרשור
בחיטוב עוד יותר חשוב לא להגזים כדי לא לאבד כוח. ימים שאתה לא מתאמן אלה הימים הכי חשובים להתאוששות - השרירים לא גדלים כשאתה מתאמן, אלא כשאתה נח מאימונים.
אז איך ומתי אפשר לשלב ריצות? =\

אתה צריך לבחור מה יותר חשוב לך - ריצות או מסה. ריצות של 10 ק"מ יפגעו לך בהתקדמות איך שלא תסובב את זה.

• פותח/ת השרשור
אתה צריך לבחור מה יותר חשוב לך - ריצות או מסה. ריצות של 10 ק"מ יפגעו לך בהתקדמות איך שלא תסובב את זה.

אוקיי אז אתה אומר שזה אפשרי לעשות ריצה באימון האחרון של השבוע.
עכשיו השאלה שלי: כשאני מסיים את האימון, צריך לשתות את האבקשת חלבון ואז לרוץ? או שאחרי הריצה (שאותה אני עושה ישר כשאני מסיים את האימון) ?

Back
למעלה תחתית